Muidu nimekirja järgi on Soome klubis 19euri eest selline saadaval:
http://saabclub.fi/img/shop/saab-logo.jpg
http://saabclub.fi/shop_part.php
Kui neid ei ole, siis ei ole ka ilmselt mõtet sul originaale sinna otsida. Ma olen üsna kindel, et tänapäevased mürasummutusmaterjalid on paremad kui need originaalid.Algselt postitas: Nakataja
Pildilt paistab, et armatuuri all on müra summutamiseks mingi papiga kaetud matt. Kas see on juba originaalis nii olnud?
Ma ei ole nagu varem kohanudki sellist asja. Plaan on olnud omal ka armatuuri alune vildiga ära katta, kuid tundub et on olemas isegi originaal variant selleks olemas.
Algselt postitas: Cyber
Ma olen üsna kindel, et tänapäevased mürasummutusmaterjalid on paremad kui need originaalid.
See Cyberi jutt oli rohkem nakatajale suunatud info. Nakataja roheline nagunii originaalist kaugel. Pealegi, küülik ongi siuke auto, mille juurde käib kerge mootori- ja teemüra.Algselt postitas: janek555Algselt postitas: Cyber
Ma olen üsna kindel, et tänapäevased mürasummutusmaterjalid on paremad kui need originaalid.
Seda kindlasti, minul oleks ka lihtsam olnud uus lõigata kui tunde vanade otsimisele ja puhastamisele kulutada. Aga see orginaal on ikka orginaal.(muide see haigus ei ole ravitav,nii et ümber veenda mind ei tasu)
Algselt postitas: part
Esiakna augu saab pidama ( tihend vs klaas vs kere) ,
Aga tagumise akna auk on nii lollaka kujuga, mängivas keretsoonis, ja klaas nii lauge veel lisaks, et seal on tõsiseid probleeme ( miks on saab 96-tel vastava ilmaga tagaklaasid udused? Sellepärast, et tihendi ja kere vahele NAGUNII jõudev vesi ei saa kusagile ära drainida ja saavutab taseme, kus ta ronib lõpuks sissepoole keret) . Ma olen päris paljusid asju katsetanud tagaaknaga, seal ei tööta hästi ei plastne ega elastne tihendus, lõpuks mängib ikka vahe sisse. praegune plaan on ikkagi panna just tagaklaas ilma mingi möginaga mäkerdamata tihendiga lihtsalt auku ja augu nurkadesse eelnevalt mingid väga korralikud drenaažid ehitada
need kõnealused matid on jah kõik originaalid, paraku on nad ka pudenejad ja purunejad kui neid kiiruga küljest kiskuda, ja kartong millele see villa laadne asi on liimitud , läheb vett saades kujust ära/mudeneb laiali)