Kogemusi Jazz kiirkäsipesuga merimetsa selveri kõrval

Kõik mis on seotud SAAB' i hooldusega - alates remondikohast lõpetades autopesuga
Vasta
Kasutaja avatar
Stealth

Sai siis täna vaadatud, et ilus ilm - peseks auto puhtaks. . Kuna Jazz sattus lähedale mõtlesin, et astun läbi. Usun, et see jääb ka viimaseks korraks.

Sisse sõites tervitab mind selline silt.
Järjekord nr 1 ja nr 2 on käsipessu. Nr 3 sõidab kaarega nende eest läbi automaatpessu.

Pilt

No ok kõik selge. Võtame ennast nr1 järjekorda.
Peale 30min ootamist vabanebki meie seismisjärjekorras pesula. Minu ees on veel kaks autot. Kutt uksel viipab neile ja nad sõidavad sisse. Pesula mahutab järjest 3 autot. Niiet viimane koht jääb tühjaks.
Sõidan kohta, mis pildil on punasega märgitud.
Kutt uksel vaatab sisse ja viipab mulle, et ok sõida sisse.
Nr kaks rajalt stardib aga punane audi???, aga kuna jääb oma kõrgele vanusele ja nõrgale tähelepanuvõimele veidi hiljaks. Sõidan sisse.
Punase audi roolis olev vanatädi on maruvihane ja vehib oma keskmise sõrmega usinasti.
NO mis seal ikka - pargin auto ära ja tulen välja. Vanatädi on selleks ajaks autost välja saanud ja teatab, et tema oli järjekorras enne, niiet kadugu ma kus KRT tema kohapealt ära. Vastan viisakalt, et ta ise seisab teise ukse järjekorras.
Tuleb JAZZi töötaja kes teeb mulle selgeks, et silt õues on selgelt loetav ja kõigile mõistetav. Tegu on ühisjärjekorraga?!? mis tähendab seda, et mõlemast sabast tulevad autod sinna kuhu juhtub ja kus vaba auk on.
Palutakse oma käru välja ajada.
Pole väga vägivaldne - hingan sisse ja välja korra ja tagurdan välja.
Vanur sõidab sisse ja särab õnnest - ok - kellegil on päev korda läinud.

Nüüd on siis seis selline.Must joon on äärekivi.
Pilt

Veidi ootamist ja tuleb SUUR mersu, kes vaikselt ja elegantselt ennast automaatpesulasse sõidab - suurepärane juhtimisoskus sellise laeva kohta.
Ootame edasi arutades teemat, et see võiks ju kusagil kirjas olla, et tegeliult ei tähenda need rajanummerdused midagi ja tegu on elava järjekorraga!

OK
Tuleb pisike mersu mis jääb nõutult seisma kolmandal rajal. Pesulast tuleb pikkade juuste ja vinnilise näoga pesija (võiks olla esmaspäevaks lahti lastud :)) kes küsib meilt, et mis te siia pargite kuidas kurat teised teie meelest mööda saavad.
Ütleme, et meid juhatati siia. Sõim ka kättega vehkimine koos osaliste infokildudega annab aimu, et me peame oma auto sealt ära panema. KUHUUU???? pole ju mingit kohta kuhu mina. Otsustame ühiselt et neile inimestele pole vist mõtet väga raha maksta. Sõidan ennast 3nda raja suunda. Viipan Mersule et ta paremalt mööduks. ESP OFF - lahkume soliidselt.

Otsustame, et iga autopesula on etem kui see koht. Aga ülejäänutele olgu see käitumisjuhendiks kuidas lugeda silte "õigesti" ja kuidas nautida meeldivat klienditeenindust.

Terv,
Oliver
iisak

Ei ole sa esimene kes seda "luxpesulat" sarjab.
Mina ei kasuta enam ammu nende teenuseid.
Põhjus:
Mul oli süsimust täiesti veatu värviga E34. Läksin sinna, et peske PUHTAKS. Peaks suht üheselt arusaadav olema. Istun mina siis seal laua taga ja vaatan kuidas pesija pillab svammi maha pori-just pori sisse ja hakkab peale üleskorjamist minu auto pagassi peal hoogsalt vahuseid ringe tegema. Loomulikult läksin ma NATUKE endast välja ja tormasin aru pärima. Tüüp lasi voolikust vett peale ja deklameeris täiesti sirgeselgselt, et need ringikujulised kriimud olid seal juba enne.:headbang:
Nüüd ma läksin NATUKE ROHKEM juba endast välja, mille peale kutsuti juhataja vms olend kes käskis auto survekaga üle lasta ja mul koos oma autoga kiiresti kaduda enne kui asi kurjaks läheb. Kuna "sibulaid" oli seal tunduvalt rohkem kui mind siis otsustasin antud juhtnööre järgida:red:
Loomulikult mingit rahatagastust ega vabandusi sealt ei tulnud.
Minu soe soovitus:
Hoidke sellisest kohast nagu Merimetsa JAZZ hästi kaugele. Mööda sõites hoidke parem 3. ritta, muidu jumal teab mis äkki juhtub:bs::bs::bs::bs:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
will

Seal olnud koguaeg ühisjärjekord. Need joones on seal põhjusel, et ei seisaks autmaatpesula järjekorras.
Iisak: kui kriibiti poleks pidanud kartma vaid jääma oma nõudma.
TO Stealth: Oleksid pidanud nime küsima või esita kaebus. Seal on kaamerad mis salvestavad kogu tegevuse. Ning lähiajal peaks tulema vist kerge koondamine seega info suht kasulik kes, millal ja kuidas midagi tegi
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Sa mine kobise hunniku sibulatega. Saad vasta tatti korra ja lähed ikkagi saba jalge vahel minema. Pole see midagi nii lihtne. Lisaks ei tee sibulatele ka kaikaga midagi selgeks. Mis sündides kaasa on antud, seda enam välja ei saa.
IS-D
Auto:

enne annab sibula vanaema vastu tatti kui need pooletoobised:conf: sealt jazzist
dohman

Käisin enda Saabiga ülemiste jazzis, võiks rääkida ka väga pika loo, aga ei viitsi. Lubasin endale ja teistele, et kunagi ei külasta jazzi enam. See oli ka esimene kord.
Soovisin autot väga puhtaks kuna läks müüki, klienditeenindaja soovitas kindlasti käsipesu võtta. Peale tunniaja ja 325kr kulutamist sain teada, et kui ikkagi puhtaks oleks tahnud saada, siis oleks pidanud seda ka ütlema, siis oleks lastud pigieemaldit ka peale ja velgedepesu (kuna see ei ole auto) tuleks ka eraldi tellida. Kõige mõttetum pesula ja kõige jubedama suhtumisega töötajad.
teager

Samuti Ülemiste omas käidud, sain kuskilt käsipesu kinkekaardi.
Aero kolme kodaraga velgesid on suht lihtne puhastada, aga kuna ma eraldi veljepesu ei tellnud (ja kinkekaart seda ei sisaldanud), siis arvake ära, kas veljed said puhtaks või mitte.
Küll aga sisaldas välipesu ka mattide puhtaks kloppimist. Saabi matid käivad keeratavate tüüblitega kinni, need tõmmati loomulikult prauhti lahti, et tüüblid tulid põrandavaiba küljest lahti :wtf:

Rõõm kuulda, et nende teenindus pole paranenud.

terv, teager
tiib

Minu esimene ja viimane Jazzi kogemus oli samuti Ülemistes. Nimelt otsustasin umbes aasta tagasi autole PÕHJALIKU salongi keemilise puhastuse teha ja väljast kõvavahaga katta. Töö pidavat ühe päevaga ära tegema, kuigi seal askeldavad narkari välimusega kodanikud just suurt usaldust ei tekitanud. Kui aga järgmisel päeval oma masinale järele läksin, sain seest suht märja auto, mille armatuur ja kõik plastdetailid olid vaseliingiga ilusasti sisse möksitud. Kuid lähemalt vaadates kumas läbi "õlikihi" erinevat tooni nirede jäljed, mis tekkisid ilmselt silikoonspreiga liialdamisest. Lage ei oldud aga üldse puudutatud ja pakiruumi unustati vaadata. Selle viimase eest muidugi sai üks õpipoiss kubjase käest noomida, kuid minu pettumust Jazzi suhtumises see ei vähendanud :angry:
Tänavu otsustasin, et viin oma masina sinna, kus ei töötata konveiersüsteemi meetodil ja need kes teevad, on motiveeritud - otsustasin katsetada Sauel tegutseva perefirma Crystal Service OÜ teenuseid ja pean ütlema, et oli nende suhtumises ning täna hommikul autole järele minnes ka töö kvaliteedis väga meedldivalt üllatunud. Mehed tegid seda, mida mina palusin ja mida nemad lubasid - töö 5+ :notworthy:
MangustGrupp

ma tavaliselt pesen statoilis... voi kui on tsipa soe, teen auto puhtaks ise :) viimane variant on koige meeldivam mulle... jazzi mina eriti ei liiku...

muidu on tunne et Teil kulus bensiini rohkem, kui olete pesula eest makstud :D
Vasta