Sobiv rehvimõõt
Ilmselt mitte, kuna see teine rehv on vaid 1 cm kõrgem.
E: Mul on all 195/65R15 ja välisdiameeter on sellel isegi tiba suurem, kui 205/55R16-l
Muutsin kindlasti -> ilmselt, kuna NG900l on võib-olla midagi natuke teine, kui OG9-3l.
E: Mul on all 195/65R15 ja välisdiameeter on sellel isegi tiba suurem, kui 205/55R16-l
Muutsin kindlasti -> ilmselt, kuna NG900l on võib-olla midagi natuke teine, kui OG9-3l.
-
aga kui panna ette 205/50/16 ja taha 205/55/16 (või siis vastupidi), kas see teeb midagi halba?
üleüldse, kuidas on erinevate (ees ja taga) rehvidega sõita, kas on mingi vahe juhitavuses vms? on see üldse lubatav, et oleksid erineva profiiliga rehvid?
üleüldse, kuidas on erinevate (ees ja taga) rehvidega sõita, kas on mingi vahe juhitavuses vms? on see üldse lubatav, et oleksid erineva profiiliga rehvid?
Algselt postitas: ass_masta_kawfi
aga kui panna ette 205/50/16 ja taha 205/55/16 (või siis vastupidi), kas see teeb midagi halba?
Kui just F1 t2psust taga ei aja,siis ei tohiks erinevust olla. Endalgi talvekad erinevas m66dus- abs v2hemalt pole lolliks l2inud.
Võimsust pole kunagi piisavalt
Ei tea kuidas teistel aga minul käib vasak esimene väga vähe aga siiski vastu logarit (kui vasakule välja keerata). All hetkel 205/50/16 MS-id. Samas mõõdus suvekad ei käinud aga kusagil vastu.
Võibolla on mul viga logaris...
Võibolla on mul viga logaris...
Enda ng'l olid terve talve ( ja veel praegu ) Viking aero velgedel 16" 205/55 continental lamellid all. Ei ole tähele pannud, et kuhugi vastu käiksid, ka siis kui 5 inimest + pagass ääreni rasket kraami täis. Kuigi bensiinipaagi toru on ähvardalat lähedal. Võib-olla 5mm kaugusel köigest