Eesti Saabiklubi talvekokkutulek 21.-22.02.2009

Ühised tegemised
ill
Saabiklubi liige

Mul on hetkel kehtiva ajakava kohta küsimus- kas 11:30 tiba vara pole? Kaugema kandi mehed ei saa enne sõitmahakkamist poest õlutki kaasa osta. Ühest- kahest alustada oleks äkki mõistlikum?
suur

Algselt postitas: ill
Mul on hetkel kehtiva ajakava kohta küsimus- kas 11:30 tiba vara pole? Kaugema kandi mehed ei saa enne sõitmahakkamist poest õlutki kaasa osta. Ühest- kahest alustada oleks äkki mõistlikum?
Päevakava on väga tihe ning juba hetkel kehtiva kavaga ei jõua kõike teha.
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Kas paraleelselt ralliga ka midagi toimub?
Mis kell võiks laekuda rallil mitte osalejad?
Mingi umbkaudne aja ja tegevuskava äkki avalikkuse ette?

TGB laekuks seekord vanniga, millega rallitama ei hakka. Regamislehele ka siis korrektsuse nimel paluks muudatust.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Algselt postitas: ill

Mes? Kas siis ostetakse kaupa sama päeva hommikul??? Eelmisel päeval poed kinni???:freak:

Mul on kah tegelt pisut vara, sest Viljandist peaks tulema hakkama paar tundi varem-krt, mul naane magab alles...:red:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

A te koopereeruge. Neid üksikuid tulijaid on ehk veel, saate mitme peale tiimi kokku? Ei pea ju üksi rallima.

Päris paralleelset üritust ei planeerinud, aga midagi ikka leiab. Samas avamisel oleks ikkagi viisakas kohal olla..:)

Miks me selle alguse sellise üsna varase aja peale sättisime, on see, et siis me jõuame ralliga valges ühele poole (päike loojub sel päeval ~17:30). Kui eilset ja eriti veel tänast selget ja pisut külmetavat päeva arvestada ja loota, et 21-l on ka selline ilm, siis pimedas seal rallida on võibolla pisut ekstreemne... Seal oli kohati ikka VÄGA libe..:)

EDIT: ja 11:30 ei ole ralli stardipauk..:) See on ikka pisut hiljem..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
anthillse

Ja kui keegi eelmisel päeval joogi ei jöua osta siis tee peale jääb Linnamäe kust peavad köig nagunii läbi söitma siis seal saab veel juua osta .:thumb:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Jooma tulete sinna või? Üritaks ikka rallit sõita vms...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
vmaster
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
Kontakt:

Algselt postitas: TGB
Kas paraleelselt ralliga ka midagi toimub?
Mis kell võiks laekuda rallil mitte osalejad?
Mingi umbkaudne aja ja tegevuskava äkki avalikkuse ette?

TGB laekuks seekord vanniga, millega rallitama ei hakka. Regamislehele ka siis korrektsuse nimel paluks muudatust.

Kui VAN-s kohad täis pole, siis ehk astuks pardale :)
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

Algselt postitas: Cyber
Jooma tulete sinna või? Üritaks ikka rallit sõita vms...

EI!:freak: Ei tule jooma.
teager

Selline küsimus, et kas kellelgil surri on? Õnnistaks mõned uued saabiomanikud sisse ja vanad kalad tahavad ka maitseelamusi korrata.

terv, teager
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

Ralliga paralleelne vabakava selgub umbes nädalake enne üritust. Oleneb kõik ilmataadist. Samas tegu on spordibaasiga, ning miskit ajaviidet lubati meile ikka.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

7 päeva raha kantimiseks... See et maksetähtaeg anti, ei tähenda veel seda, et sinnamaani peab ootama..:P Võib ka varem ..:)
Pilt
Kasutaja avatar
cilpkonn

Algselt postitas: teager
Selline küsimus, et kas kellelgil surri on? Õnnistaks mõned uued saabiomanikud sisse ja vanad kalad tahavad ka maitseelamusi korrata.

terv, teager

Mul külmaris üks karp korralikult laagerdunud Röda Ulven Surströmmingut on, aga'p kas ma ise kohale ilmun, on hetkel veel küsimärgiga...
Võin selle ju ka miski summa eest maha ärida... Tarmiit oli vist tulekul... :red:
anthillse

Raha peaks kohe Teie arvel olema aga tuli väike kala sisse ma painin oma päris nime sinna et loodevasti saade raha öige inimese alla panna:wall:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Küll ma aru saan.:)
Pilt
Kasutaja avatar
spark
Saabiklubi liige

kas keegi võtab kaasa ka järelkasvu aastates 7 ... 10a.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

Algselt postitas: spark

Ma olen mõelnud selle peale aga kui vaadata, et keegi ei võta veel (lugedes registreeritute nimekirja), siis ei oska ka midagi kosta. Kuigi poiss ülbitseb viimasel ajal koguaeg selle viimase T-särgiga...järelikult meeldib talle ka see mark nii väga. Kohe südame alt võtab soojaks, kui näidatakse, "näe SAAB läheb":head:
(poiss 7 ja tüdruk 10)
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Ma ei ole ise ka veel otsustanud, kas ma võtan oma 10 aastase kaasa või mitte... Umbes sama teema, et keegi pole nagu kirja pannud ja üksi oleks igav tal seal..:)
Pilt
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

No aga kui võtaks siis?:eureka:
Muidugi pean järgi küsima, meil ju 10aastane preili:red:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: NO FEAR
Muidugi pean järgi küsima, meil ju 10aastane preili:red:
ma tean, mida te tunnete... :D

Ma lihtsalt huvi pärast uuriks, paljud neist, kes tulevad, kavatsevad rallist kõrvale hiilida (ebasoovitav tegevus..:) ). Kõik punktid peaksid olema võetavad suht suvalise autoga, mõne shortcut'i osas võib tekkida valikuvõimalusi..:D Kes üksi kirjas on, need moodustavad kamba peale meeskonna(d) ja viskavad näppu, kelle autoga minnakse..:)
Pilt
Kasutaja avatar
DGAF

Mul tekkis küsimus - kui tulla ühekspäevaks, plaanida osa võtta rallist, et mis numbreid siis tuleks ülekanda?

Tahaks X-i sugulaste sekka viia aga pole kahjuks võimalik mõlemaks päevaks :(
Eugam

Algselt postitas: DGAF
Mul tekkis küsimus - kui tulla ühekspäevaks, plaanida osa võtta rallist, et mis numbreid siis tuleks ülekanda?

Tahaks X-i sugulaste sekka viia aga pole kahjuks võimalik mõlemaks päevaks :(

OT: kui üheks päevaks tuled,siis pean ikkagi Griffiniga minema(kui lähen),kuna vana tahab kaks päeva olla...
Mõrtsukjänes
Saabiklubi liige

Algselt postitas: spark

Teeme otsa lahti ja lisame 2 mudilast aastates 5 ja 9. Et neil aga igav ei oleks, siis kõhklejad, lisage juurde!
Kui suurt ilmamuutust soojenemise poole ei tule, on lootust päris kobedale liuväljale ja uiskudele kokkutulekukoha peremehe poolt. Numbreid tuleb veel muidugi täpsustada. Teisipäeval saab täpselt teada, mida veel pakutakse.
part
Küülikuaretaja

Algselt postitas: teager

terv, teager

mul tartus kylmkapis minuteada on üks, Oskars, " full size" , võiksin kasutusse anda
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Part ei tule/lähe?
Vasta