Kasko kas õige või vale

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

See oleks äkki pidanud juba selge olema ja vajadusel remonditud?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: Eleri
tsitaat1: "kuna seda mudelit enam ei müüda siis tahetakse mullle alla panna 1 Pirelli rehv ja 3 Nokiat ----- "

On ikka samamoodi teemasse sobiv, ilmselgelt ei ole kaks erinevat rehvisegu, erineva mustri ja erineva kulumisastmega rehvi ühel teljel turvaline ja õige valik.
EDIT: Ja üldse peab olema ühel teljel ühesugune rehv ja TÜV ei tohiks olla läbitav

OT: Et ma täna pisut rehviteemat torkisin ja tehnonõudeid lugesin, siis tegelikult ei pea olema samal teljel sama rehv..:) Peab olema samaTÜÜBILINE ehk mõlemad peavad olema nn maantee, mõlemad talve või mõlemad maastikurehvid Riigiteataja , kood 506 p 3
3) sõiduki mis tahes teljel ei ole lubatud kasutada erineva turvisemustri tüübiga rehve. Ühe ja sama mustritüübi mustrijoonis võib olla erinev (vt joonis 31);
Et siis selle koha pealt on neil tõesti õigus panna auto alla 3 pirellit ja 1 nokia..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
H.K

Seda allkirja mis te seal remonditöökojas annate ei pea põdema.

Mul oli novembris avarii, neid pabereid kus "ma ei oma pretensiooni kindlustusele ja remondifirmale" on mul vist 3 tk(kaks kindlasti). Ja ikkagi lähme nüüd kolmapäeval kindlustuse töötajatega autot uuesti vaatama(5 kuud auto käes olnud), kuna on ohtralt pretensioone.

Peab piisavallt jonnakas olema ja oma õiguste eest seisma. See, et kindlustus sind kriminaalsüüdistusega ähvardab või käsib tegeleda oma asjadega ja mitte oma nina igale poole toppida(kindlustuse eksperdi sõnad telefonis), sellest ei maksa väljateaha. Parim kaitse pidi ikka rünnak olema.
Vasta