...siis sellise auto kohta, Saab 9000 CSE 2.0 i 96 kW, 1996a. Kas sellise aasta arvu ja mootoriga auto kokku yldse käib? Ega ometi mingi ylemineku varjandiga tegu ei ole? V6i on mootor ise peale pandud? :conf:Kellel vähegi infot , palun jagage seda, ette tänades
Priit
Info puudub...Saab 9000 CSE 2.0 i 96 kW
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html , järelikult on siis tegemist valeinfoga ?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Nii palju on küll vale inf, et seal ei ole CS vaid CD mudel (pagasnikuga).
Kas tonnisele 2l vabalthingavat pandi, ma peast öelda ei oskagi. 2.3 pandi kindlasti vabalthingavana. Uuri VIN välja ja vaata, mis see räägib.
Kas tonnisele 2l vabalthingavat pandi, ma peast öelda ei oskagi. 2.3 pandi kindlasti vabalthingavana. Uuri VIN välja ja vaata, mis see räägib.
Vanu tonne on kindlasti 2-liitriseid vabalthingavaid. Sesmõttes et 2,3 mootorit ju alguses üldse ei pandud.Algselt postitas: Cyber
Nii palju on küll vale inf, et seal ei ole CS vaid CD mudel (pagasnikuga).
Vast on ka uuemaid, kuid väga levinud kraam see vist pole.
Isiklikult seda autot ei võtaks. Suur kere ja kõhna mootor. Pealegi on Eduard kuulutuses udutand.
Valeinfot veel:
"külglibisemise vastane seade" -> sellist asja küll tonnidele ei pandud. ABS oli standardis ja TCS (veojõu kontroll) lisana.
"tagaistme seljatugi allaklapitav" - CD-l ei käi seljatugi reeglina alla.
"reguleeritav roolisammas (kahes suunas)" - tonnise rool liigub ainult 1 suunas.
"käetugi taga (laekaga)" - mis see on? Mõnedel on tagumise käetoe sees topsihidjad, aga mitte laegas.
"esiklaasi soojendus" - tonnidel küll sellist featuuri polnud.
Lisaks on väide "esimeste tulede pesurid" poolenisti vale, kuna ühelt poolt puudub luud sootuks. Sama on väitega "udutuled". On ainult tagumine udutuli, kuna ees laiutab udutule asemel auk.
http://img3.auto24.ee/auto24/560/230/13706230.jpg
Algselt postitas: suur
"reguleeritav roolisammas (kahes suunas)" - tonnise rool liigub ainult 1 suunas.
Ei Suur, roolisamba osas on müüjal õigus, see liigub ju kahes suunas, edasi ja tagasi.
Vähemast minu Saabil liigub see ka tagasi.
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Väga suur see kere ka nyyd ei ole ju, eriline rallis6itja ei ole. Oleks vaja lihtsalt sellise mootoriga autot , kus 100 km h s6ites mootorit väga ei kurnaks. Punktist A punkti B liikumiseks, vastupidavat autot. Sain vin, uurin saabi teenindusest.
Annab ikka välja lugeda: Esimesed 2 numbrit näitavad modra mahtu (2,0), kolmas nr näitab võllide arvu. I tähistab ilmselt pritsungit.
Mootori tüüp on sama, mis kuulutusel. Mootor 2,0i, 4 võlliga (2 nukka ja 2 balanssvõlli). Minu autol on näiteks B234 mootor. Mõnedel vanematel tonnidel on B202 mootor. Nendel 2 võlli vähem.
Mootori tüüp on sama, mis kuulutusel. Mootor 2,0i, 4 võlliga (2 nukka ja 2 balanssvõlli). Minu autol on näiteks B234 mootor. Mõnedel vanematel tonnidel on B202 mootor. Nendel 2 võlli vähem.
Maitse yle ei vaielda, aga minu arust 900 ei ole väga ilus, tonnine natsa kenam ikka. Kaalun varjante , eks jagan kogemusest infot edaspidi. K6ige hullem on see, et see auto meeldib mulle , hoolimata nendest valedest. Eks oma silm on kuningas. Aitäh k6igile, kes v6tsid vaevaks aidata.
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Kui valida B204 ja B202 vahel siis kindlasti B202 sellel ei ole balans võllide ketti, müra mootorilt natukene rohkem aga säästlikum ja kettivahetus ka lihtsam ja odavam.
B204 peks olema juba DIga(~5000- uuena), ja hea vana B202 ilma
__In Boost We Trust__
204i on uuel tonnisel üsna "säästumootor"
.
Aga tänu kõige aeglasemale käigukastile (234i/204i variantidel ühesugused) on bensusäästmine küsitav, sest kõikide käikudega on mootori pöörded suhteliselt kõrgemad võrreldes 204/234 turbomootoritega. Ehk siis strassel sõites on pöörded sama kiiruse juures kõrgemad, kui turbomudelitel. Müra ka veidi suurem.
Selle eest linnas liigelda jälle mugav.
Aga tänu kõige aeglasemale käigukastile (234i/204i variantidel ühesugused) on bensusäästmine küsitav, sest kõikide käikudega on mootori pöörded suhteliselt kõrgemad võrreldes 204/234 turbomootoritega. Ehk siis strassel sõites on pöörded sama kiiruse juures kõrgemad, kui turbomudelitel. Müra ka veidi suurem.
Selle eest linnas liigelda jälle mugav.
B202i ei ole mitte säästlik mootor, peapõhjuseks asjaolu, et see komplekteeriti käigukastiga, millel ülekandearvud kõrged ja sõites pöörded kõrgel, kütust palju ja müra ka. Too kuulutuse isend on FM käigukastiga ja se e on juba parem variant. Ka on Trionic pritsung vähe uuem ja ökonoomsem linnatsüklis.
Kui antud isendil on kere avariivaba ja mootorist hullu kolinat ei tule siis 20k eek minumeelest õiglane hind. Sedaankere on vähe levinud ja mulle isiklikult meeldib rohkem. Kuid müüja eputamine olematute lisadega teeb ettevaatlikuks.
Kui antud isendil on kere avariivaba ja mootorist hullu kolinat ei tule siis 20k eek minumeelest õiglane hind. Sedaankere on vähe levinud ja mulle isiklikult meeldib rohkem. Kuid müüja eputamine olematute lisadega teeb ettevaatlikuks.
Suurel on vägagi õigus.Ühel teljel liikumist nimetataksegi roolisüsteemide puhul ühesuunaliseks liikumiseks.Algselt postitas: jackAlgselt postitas: suur
Ei Suur, roolisamba osas on müüjal õigus, see liigub ju kahes suunas, edasi ja tagasi.
Vähemast minu Saabil liigub see ka tagasi.
Kas sa pole näinud,kuidas kahesuunalised roolisambad käituvad?Või kolmesuunalised,mäludega?
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Ka 202 mootorit tehti DI`ga:wtf: .Algselt postitas: D116
Kui valida B204 ja B202 vahel siis kindlasti B202 sellel ei ole balans võllide ketti, müra mootorilt natukene rohkem aga säästlikum ja kettivahetus ka lihtsam ja odavam.
Ja 202 on täielik kiviaeg.Istub võimetu kiviaegse kasti otsas,kõik välisseadmed on samast seisust.
Remont on ka kallim,kui 204/234(2) mootoritel.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
Sai siis seda masinat vaatamas käidud. Väljast tundus masin korralik, ei olnud roostet ega suuremaid kriime-m6lke, värvitud oli üks uks ja tiib vist, täpselt ei mäleta(avariiline ehk).P6hja all vähe roostet, summ tiptop. Auto oli tunduvalt suurem, nii seest kui väljast , kui piltide peal
(see oli minu esimene kokkupuude 9000 ga). Käivitus ilma probleemideta. Käikude vahetus toimis, siduriga k6ik korras. S6itsin u. 2-3 km, sinna sisse jäi auklike ja korralike teid, kolinaid-kriginaid kuulda ei olnud, amordid, vedrud, puksid korrlikud. Probleemid algasid viimasel 200 meetril, hoovi sisse keerates, vahetasin korraks vaba peale ja auto suri välja. Keeresin uuesti käima ja s6itsin parklasse. Tyhikäigul seistes k6ikusid pöörded 500-1000 vahel !? Edasi kapoti alla, mootor tihendi juurest suht 6line , sama teema rooliv6imendi potsikuga(ehk 6li juurde valades mööda valatud). Salongist leidsin yhe huvitava lahenduse, siduri pedali peal on siduri silinder v6i midagi sellist, see peaks kuskil kinni olema vist. Kinni ta ei olnud , et silinder vastu auto p6randat ei läheks oli selle alla nr 17 v6ti pandud
. Kokkuv6ttes jäi see auto ostmata. Sai ostedud sutsu vanem ja odavam sarnane mudel automaat kastiga. Kliima viskab vigurit , mis suht tavaline sellises vanuses. Muret teeb ainul käigu vahetus, neljanda pealt alla vahetades käib liiga suur j6nks läbi ?, yles vahetudes probleeme ei ole. Eks kuu aja pärast on autost selgem pilt, läbitud mul alles selle masinaga 200km.