Mis te jebite selle Reifendirectiga. Ma tellisin Inglismaalt oma 18".
4tk ja 4000.- ukse taga.
räägiks suverehvidest
-
- Auto: 9000 Aero, III Gen Camaro350, Chevy AstroVan, Chevy TransSport, Volvo242
Raha sain ikka lõpuks tagasi, aga päris tüütu oodata kui nad lubasid 2 nädalat max, aga isegi ei öelnud et pole seda mida tahtsin....ise pidin ikka nokkima. pakkus teise variandi, aga jälle mingi aja möödudes selgus et pole ka neid....ei viitsinud enam
Ongi nii? Krediitkaardilt läks summa maha või tegid ülekande? Suhtlesid nendega - mida nad vastasid?
Ära seda infot vaka all hoia - siiani on minuteada kõik oma rehvid kätte saanud. Mõni isegi topelt.
Tsitaat:
Algselt postitas: ARZT
Mina ootasin delticom-ist rehve pea 2 kuud ja ei saanud lõpuks midagi.....
Ongi nii? Krediitkaardilt läks summa maha või tegid ülekande? Suhtlesid nendega - mida nad vastasid?
Ära seda infot vaka all hoia - siiani on minuteada kõik oma rehvid kätte saanud. Mõni isegi topelt.
Tsitaat:
Algselt postitas: ARZT
Mina ootasin delticom-ist rehve pea 2 kuud ja ei saanud lõpuks midagi.....
Ise tellisin Reifendirectist kolmapäeval rehvid ja 24.03 ehk siis juba järmine nädal peax juba mu käes olema, igatahes on postiga teel.

Algselt postitas: Jaanus
Mina tellisin just Saksamaalt uued 225/45/17 Michelin Pilot Sport PS2-d ära, jooks läks pisut üle 7500krJube hea hind...
Mul kunagi oli Citroen C4 sport coupe, ja seal oli Michelin Pilot Excalto PE2.
Olin väga väga rahul. Jube hea rehv.
Endalgi vaja nüüd terve ring uusi rehve osta. Oskate ehk soovitada, mida võtta, mida jätta. Endale on praeguse seisuga silma jäänud sellised variandid:
Pirelli SP Sport Fast Response
Continental PremiumContact 2
Goodyear PROXES CF 1
Fulda Carat Progresso
Nokian i3
Põhiliselt sõidan linnas/maanteel (kruusa peale satun üliharva) ning hea oleks, kui rehvid oleksid ka suhteliselt vaiksed. Mida soovitaksite?
Pirelli SP Sport Fast Response
Continental PremiumContact 2
Goodyear PROXES CF 1
Fulda Carat Progresso
Nokian i3
Põhiliselt sõidan linnas/maanteel (kruusa peale satun üliharva) ning hea oleks, kui rehvid oleksid ka suhteliselt vaiksed. Mida soovitaksite?
Võib-olla mõni pole veel poes lehitsenud:
Autolehe rehvitest
Autolehe rehvitest
Fuldade koha pealt niipalju, et uuri pisut foorumis ja leiad ühe foorumlase (väga hea) pakkumise Fulda rehvidele. Fuldadega (seesama progresso) alustan isiklikult teist hooaega ja ei kurda üldse.
Lisaks on siin foorumisa veel rehvirahvast, kes saabiseltskonnale arvestatava soodustuse teevad.
Isiklikult eelistaks praeguse masu ajal just kodumaiste pakkujate kaupa.
Lisaks on siin foorumisa veel rehvirahvast, kes saabiseltskonnale arvestatava soodustuse teevad.
Isiklikult eelistaks praeguse masu ajal just kodumaiste pakkujate kaupa.