kolin tagasilla kandis

Vasta
martisrael102

selline mure, et autol 9-3 ss 2003 1.8T tagasilla kandis kolin....amordid on uued, puksid on vahetatud, silikon puksid koos nö. bumerangidega on vahetatud....ülevaatusel öeldi et ideaalselt korras ..kas keegi oskab öelda mis võib seal veel olla, mis teeb sellist kolinat. hääl meenutab amortide kolinat...ise ma näiteks pakuks sumpsi....aga kas keegi annaks nõu
Kenius

Mul on sama mure, vaatasin auto alla ja märkasin et sumps on ühe kohapealt lahti, kevadel lähen lasen ära teha ennem ei viitsi, praegu väga nagu ei häiri ka! Aaaga olen märganud, et külmadel päevadel kaob kolin ära, kuidas sul? Ise miskipärast arvan et sillast need helid ei tule, pigem kuskil mingid pagassis sees olevad asjad. Ma ise kahtlustasin vedrusid, lasin ära vahetada, aga see mureks ei olnud, bumerangid vahetati suvel ära siis oli vaikne ja mingi aeg tekkis kolin, nõks hiljem avastasin et summari üks kinnitus puruks - puhtalt keevitamise vaev.
martisrael102

ma mõtlesin ise sumbuti kummi kinnitusi, mis võivad äkki välja veninud olla...
martisrael102

mul kylmadel päevadel ei kao ära
Carruks

Mul sama teema!
Jube häiriv on! Ei olene sellest, kas on kõlm või soe - koliseb ütemoodi!
Olen näitamas käinud, kuid keegi pole põhjust leidnud!
Nüüd neljapäeval servicesse minek, loodetavasti leiavad nüüd vea!
martisrael102

anna n6u siis kui midagi avastatakse:beer:
Kenius

Algselt postitas: Carruks
Mul sama teema!
Jube häiriv on! Ei olene sellest, kas on kõlm või soe - koliseb ütemoodi!
Olen näitamas käinud, kuid keegi pole põhjust leidnud!
Nüüd neljapäeval servicesse minek, loodetavasti leiavad nüüd vea!

Oled sa mingi vea avastanud, või mida service mehed rääkisid?
Carruks

Kahjuks ei leidnud service mehed midagi ja seda juba kolmandas kohas! Huupi vahetama midagi hakata on kah mõttetu ja väga kulukas!
Kenius

Algselt postitas: Carruks
Kahjuks ei leidnud service mehed midagi ja seda juba kolmandas kohas! Huupi vahetama midagi hakata on kah mõttetu ja väga kulukas!

Seda kindlasti, aga ma ise siiski kahtlustan sumpsi või neid pagassis asuvaid polsterduskarpe, need kumisevad ka väga lohakalt, ise panin hiljuti tähele, et vedasin pagassis patju tekke, üsna täis pakkisin, ja hääl kadus ära, kevade poole võtan selle asja käile annan teada kui probleem lahendatud. :thumb:
mellow

Täpselt nii. Mul oli sama jama, pean üsna sageli pagassis rehve vedama ning ükskord panin juhuslikult tähele, et kui rehvid pagassis, siis kolin või kobin kadunud. Viskasin rehvid välja ja kolin tuli tagasi. Ise arvasin, et see plaat või kate mis käib sinna tagavararatta peale koliseb. Raskus vajub peale ja siis enam ei kolise. Minul nii oligi. Pean nüüd kuidagi selle kate paremini fikseerima, et ta ei liiguks seal üles alla sõidu ajal. Proovige äkki teil ka selles kattes asi, see ju mingi puuplaat seal millele riie peale tõmmatud, ime ka kui ei kolise...
Vasta