Jõudu saabikud! Mul pisike mure, et armatuuris kellad ja keskkonsool pimedad. Süüte sissekeeramisel spidokas, tahukas korraks süttivad ja siis kustub ära ja keskkonsool ei sütti üldse. Kunagi paar korda vilkusid sõidu ajal, panin selle niiskuse ja põrutava jäise tee süüks, aga nüüd on päris pime.
Kellel on kogemusi või oskab keegi muidu õige suuna juhatada, siis olen tänulik kuidagi imelik sõita kui kellasid ei ole.
Tänud!
900-l kellad ja keskkonsool pimedad
Proovi seda heleduseregulaatorit timmida, ehk aitab see. Ilmselt pead selle spidoploki maha võtma ja rajad üle kontrollima (oksüdeerunud rajad)
Mul ka praegusel masinal kõik pime
ei viitsi lahti kakkuda
Mul ka praegusel masinal kõik pime

Kui dimmer katki,alusta selle klemmide lühistamisega.Kui rajad,siis on rohkem nokkimist.Need rajad ei saa oksüdeeruda,kuna kogu kelladetagune nn."trükiplaat" on kile tüüpi,ehk siis juhtrajad on kilesse pressitud.Rajad kas kihtsalt põlevad läbi,või katkevad paindekohtadest ja põhjuseks loomulikult liiga suur voolutarve radade ristlõike jaoks.Lihtsaim viis testida on voolu andmine mõnele lülitilambile.Siis näed,kuhu maani pirnid süttivad.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989