Abipalve - Kaotatud: Lohe juhtpoom :(

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
cilpkonn

Suhteliselt vähetõenäoline leida sellist vidinat siitkaudu, ent postitan siia ka igaksjuhuks abipalve -
laupäeval, 28ndal veebruaril, unustatud/kaotatud surfamise käigus Reiu randa Pärnumaal lohepoom :( (Tootjaks BEST, poom ise 45 cm, koos juhtimisnööridega)
Kui kellelegi pakutakse müügiks või keegi märkab internetimüügikeskkondades või pandimajades või keegi otsib nimetatud detaili külge surfamiseks lohet või kui kellelgi on mingisugustki infot (kalamehed kes Pärnumaal kalastavad, surfajad, nende mõlemate tutvusringkond, vastavat varustust müüvate kaupluste teenindajatel - omanikel), palun postitage avalikult, saatke U2U või helistage telefonidel:
56492385
58319501
Ausale leidjale või väärtusliku info edastajale vaevatasu!

Teostame ka ise otsinguid edasi, igasugune abi võimalusel teretulnud!

Lugupidamisega, Cilpkonn

Lisatud failid
triibutu

Hõika ka kitezone.ee jutukas, seal liigub rohkem seda rahvast kes oleks võinud su poomi üles noppida.
Kasutaja avatar
cilpkonn

Poom on mu hää sõbra jagu ja minu andmetel on ta seal juba häält teinud.... Kardan, et kalamehed on oma töö teinud :(
suur

Algselt postitas: cilpkonn
Poom on mu hää sõbra jagu ja minu andmetel on ta seal juba häält teinud.... Kardan, et kalamehed on oma töö teinud :(
kalafoorum ei andnud tulemust?
Kasutaja avatar
cilpkonn

Ausalt öeldes pole mul andmeid momendil, kas ta on sinna postitanud või mitte... Uurin järgi.. Aga võttes väikese lisana arvesse, et Pärnus käib suhteliselt palju lõunanaabreid õnge leotamas...:angry:
Kasutaja avatar
cilpkonn

Poom leitud Kitezone.ee kaudu :) Õnneks sattus surfajate, mitte kalameeste kätte, ja seda juba pühapäeval ;) Tänud kodanik triibutu'le, kes soovitas Kitezone's hõigata!
Võib teema lukustada, või kui moded arvavad, et teinekord võiks veel kaotatud ja leitud asju siitkaudu ka taga ajada ja soovitusi jagada, siis kuigipidi pealkirja muuta...

Enivei, tänud! :drink:
Vasta