Saab 96. ehk Küülik tänavale projekt.
Hea tähelepanek.Veatuid kaitsekumme on ainult üks paar ja need lähevad kunagi projektile "Saab 96/95 Janek555".
See projekt saab terved,aga mõradega kummid.Väiksele avale tuleb sisse ja suurele välja lisa kummi rõngas,et kaitse kestaks. Kunagi olen ühed nii tugevdanud,mingi spetsiaalse täitva/sulatava kummiliimiga sai need lisarõngad veel külge liimitud ja kahe aastaga kuni auto sõitis need katki ei läinud.
Lisatud failid
See projekt saab terved,aga mõradega kummid.Väiksele avale tuleb sisse ja suurele välja lisa kummi rõngas,et kaitse kestaks. Kunagi olen ühed nii tugevdanud,mingi spetsiaalse täitva/sulatava kummiliimiga sai need lisarõngad veel külge liimitud ja kahe aastaga kuni auto sõitis need katki ei läinud.
Lisatud failid
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0356167033
Siit saab neid ka reaalselt osta, Janek juba nõudis, kas huvilisi on veel?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
reaalset pakkumist ma ei leidnud. Toksisin googlesse "lockheed 3817-715" ja sain mingid vastused kuhugi http://www.obsoleteauto.com saiti, kus nad mingeid nn tootekatalooge omavad...
Vihje oli rohkem selles mõttes, et miskised vanad briti sportautod kasutavad sama asja ja ehk tasuks seda liini pidi otsida. Vr on juba seda rada pidi minema hakanud..
Vihje oli rohkem selles mõttes, et miskised vanad briti sportautod kasutavad sama asja ja ehk tasuks seda liini pidi otsida. Vr on juba seda rada pidi minema hakanud..

Algselt postitas: vr
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0356167033
Kah vähemasti kahest sellisest huvitet

Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 

Väga põnev projektika teema sul Janek555. Loen ja jälgin huviga (peaaegu nagu Volga foorumi parimad projektid
)
Teemaväliselt annaks teada ka oma huvist selle kässari kummi julla osas. Nii et paluks lisada ka Nakataja 1 auto.
Jõudu sulle
!

Teemaväliselt annaks teada ka oma huvist selle kässari kummi julla osas. Nii et paluks lisada ka Nakataja 1 auto.
Jõudu sulle

Algselt postitas: vr
Paneme lukku ja tellime ära?
Janek555 - 2 autot
Ivomets - 2 autot
Lepa - 1 auto
Ryhkija - 1 auto
part - 1 auto
Ootame ikka veel, paljud vanemate masinate huvilised käivad netis harva,äkki on siin samuti.
Algselt postitas: janek555
Kokku oli kolm viga,nüüd need parandatud.
See on naljakas jah, kui palju segadust võivad tekitada need vedrud. Kui ma eelmisel suvel oma masinal klotse vahetasin, panin ka alumise vedru ülemisse auku ja kõik tundus nagu ok olevat. Kuid sõitmisel hakkas tagant sellist vilinat tulema, et ma ei osanud muud arvata, et kui juu uued klotsid vilisevad kuni sisse kuluvad. Peale vestlust Ivometsaga sain aga samuti vihje, et küsimus võib olla hoopis vedrus. Nii et igati hea õppepilt!
See on naljakas jah, kui palju segadust võivad tekitada need vedrud.[/quote]
Nii ta on. Vedrude õige asendi mõtleb isegi välja,sest see on loogiline,aga seda hooba ei mõistaks küll oma peaga sedapidi keerata - ei tundu üldse sobivat. Selle pildi võib kuskile tarkuseterade alla tõsta,teinekord hea vaadata.
Aga pidurid peaks nüüd head saama,kõik lõtkud kaotatud ja trummlid ka kulumata.
Nii ta on. Vedrude õige asendi mõtleb isegi välja,sest see on loogiline,aga seda hooba ei mõistaks küll oma peaga sedapidi keerata - ei tundu üldse sobivat. Selle pildi võib kuskile tarkuseterade alla tõsta,teinekord hea vaadata.
Aga pidurid peaks nüüd head saama,kõik lõtkud kaotatud ja trummlid ka kulumata.