Abi Saab 900 ostul!

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
devest

Tere,

sooviks osta seda Saabi. Kas keegi teab antud auto kohta midagi öelda?

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Lugupidamisega,

Miku
teager

Osta sellenädala Autoleht (4 veebruar), seal on sellest autost 4 lehekülge juttu :D :D :D

terv, teager
Kasutaja avatar
vallikas

Ma teen elu lihtsamaks, lugesin just teageri nimetatud artikli läbi (mis ei kutsu väga ostma), lisaks on mul NG ja olen siin ka juba aastaotsa lugenud foorumist tarkuseterasid.

Su vaadatud saab on esiteks automaat, seda soovitatakse ng 900 puhul vältida, sest remont kallis, kui tihti nad lagunevad, ma ei tea. Ise tean ühte kupee ng900, millel see katki läks.

Üle 200.000 auto vajab siit-sealt remonti, kui pole seda tehtud. Seega olenevalt auto olukorrast võib olla 29.000 (kuigi suhteliselt vähe) siiski üleküsitud hind. Kui selle raha eest osta auto, mis vajab umbes 10-20.000 tuhande eest remonti, siis võiks hinda alla küll kaubelda.

Ja siin viitsisin ma kunagi veel pika jutu kirjutada :)

Üldiselt, minu ng900 on nüüd ligi aasta mul, vahetatud üht-teist, märkimisväärne osa töödest ise tehtud, pole ülemäära raske. Bensiinikulu linnas praegu talverehvidega kipub 11 kanti, aga mul võibolla ka kat vaja vahetada ja kindlasti vaja vahetada generaatori laagrid, mis võibolla ka mootorit mingil määral poovad ja kütust kulutavad.

Kuid üldiselt, enamik siit soovitaks - osta, tee korda ja naudi.

EDIT: Nägin, et sul üks NG märgitud autona, kui soovisid infot konkreetse auto kohta, siis vabandust selle möga eest, NG-sid tead ju isegi, selle konkreetse auto kohta ei oska ma midagi öelda.
suur

Algselt postitas: vallikas
Su vaadatud saab on esiteks automaat, seda soovitatakse ng 900 puhul vältida, sest remont kallis, kui tihti nad lagunevad, ma ei tea. Ise tean ühte kupee ng900, millel see katki läks.
Eee, kes soovitab vältida?

See soovitus on natuke liiga hägune. Umbes et soovitan autot mitte osta, kuna remont kallis. Kui tihti laguneb, ei tea.

Fakte-fakte-fakte!

Olen kogu foorumit juba mitu aastat üsnagi hoolega jälginud ning mulle ei meenu tegelikult ühtegi NG automaatkastiprobleemi (ok, sina ühte tead). Küll aga meenub üsna tihti esinev manuaalkasti hoovastiku probleem. Siduridetailide jamad (tross, korv, kettad) kah teab mis harvad pole. Seega vägagi nokk-kinni-saba-lahti probleem.
Vali selline kast mis sulle meeldib!
Automaadisõber on rääkinud

Osta muidugi vabalthingav NG, töökindel loom. Automaadiga võib vabalthingav küll pisut uimaseks jääda, aga palju seda kiirendust siis ikka vaja on.
roomlane

Algselt postitas: suur
Osta muidugi vabalthingav NG, töökindel loom. Automaadiga võib vabalthingav küll pisut uimaseks jääda, aga palju seda kiirendust siis ikka vaja on.

Täna sõitsin sellise 2.3 vabalthingavaga. Kui neljandale käigule lülitab, siis läheb Check Gearbox tuli põlema ja kast avariireziimi - pidev 3. käik.

Kiireandust on piisavalt nii linnas kui maanteel.
55581286
devest

Tere,

käisin eile sõitmas sellega ja viskas GearBoxi tule põlema! Kahtlane asi - ei julge osta sellise kiiksuga autot!
Vastus Vallikale, et endal NG900 2,3 autom. ja manuaalkasti ei taha küll enam! Remonti tahavad kõik autod aga olen jäänud Saabile kindlaks. Tänaseks olen juba enda autosse ca. 15000.- remondi rahaks maksnud (poole aasta jooksul). Uut autot ostan naisele ja teist marki autot ei soovi - peab olema SAAB!

Lugupidamisega,

Mihkel
roomlane

aga muretse endale klassik ja jäta NG naisele :)
55581286
devest

Naisele küll ei taha anda! Otsisin sellist NG-d pool aastat ja lõpuks leidsin! :)
janek555
Auto:

Minul seisab selline 9-3 , pole küll automaat,aga see eest vurriga ja korralik. Kui oskad saab tingida ka.
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=6422
Vasta