Probleem kesklukuga
Eile täheldasin oma OG 9-3'l sellist asja: panen puldist signa peale, kesklukk paneb kõik uksed kinni (nagu normaalne on). Võtan puldist signa maha, siis millegipärast kesklukk enam uksi lahti ei tee, tuleb võtmega keerata. Ja nii hakkaski käituma, polnud ühekordse anomaaliaga tegu. Signa pole tehase oma, aga siiani ilusti töötanud kesklukuga koostöös. Keegi oskab nõu anda, milles asi?
Väga lihtne nõuanne:pöördu signa paigaldaja poole probleemiga(tema kala nagu oleks).
Teine variant:pöördu kellegi poole,kes signasid ja saabe jagab.
edit:vigane võib olla ka kesklukumoodul.
Teine variant:pöördu kellegi poole,kes signasid ja saabe jagab.
edit:vigane võib olla ka kesklukumoodul.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Päris veider, aga viimased kaks päeva on kõik jälle toiminud nii nagu peab. Tundub, et talvehooaeg on mu Saabikese siit-sealt tujukaks muutnud. Eks kui probleem jälle tagasi peaks tulema, siis hakkan saabiasjatundjatelt abi otsima. Signa paigaldati enne, kui auto minu valdusse sattus, nii et kes või kus seda tegi on mulle teadmata.
Kui signa pealt margi suudad tuvastada siis leiad üles küll, kes tegeleb.Algselt postitas: matu...Signa paigaldati enne, kui auto minu valdusse sattus, nii et kes või kus seda tegi on mulle teadmata.
Mu NG900-l viimasel ajal rohkem seisab, kui sõidab ja nüüd lööb välja, et ukselukumootorid on väsinud (minu oletus). Panen signa peale, kesklukk tõmbab nupud sisse aga miski takistab ja 50% juhtudest lükatakse nupud üles tagasi. Pean võtmega üle keerama. Kui lukkudele rohkem tegevust anda, siis hakkavad korralikuks aga kui auto päevakese seisab, on jälle sama jama.
Mul probleem lukudega, et kipuvad miinuskraadidel külmuma, ehk siis peale signa maha võtmist mõned ukselukud ei liigu. Kusjuures probleem on peeaaegu alati just esimeste ustega, ehk siis nendega mis on rohkem kasutusel. Saan niimoodi aru et kondensvesi koguneb plusskraadidel uste sisse ja miinusega külmub ära, aga kas on mingi rohi selle vastu olemas? Näiteks kuskil peab määrida vms, mingi nipp?