Eesti Saabiklubi talvekokkutulek 21.-22.02.2009 - JÄRELKAJAD

Ühised tegemised
mart284
Iks-mees
Auto: Saab
Kontakt:

pidu ja ùritus on megad. Ralli ja mälumäng samamoodi!

Loodetavasti näeb tulemusi kah varsti :)

Lisatud failid
Andrus99
Saabiklubi liige

Tänud korraldajatele suurepärase ürituse eest :thumb:

Järgmine kord jälle ja loodetavasti asjakohasema autoga :drive:
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Mart kuhu sa minema hakkasid nüüd? :P
ill
Saabiklubi liige

Külalisteraamat:

Lisatud failid
suur

Algselt postitas: mart284
pidu ja ùritus on megad. Ralli ja mälumäng samamoodi!

Loodetavasti näeb tulemusi kah varsti :)
Ralli oli tõesti fun!

Minu tagasihoidlik pildigalerii, kus enamus pilte rallimängus mitteosalenutele mitte midagi ei ütle.
mart284
Iks-mees
Kontakt:

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Mart kuhu sa minema hakkasid nüüd? :P

Otseteed ruulivad:)
Kasutaja avatar
spark
Saabiklubi liige

Otseteed ruulivad:)

otseteedest rääkides - tagasitulles sai ületatud jäätee ... see oli mõnna

ja korraldajad "viriseks" teie kallal ka :headbang::notworthy: vinge üritus
Mõrtsukjänes
Saabiklubi liige

Mina tahan nüüd ka rääkida... ja palju! Esiteks - Skolka taaskord Taadile maksti? Täisäšš - oli üsna õõvastav tunne "BAT" lähedal, kui tee pani Viggu vinks-vonks tegema (noh peaagu risti tee pääl) ja üks Annateedmärk vms kaunist lähenes mulle kaunis ekstremistliku kiirusega, samal ajal sõitis keegi mootoriga element vastu, minu haige fantaasia tegi jube emmele kõnet ja valis platsi ja flokse. Aga õnneks härra W on peris osav - tegi rooliga tasakesi ja pedaalidega tasakesi ka (ja ka natuke kõvemini) tsiki-briki ja kuna ma saan veel kirjutada siin, siis järelikult vaim on sees. Rõhutada tahan ka veel seda, et meie nunnu sai isegi emase piloodi juhtimisel hoolimata spoila tahtest olla maale lähedal, võetud punkti "Keelatud" ja et "šoortkatil" (nagu mina arvasin) jäädi isegi jalgu meile. Tahtmatult tekkis tunne, et meie nunnu on kõikvõimas ja alt ei vea. Tasume talle stage-3 näol. Loodame, et nunnu andestab. JA see äge tee Nõva kaudu koju... kiire-kiire-libe-libe - pepu viskab? ei viska? vali ise! Peale üht sirgeltvõetud kurvi tuli üks Siip haagisega vastu. Peris õõnes tunne oli, ma pean ütlema. Ja kodu ees (harjunud Nõva-kandi ägedatel teedel libedusest ja kurvidest üle olema) tahtsin võtta kurvi, lisandiks kraav ja post. Õnneks see kanaaju ja tema külge pandud emased käed olid päris tublid. JAAJAAJAA VÄGA ÄGE OLI!!!!!!!!
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Me siis kah õnnelikult kodus. Kell viis läbi viisteist minutit jõudsime. Sai selle kahe päevaga maha sõidetud pea 600km. Äge ju! Krt, kui peeglisse vaatasime koos, siis oli rooli tempel otsaees. Öudne!

Tegelt lahe! Väga lahe!!!
Väsinud küll ju.

Ja Proua NO FEAR tänab ka ning tervitab kõik kohalviibijaid.
mart284
Iks-mees
Kontakt:

Algselt postitas: NO FEAR
Me siis kah õnnelikult kodus.

Me veel kord tänaks abi eest! Ilma NO FEAR'ta istuks siiani selles jääaugus vist...
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

SUUREPÄRANE ETTEVÕTMINE OLI!!

eriti hea meel oli näha ka uusi nägusid!:notworthy:

mul on nii hea meel, et meil on niivõrd lahe seltskond aja jooksul tekkinud!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
Kunn

Tore oli, nagu alati!
Juttu, laulu ja tähtsaid arutelusi jätkus varajaste hommiku tundideni.
Tänud korraldajatele.

:bs: Ja mis kõige tähtsam, keegi ei jäänud kellelegi võlgu :P :thumb:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Suur sa tundsid huvi, et mis teil pisut puusse läks ralli koha pealt. "Sõiduplaan" oli teil vale ja see pilt on ka täiesti tundmatus kohas tehtud... Või vähemalt valest asjast..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Algselt postitas: NO FEAR
Me siis kah õnnelikult kodus.

Me veel kord tänaks abi eest! Ilma NO FEAR'ta istuks siiani selles jääaugus vist...

Mul ka ikka hea meel, et masin tegi seda, mida tegema pidi.

Lisatud failid
napoleon
Auto:

Mis ma näen... ralli piltidel on muuhulgas VAZ 2106(võbolla ka 2103), nüüd paistab fotolt mingi mitte-saabist jeebiku nina, mõni alfa jäi ka kuskilt silma... et siis Tuksis olid kõik mitte ainult saabikud?
mart284
Iks-mees
Kontakt:

Algselt postitas: napoleon
Mis ma näen... ralli piltidel on muuhulgas VAZ 2106(võbolla ka 2103), nüüd paistab fotolt mingi mitte-saabist jeebiku nina, mõni alfa jäi ka kuskilt silma... et siis Tuksis olid kõik mitte ainult saabikud?
:fight:
No kui Sa 9-7x Saabiks ei pea, siis on jah mitte saabikust jeep pildil. Sama aparaat, mis esimesel pildil
Mõrtsukjänes
Saabiklubi liige

Muide, saunast leidsime kellegi taevakarva saunalina. Kellel puudu, annab märku!
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

:fight:
No kui Sa 9-7x Saabiks ei pea, siis on jah mitte saabikust jeep pildil. Sama aparaat, mis esimesel pildil

Kas äkki NO FEAR-i jeebiku nina paistis kuskilt hoopis? Zill oli zigulliga :D Naljamehed:headbang:

EDIT: Või no ega ma tegelikult ei teagi millega ta käis:red:
napoleon
Auto:

Valgus, värvid ja varjud... lähemalt uurides on tõesti nii:red: Eks nüüd pean jälle pisut nurgas häbenema;)
ill
Saabiklubi liige

Isegi üks tojoota oli tuksis!
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

No mis siis teha, kui inimeste SAAB katki läheb või hetkel parajat autot ei ole..:) Ega me kadedad ole...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

Hommik :) Tänud suurepärastele osalejatele ja rallitajatele :thumb: Mul on väga hea meel, et üks järjekordne õnnestunud üritus on ajalikku kirjutatud :notworthy:

P.S. müts maha ka sponsorite ees, kes auhinnad välja panid :cool:
anthillse

Väga lahe yritus oli!
yksheikki
Auto: 9-3 Aero

Väga mõnus üritus oli. Ralli oli hea ja seltskond oli ka hea. Rallil tekkis üks ebameeldiv juhtum, kus natukene kiiremini kurvi võttes, kui vaja, libises auto teel olnud rööbastest välja ja viskas väga ootamatult külje ette. Peaaegu oleks libisenud tee ääres olnud posti otsa, aga kuidagi nibin-nabin õnnestus sellest mööduda ja maandusin taga otsaga täpselt posti kõrvale kraavi. Aga õnneks juhtus see kraav nii madal olema, et sain sealt omal jalal kiiresti välja ja sõit võis jätkuda.
Kokku sai kahe päeva jooksul sõidetud ca 700 km
Aga ega's muud kui et järgmise korrani :thumb:
Factor

Factorgi käis kaemas. Kui kohale jõudsin leidsin eest ühe uiskudega Neiu (Cyberi proua) kes andis ülevaate ja lahkusin enne kui keegi jõudis tagasi tulla :D
Nagu fantoom....
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Vasta