Kingitus mitme auto omanikele

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=10878929

Et siis palju õnne neile, kel on palju arvelolevaid autosid, mis on varutud taastamiseks/varuosadeks vms. kuid pole arvelt maha võetud ning on kindlustamata.

lisaks veel: http://www.lkf.ee/index.php?0114911163394

Huvitav, mida nad seal LKF-s tarbivad?? Ja kas see on legaalne kraam? Kas lihtsam poleks teha kampaania "vanad rondid arvelt maha!" Vanasti oli ka mingi teema ka remonti vormistamisega vist. Kas seda enam pole? Äkki peaks?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Wolfheart

Pole vaja teeklaasis tormi tekitada. :poke:
Ei hakata siin midagi niisama rahanõudeid sisse kasseerima.
Lähed kindlustusse ja ütled, et masin seisab ja ei sõida ning avaldad soovi peatada kindlustuspoliis. Niikaua kui ei maksa, niikaua ka ei sõida. Kui tahad sõitma hakata, lähed jälle kindlustusse ja ütled et näe nüüd tahaks jälle seda autot kasutada tänaval ja tehaksegi sulle kenasti see poliis ja kergendad kukrut nagu ikka.
Mõni uunikum ju sõidab ainult mõnel päeval aastas. Ei hakata nüüd neile terveks aastaks kindlustust tegema. Lihtsalt LKF tahab saada lihtsameelsete lammaste käest pappi, kuid teades veidikenegi seadusi, ei saa nad su käest pennigi. :gun:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Sellest ma saan aru et mul ei pea olema POLIISI, ehk kui ei sõida, siis ei kindlusta (omalgi selline õuel olemas). A no kui tõesti seisab ja on remondis ja ostetud juba sellisena näiteks, mille kuradi pärast ma selle kindlustusLEPINGU pean tegema??
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
part
Küülikuaretaja

... ja kas kindlustuslepingu tegemine ilma maksma hakkamiseta kasseerib kah neile füüri ?
Wolfheart

Algselt postitas: Cyber
...... no kui tõesti seisab ja on remondis ja ostetud juba sellisena näiteks, mille kuradi pärast ma selle kindlustusLEPINGU pean tegema??

See on selleks et ametnikunärude armee saaks rohkem paberit määrida ja asjalikud välja näida. :P

Nähtavasti tahetakse saada ülevaadet seisvatest romudest. Iseküsimus on muidugi selles, mida nad selle infoga peale hakkavad.
Tahes- tahtmata tekib selline paranoia :freak: , et mingid ametkonnad tahavad teada iga inimese öeldud igat sõna ja liigutust.
Meenub millegipärast veel selline film nagu National Security :evil:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: part
... ja kas kindlustuslepingu tegemine ilma maksma hakkamiseta kasseerib kah neile füüri ?

Vist õnneks mitte. Aga tüütu on see, et peab jälle minema ja mingit paberit määrima.

Ja siis tulevad kodanikud kindlustusseltsist aastakese pärast ja teatavad, et me lõpetame teiega lepingu, sest te pole kindlustanud kordagi jms jama...:fight:
Pilt
part
Küülikuaretaja

"... Aga tüütu on see, et peab jälle minema ja mingit paberit määrima..."

... sinnah, tännah, leehekene lendab... :head:
Kasutaja avatar
indrek

Viimane kord kui kindlustust tegin (kontoris, kuna olin paar päeva ilma sõitnud) trükkis tibi poliisi suvalisele A4 lehele. Krt küll, selle lehe oleks saand ju genereerida üle neti ja oma printerist välja võtta. Samamoodi ka nende uunikumide sõitma-seisma regamisega. Aga e-Eestis läheb selleks vist küll väga kaua aega :(
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Ehh, ma ka ei saa selle asja sügavamast mõttest aru, aga õnneks on mõlemal lepingud olemas :)
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Lepingu järgi võib kindlustusandja su lepingu lõpetada kui sa pole 12 kuud maksnud miskit.. kui see nüüd kohe juhtub siis oled natukese aja pärast seaduserikkuja ja saad omale trahvina maksekohustuse kaela...palju õnne
Pilt
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Cyber
Lepingu järgi võib kindlustusandja su lepingu lõpetada kui sa pole 12 kuud maksnud miskit..
Kui see nii on, siis on ikka ikaldus küll :evil:, peab oma lepingud uuesti hoolega läbi lugema ... Ja ega kindlustus lepingu lõpetamisest klienti ju ometi teavitama kiirusta :gun:
kui see nüüd kohe juhtub siis oled natukese aja pärast seaduserikkuja ja saad omale trahvina maksekohustuse kaela...palju õnne
Nojah, ja ega kindlustusfirma saa ometi kolmekordsest summast ära õelda :evil:
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Nad ikka peavad sind teavitama sellest.
Pilt
vanasaab

Sain siis täna teate, et leping sõlmimata autole, mis mult juunis 2000 ära varastati ja siiani leidmata on. Kästi 30 päeva jooksul leping teha või muidu...:gun: Tõeline tase ikka! Ja ARK on toimingud selle autoga kinni pannud, ei saa arvelt mahagi võtta. Esmaspäeval lähen LKF-i ja seletan olukorda:poke:, eks näe mis saab.
Arno

Heh :P ma ootan siiamaani otsust Narva ARK'ist, miks ja kauaks mu load hoiul on. Vahepeal sai käia isegi Karistusregistris, kuna neil tekkis probleem kehtivate kokkulugemisega. Nüüd tunnistavad, et ma pole kaamel aga otsust vaatamata aadressi parandusele ja möödunud 3 nädalale pole ikka kohal. Ei tea, kui nad saadetud ei jõua, minna politseisse ja lasta uued ajutised välja anda? Peab vist järgmine nädal JÄLLE helistama hakkama. Tallinna loomulikult, sest Narvas isegi ei mõisteta eesti keelt.
Vasta