9-5 navi+tv?

Suhtleme (heli + pilt) + auto teemadel...
postiljon

küsimus järgmine, kas originaal sisseehitatud 9-5 (2003a.)navi displei võimaldab näidata pilti? kas tv jaoks peab lisama mingi tv tüüneri vms ja dvd pildi edastamiseks dvd mängija?

oskab keegi aidata?

ette tänades
Trionic
Saabiguru

Ei võimalda ja see tundub eriti nõme,kui konkurendid juba 10 aastat varem seda võimaldasid.
postiljon

krt tõesti nõme,,, siis pole eestis selle suure ekraaniga midagi teha... kahju :(
gsaab

Kas kellelgi selle navi displei kohta täpsemat infot ei ole. Kas see on lihtsalt üle canbus'i ühendatud ülejäänud autoga ning muud sisendid puuduvad?
AERO-plaan

Tahaksin kah teada pisut rohkem sellest navi ekraanist, kuna selline leidub ka minu saabikus. Tegemist on blaupunkt-i toodanguga ja tahaksgi teada, et kas sellega üleüldse midagi peale on hakata siin eesti tingimustes?
postiljon

uurisn veic ja ntx clarioni toodangu paigaldajad ütlesid et oleks vaja vahele mingit rgb switchi... hinne u. 6 kilo ringis, + paigaldus jne jne yhesõnaga 10 kilone mäng... aga usun et kui see võimalik on siis saab kuskilt seda switchi ka odavamalt...
on keegi veel jõudnud uurida?
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Kõige optimaalsem oleks vast osta uus nn. "telekas". Suuremas osas peaksid need ka saabi naviga ühilduma. Nii väitis hiljuti saadud reklaam minu postkastis.

Reklaamiohver olen
raull

Tooks selle vana teema ülespoole jälle.

Kas olete mõtetest kusagile edasi ka jõudnud?

Endal ka vaikselt mõte idaneb aga kusagilt täpsemat infot pole suutnud netist välja kaevata selliste edikate projektide kohta.
Maandy

saabil ei saa veel niipea tv-d olema kuna tehas ütles et nad tahavad saabis säilitada turvalisuse ning vältida nn. vidinaid ja pudinaid ehk pole vaja neid kuna see pole sõidujaoks vajalik ning saab 9-5 sisu ei pidanud ka enam eriti muutuma neile see meeldib. Lubasid et kardinaalseid muudatusi ei tule ka välimuses sest saabilik küljejoon on see mida tahavad säilitada
Madis

minu arust vilets vabandus, krt bmw´l 10 aastat tagasi juba oli telekas sees ja kus juures seda ei saagi sõiduajal vaadata(tehase seades), tehku saabil ka nii, saaks kasvõi parklas vaadata:cool:
avelito

Algselt postitas: Madis
minu arust vilets vabandus, krt bmw´l 10 aastat tagasi juba oli telekas sees ja kus juures seda ei saagi sõiduajal vaadata(tehase seades), tehku saabil ka nii, saaks kasvõi parklas vaadata:cool:

Aga keegi ju ei keela sul endale BMW-d soetada:poke:, või siis lähed mõnda väga hästi varustatud tehnikapoodi, ja esitad seal oma nõudmised.:wise:

Tehase vabandusel pole viga midagi, 9-5 on hetkel väga meeldiva välimusega, nii seest kui väljast, ja oleks tore kui ta nii ka jääks.:headbang:
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: postiljon
küsimus järgmine, kas originaal sisseehitatud 9-5 (2003a.)navi displei võimaldab näidata pilti? kas tv jaoks peab lisama mingi tv tüüneri vms ja dvd pildi edastamiseks dvd mängija?

oskab keegi aidata?

ette tänades

tegelikult võimaldab iga displei näidata mida iganes. Alpine toodab näiteks boksi,mis võimeline igasuguse displei siduma suvalise välisseadmega.
Kasutaja avatar
djk

Ma ei tea mis navi ekraanid Teie autodel küljes kuid minu sabal täiesti video sisend olemas, EPC järgi saab soetada DVD mängija ka sinna taha originaalis ja vägagi kindel et TV ei ole ka mingi probleem - iseasi kas seda üleüldse kunagi vaja on, pigem lisavarustus mõnele beibele kes Buumeris Metsiku roosi järgmist osa kiigata tahaks.
raull

Djk vaatasin EPC'st üle.
See DVD mängija, mis seal listis on tundub olevat Navi dvd seade joonise järgi asub täpselt seal, kus ta mul ka reaalselt on.

Palju huvitavam asi seal EPC tundub olevat LCD juures asuv konverter numbriga 55 21 356.

Et kas tegemist on lihtsalt elektri parajakt tegemiseks vajaliku seadmega või hoopis videoga seotud.
avelito

Algselt postitas: djk
Ma ei tea mis navi ekraanid Teie autodel küljes kuid minu sabal täiesti video sisend olemas, EPC järgi saab soetada DVD mängija ka sinna taha originaalis ja vägagi kindel et TV ei ole ka mingi probleem - iseasi kas seda üleüldse kunagi vaja on, pigem lisavarustus mõnele beibele kes Buumeris Metsiku roosi järgmist osa kiigata tahaks.

Milline navi sul on? Minul kenwoodi oma, millel mängjia on pagassis. Teine variant on see, kus plaadi topid sisse ekraani kohal olevasse pilusse. Loodan, et suutsin ennast arusaadavaks teha.

Imelik on veel see, et kui ma enda ekraani peal erinevaid funktsioone otsisin, siis oli seal ka line in minu meelest olemas. Peab ju olema MINGISUGUNE variant, kuidas mp3 või dvd seal käima saada ilma igasuguste audio-trollide ja modulaatoriteta!?!?!?!:wall:
Kasutaja avatar
enrico

alpinel kindlasti pakkuda midagi sellist kuna seda tean et hondale on pakkuda!
võta ühendus ja uuri alpine.ee-st
aga rahakott peab suur olema!
omaltpoolt soovitan panna parem alpine 2 diniline makk originaali asemel ja saad küiksugu lisasid sinna juurde osta navi,digitv,i-pod-.usb ja palju veelgi
sigaelmar

Kui täpsem olla, siis isegi 15 aastat tagasi oli BMWl juba olemas ja õnneks (või kahjuks) saab teha ka nii, et sõidu ajal näeks.
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Kiiruse juhe tuleb ära võtta, siis peaks näitama.
teager

Algselt postitas: sigaelmar

Kui täpsem olla, siis isegi 15 aastat tagasi oli BMWl juba olemas ...

Njah, Saabil oli 19 aastat tagasi dsiiemm... Kahjuks

terv, teager
Kasutaja avatar
Hypno

Infoks kellel Saabis Kenwoodi Navi:
Displei omab iseenesest video in sisendit (Displei taga). Kuid selle käivitamiseks on vajalik (kui õigesti mäletan) sillata ühed kontaktid. Vajalik on ka pult ja IR vastuvõtja, et vajalikku reziimi saada. Teema selles, et navi elektroonika on plokeeritud, muidu peaks selle sourse nupuga saama ümber lülitada video in sisendisse. Ise praktikani pole jõudnud sest ajapuudus kimbutab ning ei soovi navidispleid pekki keerata oma väriseva käega. ...ja ilma selle puldita ka vist ei saa.
Isiklik arvamus - sellest ekraanist ei saa head pilti, seega telepildi vaatamiseks on asi ikka suhtkoht nutune. Ja päris mõttetu ta ju pole ka - raadio mängib, CD mängib, NAVI toimib (küll mitte eestis aga mujal kyll). seega eesmärk täidetud. Ja seda ka Saab saavutada tahtis.
avelito

Nii, täna siis sain endale DENSO 2008 aasta lääne-euroopa kaardid. Toppisin plaadi sisse viskas ette kirja, et loading disc...please wait. Ootasin üks 15 min. selle ajaga ei juhtunud veel midagi.
Võrdlesin siis uut plaati 2002 aasta omaga, failid olid samas formaadis, ja tundus, et kõik nagu enam-vähem sama. Kas see laadimine võtabki alguses aega, nagu miski alglaadimine, või on midagi valesti?
unine

Kindalsti olen seda maininud juba, aga visake selline asi sisse nagu mul http://www.cartft.com/catalog/il/770 ja saate telekad, kaardid jne jne. DIN2 suurus,suht odav, lihtne paigaldada,roolinupud töötavad jne jne ;)
joels

On selle kupatuse hind tõesti 1200 Eurot?:conf:
unine

Nipet näpet tuleb juurde.1500ga peaks hakkama saama.
Kasutaja avatar
andreas1982

Huvitav, kas seda navi orig. seadet oleks võimalik tavalise cd asemele panna ja kui keeruline see olekas, autoks endiselt 9-5 aga kus on originaalselt tavaline cd kassett ?
Vasta