Mure siduriga
Et siis selline mure nimelt siin suve lõpul sai siduripump vahetatud aga sidur võtab ikkagi päris alt ja haakumine päris äkkiline, ei anna eriti hästi libistada.See teeb linnasõidu halvaks.Olen küll uurinud siit ja sealt ja seni vastus et kui sidur ise ei libise siis peaks ok olema.Viimati sai teeninduses veelkord õhutatud aga asi ei paranenud.Oleks hea kui keegi oskaks nõu anda või kui kellelgi oli sama mure ,siis mis ette võtta, kas ikkagi kogu korvi vahetus?
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
aga kust maalt pedaal hakkab võtma? ylevalt, keskelt alt?
äkki punnitab voolikut kuskilt?
kas õhutasite ikka survega?? surve sid/piduri paaki sisse...
äkki punnitab voolikut kuskilt?
kas õhutasite ikka survega?? surve sid/piduri paaki sisse...
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Korralikult õhutatud nagu peab.Pedaal võtab põhjast nii umbes 5+ cm nii et mitte päris alt.Häiriv ongi see et haakumine järsk, ei anna libistada.Kiirendusel pole mingit libisemist.Mind nagu huvitab see et kas siis kasutatud pump halb või siis ikkagi korvi viga.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
aga pedaal peaks ikka ylevaltpoolt võtma hakkama. ma mõtlen lahutama hakkama . see 5 cm käiku ikka liiga vähe. ( aga nagu ma aru saan ikka sidur lahutub täielikult, või ei= kas tagumine läheb raginaga sisse=???)
tavaliselt lähevad mansetid läbi ja need lihtsalt vahetatavad ( ikka peapumbas). või on pepumba tagasivoolu avad umbes.
vanade värkidega alati võib 100 häda olla.
tavaliselt lähevad mansetid läbi ja need lihtsalt vahetatavad ( ikka peapumbas). või on pepumba tagasivoolu avad umbes.
vanade värkidega alati võib 100 häda olla.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Selle teema juurde tahaks küsida kas 147kw sidur sobib aero omale või mitte ja kas mootoriosad(ketid,saaled jm)sobib ka?Ma siin plaanin mootori kap.rem kuna plokikaane tihend immitseb seega kui vahetada ka sidur siis kõik kupatus korraga.Odav see muidugi pole...
Algselt postitas: Fastaero
Lahutamine toimib hästi küll aga kui pedaali mitte põhja suruda siis hakkab vahest ragistama.
Uit mõte, mul juhtub teinekord nii, kui matt siduripedaali alla jääb, siis pedaali käik lühem...
Iga ratas veab and then some!
147 ja 164 kw on samad sidurid, 240 mm. Osad aerod ongi 147 kw mootoriga. Oluline on hoopis käigukasti sisendvõlliga sobivus. Uuemad FM seeria kastidel on jämedam võll. Kusagil 93 lõpust edasi tulid FM kastid. Et kindel olla tuleb ikka kasti pealt mudelitähis üles leida.
Aero mootor seespoolt on sama mis 2.3 täisturbo ning saaled, tihendid jne. kõik samad. Turbo on Aerol teine
Sidurit remontides ikka ketas, korv ja laager. Töösilindrit tuleb välimuse järgi hinnata, kui roostes pole siis uued tihendid ja käib veel mõnda aega. Mootori juures tuleb veel tähelepanu pöörata ketimajandusele.
Aero mootor seespoolt on sama mis 2.3 täisturbo ning saaled, tihendid jne. kõik samad. Turbo on Aerol teine
Sidurit remontides ikka ketas, korv ja laager. Töösilindrit tuleb välimuse järgi hinnata, kui roostes pole siis uued tihendid ja käib veel mõnda aega. Mootori juures tuleb veel tähelepanu pöörata ketimajandusele.
Kui siduri peasilinder on UUS,siis pole jah eriti valikuid:kas on väsinud korvi lamellvedrud,või on purunenud siduritoru/vooliku sisemine armeering ja voolik "punnitab" pedaalides,nagu ivomets mainis.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Algselt postitas: Fastaero
Et siis selline mure nimelt siin suve lõpul sai siduripump vahetatud aga sidur võtab ikkagi päris alt ja haakumine päris äkkiline, ei anna eriti hästi libistada.See teeb linnasõidu halvaks.Olen küll uurinud siit ja sealt ja seni vastus et kui sidur ise ei libise siis peaks ok olema.Viimati sai teeninduses veelkord õhutatud aga asi ei paranenud.Oleks hea kui keegi oskaks nõu anda või kui kellelgi oli sama mure ,siis mis ette võtta, kas ikkagi kogu korvi vahetus?
pikk arutleu ja ´hiromantia ei vii kuhugi:P
99% selge ,et terve sidurikomplekt vajab vahetust..
kui kast maas, selgub lisaks, kas vv.tagumine s. ka lisaks ei leki ja soovitav-isegi vältimatu siis vahetada, samamoodi töösilnder tuleks vahetada igal juhul kui see on vana
pakkumiseks piisab vin koodist ja palun päringuid meile saabnetti mitte teha, vaid ikka e postiga:wise: