Varastatud Nikon D40 kaamera.

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
zlad

Ei leidnud paremat kohta, kui see, kuhu teema teha.

Käidi siis minu esivanema auto kallal, kust võeti ära selline kaamera.

Nikon D40, seerianumber - 6071033
Nikkor 18-55mm II, seerianumber - 2116667

Lisaks kaamerale ning objektiivile jäi kurikaela näppu ka Sandiski 1 gb mälukaart ning Samsonite kaamerakott.
Vargus toimus 2. veebruari ööl Maakri tänaval, Tallinnas.

Pilt

Lahenduseni viiva info eest sümboolne tasu! :)

Kontakt:
ardoholts@gmail.com
56562676
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Selliseid asju ei leita enam. Neid kaameraid on liiga palju, enamus näevad ühesugused välja ja tava inimene ei tee kübetki vahet millega tegu kui nime ei näe. Lisaks sellele ei vaevu keegi huvigi tundma millega keegi pildistab :(
Kasutaja avatar
zlad

No proovida ju võib. Äkki keegi näeb kuskil juhuslikult mingit kuulutust, siis võiks teada anda.
Kasutaja avatar
cilpkonn

Saada seerianumbrid kiirelt kõikvõimalikele pandimajadele üle Eesti laiali, enamasti viiakse sellised aparaadid sinna, et klotsi saada, käest kätte on suht keeruline müüa. Hoia silm peal osta.ee oksjonikeskkonnas. Viimases on kasulik alati küsida seerianumbrit; kui ei vastata sellele küsimusele, siis oleks alati abiks kahtlustus ning IP-trackinguga müüja üles otsida.
Kui abi vajad, saada U2U või helista 58319501, saan jutu laiali saata.
Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

Politei oli kohal - DNA võeti? Kui jah siis varga leiavad ruttu ülesse.
Ainul kompensatsiooni on väga raske saada:wall:, läbi kohtu ja aega kulub 1aasta umbes kohtuni, siis ise protsess ja kogu selle protsessi käigus juba ei taha midagi, ainult ise lahti saada nagu oleks põhisüüdlane
Meie seadus väga kaitseb vargaid:gun:

Halb asi on veel see, et selliseid juhtumeid ainult rohkem hakkab tulema. Ärge hoidke mida väärtuslikku autodes ja kergesti kättesaadavates kohtades.
__In Boost We Trust__
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

Algselt postitas: cilpkonn
Saada seerianumbrid kiirelt kõikvõimalikele pandimajadele üle Eesti laiali, enamasti viiakse sellised aparaadid sinna, et klotsi saada, käest kätte on suht keeruline müüa. Hoia silm peal osta.ee oksjonikeskkonnas. Viimases on kasulik alati küsida seerianumbrit; kui ei vastata sellele küsimusele, siis oleks alati abiks kahtlustus ning IP-trackinguga müüja üles otsida.
Kui abi vajad, saada U2U või helista 58319501, saan jutu laiali saata.

Kust pärinevad andmed, et kahtlustuse korral on võimalik algatada IP-põhist otsingut? Minu teadmist mööda peab selleks olema algatatud kriminaalmenetlus?
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

IP-põhist otsingut saab alustada ainult kohtu poolt esitatud nõudega teenusepakkujale.
Kasutaja avatar
zlad

Leitud! :)
eeroz

Tore, et sellist kraami veel tagasi õnnestub saada, kust siis abi tuli kui saladus pole? politseist kah abi oli? :)
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

PÄRISELT VÄ? Uskumatu, ma ei oleks eales ka lootnud, et sa selle tagasi saad:)
Kasutaja avatar
zlad

Pmst asi ikkagi ise leitud.

Täna päeval helistas mul sõber, et ta meilile tuli kiri, kus öeldi, et on ostetud Nikon D40 kaamera 2800 krooniga. See on selgelt alla turuhinna ja see tundus talle kahtlane. Kuna kaamera ostja oli kinnisvaramaakler, siis mul sõber tegi ühe teise inimesega nii, et läks üht korterit vaatama. Samas nad tahtsid ka kaamerat vaadata, et veenduda, kas tal on D40. Kõik tunnusmärgid klappisid ja asi oli enamvähem selge. Nad tulid rahulikult ära ja läksid kohvikusse istuma.

Nad helistasid ka politseisse. Seal öeldi, et kaamera tegelik omanik (mina) peaks ka ikka kohal olema. Peale seda, kui minul kool läbi sai (Jah, ma lõpetan gümnaasiumi see aasta :P), helistasin ma sellele maaklerile ja tahtsin ka üht korterit näha. Kui me siis seal korterit vaatasime, veendusin ka mina, et tal on käes minu kaamera. Ei öelnud talle veel midagi. Tegin sõbrale vastamata kõne, et ta politsei kutsuks. Nad ootasid all autos. Ja kui me maakleriga siis lõpuks õue astusime, oli meie ümber 3 politseinikku. Näitasin neile kaamera dokumendid ette ja nad jäid rahule. Ja siis läksime koos politseijaoskonda ja klaarisime asja ära. Praegu on mu kaamera politseijaoskonnas ja homme peaksin kätte saama :).

Kinkisin tollele maaklerile ühe shampuse kah, et tal liiga morn tuju poleks :). Ta jäi pmst oma rahast ilma ju.
Aga lõpp hea, kõik hea!
Vasta