Eesti Saabiklubi talvekokkutulek 21.-22.02.2009
Päevakava on väga tihe ning juba hetkel kehtiva kavaga ei jõua kõike teha.Algselt postitas: ill
Mul on hetkel kehtiva ajakava kohta küsimus- kas 11:30 tiba vara pole? Kaugema kandi mehed ei saa enne sõitmahakkamist poest õlutki kaasa osta. Ühest- kahest alustada oleks äkki mõistlikum?
Kas paraleelselt ralliga ka midagi toimub?
Mis kell võiks laekuda rallil mitte osalejad?
Mingi umbkaudne aja ja tegevuskava äkki avalikkuse ette?
TGB laekuks seekord vanniga, millega rallitama ei hakka. Regamislehele ka siis korrektsuse nimel paluks muudatust.
TGB laekuks seekord vanniga, millega rallitama ei hakka. Regamislehele ka siis korrektsuse nimel paluks muudatust.
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Algselt postitas: ill
Mul on hetkel kehtiva ajakava kohta küsimus- kas 11:30 tiba vara pole? Kaugema kandi mehed ei saa enne sõitmahakkamist poest õlutki kaasa osta. Ühest- kahest alustada oleks äkki mõistlikum?
Mes? Kas siis ostetakse kaupa sama päeva hommikul??? Eelmisel päeval poed kinni???:freak:
Mul on kah tegelt pisut vara, sest Viljandist peaks tulema hakkama paar tundi varem-krt, mul naane magab alles...

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
A te koopereeruge. Neid üksikuid tulijaid on ehk veel, saate mitme peale tiimi kokku? Ei pea ju üksi rallima.
Päris paralleelset üritust ei planeerinud, aga midagi ikka leiab. Samas avamisel oleks ikkagi viisakas kohal olla..
Miks me selle alguse sellise üsna varase aja peale sättisime, on see, et siis me jõuame ralliga valges ühele poole (päike loojub sel päeval ~17:30). Kui eilset ja eriti veel tänast selget ja pisut külmetavat päeva arvestada ja loota, et 21-l on ka selline ilm, siis pimedas seal rallida on võibolla pisut ekstreemne... Seal oli kohati ikka VÄGA libe..
EDIT: ja 11:30 ei ole ralli stardipauk..
See on ikka pisut hiljem..
Päris paralleelset üritust ei planeerinud, aga midagi ikka leiab. Samas avamisel oleks ikkagi viisakas kohal olla..

Miks me selle alguse sellise üsna varase aja peale sättisime, on see, et siis me jõuame ralliga valges ühele poole (päike loojub sel päeval ~17:30). Kui eilset ja eriti veel tänast selget ja pisut külmetavat päeva arvestada ja loota, et 21-l on ka selline ilm, siis pimedas seal rallida on võibolla pisut ekstreemne... Seal oli kohati ikka VÄGA libe..

EDIT: ja 11:30 ei ole ralli stardipauk..

Ja kui keegi eelmisel päeval joogi ei jöua osta siis tee peale jääb Linnamäe kust peavad köig nagunii läbi söitma siis seal saab veel juua osta .

-
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
- Kontakt:
Algselt postitas: TGB
Kas paraleelselt ralliga ka midagi toimub?
Kui VAN-s kohad täis pole, siis ehk astuks pardale

-
- Juhtkoer
- Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771
Ralliga paralleelne vabakava selgub umbes nädalake enne üritust. Oleneb kõik ilmataadist. Samas tegu on spordibaasiga, ning miskit ajaviidet lubati meile ikka.
Algselt postitas: teager
Selline küsimus, et kas kellelgil surri on? Õnnistaks mõned uued saabiomanikud sisse ja vanad kalad tahavad ka maitseelamusi korrata.
terv, teager
Mul külmaris üks karp korralikult laagerdunud Röda Ulven Surströmmingut on, aga'p kas ma ise kohale ilmun, on hetkel veel küsimärgiga...
Võin selle ju ka miski summa eest maha ärida... Tarmiit oli vist tulekul...

Raha peaks kohe Teie arvel olema aga tuli väike kala sisse ma painin oma päris nime sinna et loodevasti saade raha öige inimese alla panna:wall:
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Algselt postitas: spark
kas keegi võtab kaasa ka järelkasvu aastates 7 ... 10a.
Ma olen mõelnud selle peale aga kui vaadata, et keegi ei võta veel (lugedes registreeritute nimekirja), siis ei oska ka midagi kosta. Kuigi poiss ülbitseb viimasel ajal koguaeg selle viimase T-särgiga...järelikult meeldib talle ka see mark nii väga. Kohe südame alt võtab soojaks, kui näidatakse, "näe SAAB läheb":head:
(poiss 7 ja tüdruk 10)
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
ma tean, mida te tunnete...Algselt postitas: NO FEAR
Muidugi pean järgi küsima, meil ju 10aastane preili:red:

Ma lihtsalt huvi pärast uuriks, paljud neist, kes tulevad, kavatsevad rallist kõrvale hiilida (ebasoovitav tegevus..

Algselt postitas: DGAF
Mul tekkis küsimus - kui tulla ühekspäevaks, plaanida osa võtta rallist, et mis numbreid siis tuleks ülekanda?
Tahaks X-i sugulaste sekka viia aga pole kahjuks võimalik mõlemaks päevaks![]()
OT: kui üheks päevaks tuled,siis pean ikkagi Griffiniga minema(kui lähen),kuna vana tahab kaks päeva olla...
-
- Saabiklubi liige
Algselt postitas: spark
kas keegi võtab kaasa ka järelkasvu aastates 7 ... 10a.
Teeme otsa lahti ja lisame 2 mudilast aastates 5 ja 9. Et neil aga igav ei oleks, siis kõhklejad, lisage juurde!
Kui suurt ilmamuutust soojenemise poole ei tule, on lootust päris kobedale liuväljale ja uiskudele kokkutulekukoha peremehe poolt. Numbreid tuleb veel muidugi täpsustada. Teisipäeval saab täpselt teada, mida veel pakutakse.
Algselt postitas: teager
Selline küsimus, et kas kellelgil surri on? Õnnistaks mõned uued saabiomanikud sisse ja vanad kalad tahavad ka maitseelamusi korrata.
terv, teager
mul tartus kylmkapis minuteada on üks, Oskars, " full size" , võiksin kasutusse anda