Nonii!
Mult üks küsimus, kas 9000-l on olemas ka esiklaasisoojendust????:poke:. Jobu, onju, ise ei tea ja...
9000 klaasisoojendus
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Vada minu arust ka ei ole. Klaasi küljes on need fikseerimiseks küljes olevad kinnitid, mida tihtilugu aga esiklaasisoojenduseks peetakse...
Ei, ma lihtsalt, et seda siin müüakse esiklaasisoojendusega...
Ei, ma lihtsalt, et seda siin müüakse esiklaasisoojendusega...

ei ole tonnisele sellist luksust välja mõeldud:red:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
esiklaasi soojendus olla olemas küll - ise pole kahjuks oma silmaga näinud, aga usaldusväärsed inimesed on olnud tunnistajaks esiklaasi soojendusele - küttekeha olevat loomulikult läbipaistev, aga teatud nurga alt on seda võimalik näha. vahel mõned mehed kutsuvad esiklaasi soojenduseks ka klaasi sisse valatud raadioantenni
-
Hmm ka minu autol esineb see asi aga minuteada on see tehtud mitte terve klaasi ulatuses vaid alumine ja ülemine äär on selle niidiga (umbes 2 mm lai ja 3 tk) varustatud seda siis ülemise ääre js kojameeste sulatuseks. Aktiveeritakse teda eraldi nupuga acc1 konsoolist. Aga võibolla ma loll olema ja asjast valesti aru saama.
Aastate eest lugesin mingist tehnoloogiast, et soojenduselemendiks on üliõhukesed kullast triibud esiklaasi kihtide vahel... nii õhuke, et praktiliselt 99+% läbipaistev.
Oma silmaga näinud pole (ja ega näekski
) aga kas Saabile seesugust klaasi toodetakse, ei oska küll öelda.
Oma silmaga näinud pole (ja ega näekski

- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Oma Ford Galaxyl oman ka esiklaasisoojendust. Asi on klaasi sees näha suht hästi. Aga kurask küll, see ei tööta, kuna kaitse on läbi põlenud. Uus aga pidavat suhteliselt palju maksma. 30 amprine kaitse... Kas äkki oli 300 krooni vist tükk we?