Maanteel just muhklikul asfaldil tuleb rooliga parasjagu vaeva näha et autot otse hoida. Masin õõtsub ja rool on maantee jaoks kergevõitu. Kui on sile tee või isegi muidu sile aga mõningate aukudega tee siis on kõik hästi. Just maantekiirusel ja lainetaval teel läheb asi hulluks. Ka kurvis võiks juhitavus täpsem olla.
Kas selline käitumine on antud mudelile iseloomulik või viitab see näit amortide väsimisele? Kui Vikingis palusin auto põhjalikult üle kontrollida siis ei öeldud vedrustuse kohta midagi. Ma ei ütleks et mu sõidustiil just rallisõitjate omale sarnaneb, ennem sinna vanaema poole.
Olen ka varem kuulnud nurinat just vanema 9-3 juhitavuse kohta. Samas pidavat see juttude järgi olema parem kui NG900-l. Kas tollel on tõesti siis veel hullem

Veebis pakutakse veermikule igasugu upgrade juppe. Millistest kõige rohkem kasu võiks olla?
Pakutakse näiteks näiteks jämedamaid antirollbare (ei tea eestikeelset nimetust).
Koni kollased reguleeritavad amordikad tundub olevat üks tavalisemaid upgrade
Pakutakse ka kõvemaid vedrusid aga kõik need teevad autot ka madalamaks. Asi mida ma eriti teha ei tahaks. Vahest vaja ka metsavaheteel hakkama saada.
Ja siis veel peoga igasugu rooliklambreid pukse jms.
http://www.abbottracing.com/2003/tuning ... hassis.htm
Ei saa muidugi märkamata jätta et see kõik käib korralikult rahakoti pihta. Millest alustada kui tahan võimalikult vähese rahaga võimalikult paremat effekti?