Ise jõudsin umbes pool 9 õhtul koju, suht väsind olekus. Praegu ei viitsigi rohkem muljetada..

Ei unusta, lihtsalt hetkel pole mul veel pildimaterjali, mille pealt neid üle lugeda..Algselt postitas: Trionic
Ärge siis tonniseomanikke ka nii pekske,need ju ka saabipeded ja mõni masingi oli kuidagi kohale end vedanud:drink:
Lugedes igasugu juhtumisi auto tervisega ei juhtunud mul hullu midagi, va. peale pikniku pidamist Virtsumaanteeääres kadus minu liikuril Ctuiiser ära, lihtsalt keeldus töötamast ja tuli sellest mugavusest loobuda ja seda parempoolset pedaali jalaga litsuda.
Selles on sul õigus!Algselt postitas: NO FEAR
Factor! Ega selle cruiisiga sul ju midagi minu auto taga ka teha ei olnud ju!:D
Nojah, mida sa ise ka praamisabas olles ennustasid, kui Cyberiga juhtunust kuulsid - ega kaks ilma kolmandata jääAlgselt postitas: part
hehh. minu pill tõestas end kah kusagil virtsust pärnu poole kandis ära. keset metsa. pagan lõi ühe lõdviku lõhki nagu ameerika filmis ja lasi kraavikonnadele magusat antifriisi rinna peale.
Tore, et probleemist kähku jagu saidja oligi kõik jälle tore ja pill lendas keset ööd tartu poole kui segane hobu, sääskedest palju kiiremini, sest praegalt just vaatasin - pilli molu on igasugu katkiseid putukaid täis.
Algselt postitas: farmacoma
aga tahaks teada kuidas ryhkijal VM'is läks või polegi ta käinud seal?
Kui ma papril kirjas olnust õigesti aru sain sisaldab see vaid tehnilist kontrolli ehk teisisõnu (võimalike) vigade avastamist 480.- krooni ulatuses. See tähendab vist umbes tunnist (või rohkem?) ülevaatamist, millega kogu masinat üle käia ju ei jõua. Enne tahaks mõned juba teadaolevad vead kõrvaldada - et meile näidataks ja seletataks ikka eeskätt neid asju, millest endal seni teadmised puuduvad - eelkõige huvitab info mootori seisukorra kohta. Aga eks ma suhtlen Vikinguga kõiksepealt meili (ja/või telefoni) teel ning annan asjadest jooksvalt teada, kuidas läheblootetavasti ei lähe su auto remont seal väga kalliks![]()