Sinu pihustid (Bosch 0280150712) tootlikus peaks olema 248cc/min ning tegemist on kõrge-oomiliste isenditega millel takistuseks 15.9Ω
Nokitsen vaikselt ühe B202 mootori kallal, millele lähevad külge 2,3L 9K päritolu pihustid, mis voolavad mälujärgi 318cc/min. Tegelikult on mul üle veel ühed 311cc/min pihustid, kuid need on paraku madala-oomilised (2,4Ω ) aga kui sul nendega midagi peale on hakata, siis olen nõus neist sümboolse summa eest loobuma...
Sinu projekt tehniliselt tore ja vahva aga selle originaal originaal APC süsteemiga pole sul üldse mõtet jamada (seda tead sa isegi) ning tegelikult ei usu ma sinu projekti puhul ka trionic5 või 7 kasutamisse. Loomulikult on nende asjade jaoks sada-miljonit softi saada ning kütuse mappe saab teha jne. kuid ehk tasuks minna siiski täis progetava aju peale üle, olgu need aksvõi VEMS või MegaSquirt. Selle suure kaalika toitmiseks mis sul kapotiall pesitseb vajad sa ikka päris turskeid pihusteid ning fuel-map'i koostamine on kah puhas custom töö ning nõuab katsetamist ja aega. Nagu tead, siis Romza vend on tuntud MegaSquirt'i geenjus ning usun, et Errapart Engineering'u abiga saaksid oma masina mõistliku hinna ja kvaliteedi suhtega korralikult jooksma.
NB! Tean, et sind ei maksa õpetada kuna "tead kõike", kuid võta eelnevat juttu kui sõbraliku nõuannet
______
Terv, T