Algselt postitas: qdwin
(ühe punase maja hoovis näen jätkuvalt ühte musta Saabi)
Ma endale küll särki ei võtnud, aga võimalik küll, et käin nädala-paari jooksul Tallinnas. Kui selleks ajaks pole veel keegi särke kaasa haaranud, võin ära tuua.
Ok, eelmise postituse TÄNA on muutunud EILSEKS. Täna olen päeval tööl ja õhtul kaon juba saare poole. Kahjuks tundub, et täna, 22.07, on suht võimatu oma särki kätte saada. Ehk ainult siis, kui te tabate mind kodust umbes kella 15-16 ajal..
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Nii, Tallinna inimesed, kontakteeruge miskit pidi, saaks teile särke kätte anda! Teiste linnade (põhiliselt vist Tartu) elanikud, ega keegi ei satu Tallinna, saaksin ära saata...??
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Au ja kiitus Cyberile, antku vanajumal veel selliseid inimesi, kes püha ürituse nimel on nõus teisi aitama. Mina sain oma särgid kenasti kätte ning järgmine kord peaks Onu Cyberile pudeli õlmarit tooma
jansa võib jagada tartu inimstele kui teager särgid tallinnast tartu viicib tuua. jansa tel:56480977 teager kui tulemas oled lepime aja ja kohtumispaiga kokku.
Kui Teageril peaks mingi mure tulema, et Ta ei liigu siis ma ise vuran reedel peale tööd Tartust läbi Võru peale ning võin ka vabalt särgid kaasa haarata oma suksu sadulakotti.
vinge. särk ise on ju popp kah. ma kahtlustan et selline disain klassiku põhjal ja urri silueti teemadel võib olla ka siiani ainulaadne maailmas, vähemalt väga haruldane
Mul puudub teadmine herr RedBaroni asukohast. Ülejäänud on Tallinna kandi inimesed.
Kõige naljakam on asja juures veel see, et ma tegelikult lähen ka ise reedel Lõuna-Eestisse.. Paraku suure bussiga ja Tartust läbisõites ainult.. Peatust pole ette näha.
teageri nuhitöö annab alust oletada, et herr RedBaron Tallinna inimene: http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread ... 18#pid5824
Kõnesolev klubi on registreeritud Tallinna aadressile ning herr RedBaron klubi juhatuse liige - seega ka tõenäoliselt tallinlane.
Algselt postitas: toolip
Kuhu võib järgi tulla? Sama koht kus jaotati numbrialuseid?
Mitmeid kordi olen maininud, kontakteeruge palun ja lepime kokku. Ma saan neid ka kesklinna kanti kaasa võtta, kui tööle tulen. Teise variandina tuled õhtusel ajal minu poolt läbi, nagu siiani enamus on teinud.
Täna õhtul mind kahjuks kodus pole normaalsel ajal, vaja ühel sünnipäeval viibida peale tööd. Homme aga jälle täiesti olemas..