kuusepuu halgu tarvis
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
kui sa mujalt ei saa, siis ma saadan sulle!
ennem muidugi viskan riida ringi ja kuulatan. ei saa ju sulle kahehäälselt kõlavat saata.
muidugi kad mazooris või minooris peaks see kõlama?
ennem muidugi viskan riida ringi ja kuulatan. ei saa ju sulle kahehäälselt kõlavat saata.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Algselt postitas: ivomets
kui sa mujalt ei saa, siis ma saadan sulle!
või hoopiski septakordina?:P
Kuidagi vähetõenäoline tundub, et kellelgi oleks aega küttepuude kõla kontrollida. Mul on ca 100 a. palkhoone tükke pakkuda. Läbimõõt 15-25 cm. Jäid üle täiendavate ukse- ja aknaavade tegemisel.
Võib lukku panna. Sain eelmisel nädalavahetusel selle vidina valmis, aga unustasin selle teema kinni panna. Läksin kergemat teed ja leidsin ühe sobiva kasti.
Ise puid kuuri visates olen ikka iga kord mõelnud, kas panna see halg nüüd kõrvale või mitte. Alati on ikka mõni hea häälega halg sees olnud. No ei ole veel pannud kõrvale. Järgmine kord siis ehk...
Ise puid kuuri visates olen ikka iga kord mõelnud, kas panna see halg nüüd kõrvale või mitte. Alati on ikka mõni hea häälega halg sees olnud. No ei ole veel pannud kõrvale. Järgmine kord siis ehk...
55581286