Enne talve sai veel igast vedelike/õlisid vahetatud ning soojemad küünlad tagasi pandud, kuna mis sa ikka enam paugutad 195 laia rehviga.

Hea on sõita korras autoga!

Algselt postitas: Skybound
IFF-i autost taas pildike värskes Autolehes, rubriigis "Kobe auto kahe kuupalga eest"Ma küll kahtleks, kas IFF konkreetselt enda autot 25k eest müüb....
Algselt postitas: vmaster
No meil siis päris palju entusiaste kooshuvitav, miks nad seekord ka IFF-i auto valisid? Kunagi sellest autost samas lehes juba oli juttu.
Algselt postitas: suur
millal 2,0->2,3 tuleb?
Algselt postitas: Cyber
Aga vaata kus sala... salamahti siin susserdab asjadega. Selle esimeste tagurdustulede asja peaks omal ka ikka ära tegema.. Klassikul oli, väga hea oli...
A nüüd pead veelkord dünos ära käima ja vaatama, mis numbrid järgi jäid.
Algselt postitas: tonisk
Millega mõõtsid? Mul näitas auto enda kell 5-ga 110 ja 3000-ga 145.
Algselt postitas: tonisk
Tänu sellele vangerdusele sain mina ka oma autole tõmbe (pöördemomendi ) tagasi.![]()
Eks peab valima, kas hea vääne (ehk performaanse tagumikudüno jaoks) või suur lõppkiirus.Algselt postitas: IFF
Jah Tõmbe tunne on hoopis teine. Nüüd on jällegi tunne, et autol jõudu vähe kurja.
Nokk kinni/saba lahti
Algselt postitas: sebastianEks peab valima, kas hea vääne (ehk performaanse tagumikudüno jaoks) või suur lõppkiirus.Algselt postitas: IFF
Jah Tõmbe tunne on hoopis teine. Nüüd on jällegi tunne, et autol jõudu vähe kurja.
Nokk kinni/saba lahti
Kahte head korraga nii lihtsalt ei anta
Mis seal muud, softitamise hooaeg hakkab lähenema. Niikuinii oled oma hibernate seisust ärkvele aetud. Nagu unetu karu talve ajal![]()
Algselt postitas: vmaster
Nonäed ongi meil samad raadiod peaaegu. Ma mõtlesin järgi, et sinna aux-sisendisse, mille asemel sul on usb sisend, saab ehk vastava juhtme abil ka mälupulga ühendada. Mäginud on raadioaparaat mul pea aasta ja siiani pole veel katki läinudJa väga ilusti sobib tonnise armatuuri.
Ükskord lammutasin keskluku modra lahti ja tegin pilti. Selline jubedus oli sinna aastatega kogunenud.Algselt postitas: IFF
Reeglina tõuseb väsiva mootori takistus lühise tõttu ning laseb kaitsme (15A) läbi nagu naksti.Mille peale saabub vaikus ning hakkad uurima, kas võtmega uksed ikka avanevad või mitte.
![]()
Algselt postitas: TFKAlgselt postitas: IFF
Täna sain siis kätte ühed esimesed "kevade kuulutajad".
ja lisa on tulemas.![]()
Vägev!!!
Räägi välja kelle toode ja kui saladus pole palju esimesed maksid.