Ärge virisege!
MOTT
Kolkige konkursikorraldajaid ... sooritust ... ALGA!!!
Küsimus ei ole ju virisemises!!!! Kas tõesti on nii ilmvõimatu teiega asjast rahulikult rääkida. Miks te ei ole üldse valmis asja üle arutlema. Antud juhul on korraldajate poolne suhtlemine võrdne lasteaialapse käitumisega kes jonnib ja läheb teise liivakasti mängima, kui kõik temaga nõus pole. Kellejaoks te neid asju siin teete üldse siis? Miks te ei ole nõus kuulam afoorumikasutajaid ja nendega inimlikult suhtlema? Igalühel on ju õigus oma arvamusele ja õigus see välja öelda. Samamoodi arvan, et foorumikasutajad on väärt muud vastust, kui ärge virisega ja ärge mölisege. Ei tahaks uskuda, et korraldajate suhtkemisoskus piirdub nende kahe fraasiga mis ma eelmise slauses välja tõin. Ütlen ka veelkord, et ei tasu korraldajatel kriitikat nii isiklikult võtta. Ple see ju tehtud halvustamise pärast vaid, et tuua välja asja nõrgad küljed mida teine kord saaks vältida.
Teatan, et ma pole konkursil fotodega osaleja ega ka mitte korraldaja. Samuti pole ma kuidagi seotud kalastamisega: ei suvel ega talvel, ei ahingu ega dünamiidiga...
Mis mulle neutraalse lugejana selle splititud teema puhul siirast rõõmu valmistab, on siin kirjutajate hingega asja juures olemine. Kui kõigil oleks siiralt poogen, siis selliseid küsimused lihtsalt ei tõstatuks.
Minu arust on õigus nii korraldajatel kui kalapildi kaitsjatel. Igaüks esineb oma tõlgendusega, oma arusaamisega kalandusest-kunstist-foorumipidamisest. Puhast tõde niikuinii ei leia, kuid sellise teema puhul on hea meel näha arvamuste paljusust, mis lõppeks võib päädida fotokonkursi suurema osalejate arvu, kõrgema kvaliteediga ülesvõtete ning osalejate-korraldajate-hindajate taas veidi laienenud silmaringiga. Ning suurema huviga laekunud fotode vastu. Omakorda tõuseb ka foorumi postituste kvaliteet ning kasutajate argumenteerimisoskus. Täielik win-win situatsioon, kas pole?!?
:)

Mis mulle neutraalse lugejana selle splititud teema puhul siirast rõõmu valmistab, on siin kirjutajate hingega asja juures olemine. Kui kõigil oleks siiralt poogen, siis selliseid küsimused lihtsalt ei tõstatuks.
Minu arust on õigus nii korraldajatel kui kalapildi kaitsjatel. Igaüks esineb oma tõlgendusega, oma arusaamisega kalandusest-kunstist-foorumipidamisest. Puhast tõde niikuinii ei leia, kuid sellise teema puhul on hea meel näha arvamuste paljusust, mis lõppeks võib päädida fotokonkursi suurema osalejate arvu, kõrgema kvaliteediga ülesvõtete ning osalejate-korraldajate-hindajate taas veidi laienenud silmaringiga. Ning suurema huviga laekunud fotode vastu. Omakorda tõuseb ka foorumi postituste kvaliteet ning kasutajate argumenteerimisoskus. Täielik win-win situatsioon, kas pole?!?
:)
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Filosofeerides võiks siin tuua selliseid paralleele, et kriminaalromaani sisuks ja mõtteks on mingi kriminaalne akt, mitte mõni lembelugu..Algselt postitas: cabric
.... suht mõtetu oleks kirjutada krimiromaani kus kõik tegelaskujud oleks eranditult head. ...

Siin on mainitud, et peaks täpsustama reegleid. Ma kahjuks ei saa aru, kuidas ma veel pean lahti seletama punkti "4. Pildistamise objektiks on SAAB-i marki kandev auto. Keskkonna valib iga pildistaja ise."?? See on toodud ESIMESENA reeglitest mis käivad OBJEKTI kohta. Järgnevad punktid on lisad sellele, mis aga ei tee mingied mugandusi OBJEKTI kohta. Tekib juba tunne, et peaks sellise reeglistiku tegemiseks juuraharidust omama ja kogu teksti nagu mõne seaduse kirjutama, millest ilma väga tugeva süvenemiseta ja veel seitset seadust (pluss vihjeid euronõuetele) sinna kõrvale lugemata mitte kottigi aru ei saa..

Ma olen korduvalt üritanud seletada, miks ma pildi tagasi lükkasin, KORDUVALT (see siin eelpool jääb viimaseks korraks). Ikka on kiun üleval, mul on kopp ees ausaltöeldes. Ükskõik mida siin korraldatakse, ikka on kellelgi midagi veel ja "tahtsime paremini, läks nagu tavaliselt" on jälle käes. Te ei taha teada, mitu korda ma olen omale lubanud nende 5 aasta jooksul, mis ma siin foorumis olen olnud, et ma ei korralda enam midagi. Või kui, siis ainult valitud ringile ... (ma registreerusin siia TÄNA 5 aastat tagasi, võin vist julgelt öelda, et ligi 90% üritustest olen ma mingitpidi käppapidi juures olnud). A näe ikka teen veel, aga mingil hetkel ilmselt saabub ka minu piir..

See konkurss ei lähe kinniseks (ainult foorumiliikmete hääletamine), see on tehniliselt võimatu (loe: liialt keeruline teostada, vajades ohtralt ringiprogrammeerimist, sidumaks foorum ja fotoalbum). Siia konkursile ei hakka üles minema kõik pildid, vaid need tulevad läbi eelkontrolli. Võtke või jätke...
Ainuke asi, mille osas ma siin vabandan, on see pealkirja värk. Lisades esimesse postitusse omapoolset kommentaari splittimise kohta, pidin tehniliste iseärasuste tõttu ka pealkirja uuesti sisestama ja tegin kopi-paste juures vea.
Ma võtan endale õiguse ja julguse vabandada kõigi ees kes sellest lausejupist end puudutatuna tundsid.Algselt postitas: iisak
Seniks aga lõpetage see kiunumine ja kohanduge![]()
Õhtul oli natuke aega mõtelda oma emotsionaalsuse üle (tänud Maq:notworthy: )
Ma arvan, et meile kõigile on parim kui see teema siin lukku pannakse. Kõik kes tahtsid said oma arvamuse välja öelda. Omavahel "saagides" ei muutu midagi paremaks. Ainult tuju läheb sandiks...
Korraldajad ei aja pilbast pooleks ja osalejad keskenduvad rohkem Saabidele.
Head mängu jätku:thumb:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Algselt postitas: teagerAlgselt postitas: iisak
Sellisega olen päri:thumb:
Sellise mööndusega, et klubi logo asendatakse kirjaga "saabiklubi.ee"
Klubi logo kandmine jääb klubiliikme õiguseks.
terv, teager
Ja mida sa sellega v6idad, s2rke ju kristiine keskuses v selveris ei myyda?? Seda saab osta ainult l2bi siinse foorumi ja ostjateks on enamasti ainult aktiivsed kasutajad- lihtsalt osa nendest nagu n2iteks mina ise, ei ole t2isliikmeks astunud (yhel v teisel p6hjusel), samas ei n2e ma p6hjust, miks ma ei v6iks kanda s2rki yhe v teise sildiga- esiteks see on reklaam ning teiseks ma suhtlen paljudega siit foorumist aktiivselt ning ei n2e nagu kadetsemiseks p6hjust. See muidugi minu arvamus:conf:
Järjekordne split, et särgiteemast ära tuua jutt sellest, kuidas klubi JÄLLE midagi tahab ja millega teised nõus ei taha olla...
Cyber
Võimsust pole kunagi piisavalt
Algselt postitas: daagsAlgselt postitas: teagerAlgselt postitas: iisak
Sellisega olen päri:thumb:
Sellise mööndusega, et klubi logo asendatakse kirjaga "saabiklubi.ee"
Klubi logo kandmine jääb klubiliikme õiguseks.
terv, teager
Ja mida sa sellega v6idad, s2rke ju kristiine keskuses v selveris ei myyda?? Seda saab osta ainult l2bi siinse foorumi ja ostjateks on enamasti ainult aktiivsed kasutajad- lihtsalt osa nendest nagu n2iteks mina ise, ei ole t2isliikmeks astunud (yhel v teisel p6hjusel), samas ei n2e ma p6hjust, miks ma ei v6iks kanda s2rki yhe v teise sildiga- esiteks see on reklaam ning teiseks ma suhtlen paljudega siit foorumist aktiivselt ning ei n2e nagu kadetsemiseks p6hjust. See muidugi minu arvamus:conf:
Ei ole siin mingit kadetsemist, mingid põhimõtted klubi sümboolika kasutamiseks on ja nendest ei saa taganeda. Muidu võiks seda logo ei tea kuhu trükkida.
Kui sa ei tunne vajadust klubiga liituda, siis miks sa seda logo nii hirmsasti kanda tahad? Klubiga liitumine ja logo kandmine eeldab ka teatava vastutuse võtmist vastaval põhikirjale.
Krt, nüüd kirjutasin juba nagu juhatuse liige... aga nii ma arvan selle teema kohta

A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
krt, ma ei saa aru, kui ma esimest korda selle teema tegin, ja kirjutasin, et võiks olla saabnet.ee, siis sain meeldetuletuse teagerilt, et ikka klubi logo võiks olla jne.... et teeb reklaami jne.....
nyyd siis ei või olla....
kahe-näoga -joonased.
miks siiis nyyd ei või? mis nyyd teistmoodi? või ei ole moodi? või kuskil juba miskeid särke tehakse, millest midagi ei tea...
tahaks selgust majja.
kahe-näoga -joonased.
miks siiis nyyd ei või? mis nyyd teistmoodi? või ei ole moodi? või kuskil juba miskeid särke tehakse, millest midagi ei tea...
tahaks selgust majja.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

tähendab, www.saabnet.ee asemele tuleb www.saabiklubi.ee. Õigemini juba on. Sellepärast palus teager teksti saabnet asendada tekstiga saabiklubi.
Klubi logo kasutamine on ainult klubiliikmete kasutuses olevatel vidinatel (va helkurid).
Klubi sümboolika kasutamise kohta saavad klubiliikmed lugeda sealt: http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=9968
Klubi logo kasutamine on ainult klubiliikmete kasutuses olevatel vidinatel (va helkurid).
Klubi sümboolika kasutamise kohta saavad klubiliikmed lugeda sealt: http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=9968
-
- Juhtkoer
- Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771
Algselt postitas: ivomets
krt, ma ei saa aru, kui ma esimest korda selle teema tegin, ja kirjutasin, et võiks olla saabnet.ee, siis sain meeldetuletuse teagerilt, et ikka klubi logo võiks olla jne.... et teeb reklaami jne.....
kahe-näoga -joonased.
tahaks selgust majja.
Tõsta teema klubi alla ja võib ka klubi logo olla - vähemalt ma arvan nii

Ei olnud klubilogost midagi juttu, vaid kirjast saabiklubi.ee
Sealjuures andsin ma sulle lingi klubisümboolika kasutamisest. Sealt edasi sa tõlgendasid, et teeks positiivselt reklaami ning kasutaks klubilogo.
Algselt postitas: wilddog
Tõsta teema klubi alla ja võib ka klubi logo olla - vähemalt ma arvan nii![]()
Selline teema on juba olemas klubifoorumis. Küll mõningaid ideid siin võib rakendada.
Praeguse kavandi kohta minu arvamus - sellise lennukilogoga särki saab poest osta. Kui teha, siis midagi unikaalset, nagu selle teema esimestel lehekülgedel oli.
terv, teager
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
""Erandid klubilogo kasutamisel teistele mitteklubiliikmetele – siis kui see soosib positiivselt klubi s.t. teeb klubile reklaami.""
see sinu enda lause, sealt lingist, ma ei tõlgendand ise midagi.
kõik ikka näpuga järge ajades.
yhesõnaga tuleks ilma klubi embleemita ja kirjaga saabiklubi.ee ??
või saabnet.ee??
või saabnet.ee??
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

""Erandid klubilogo kasutamisel teistele mitteklubiliikmetele – siis kui see soosib positiivselt klubi s.t. teeb klubile reklaami.""
või saabnet.ee??
Klubilogoga särk - sama nagu numbrialused, võtmehoidja, kleeps aknal - sümbol mille järgi tunneme ära klubiliikme.
Klubilogoga nänn - pastakad, helkurid jne - reklaammaterjal.
Saabnet.ee kirja kasutamise õigused annab sulle Zazou.
terv, teager
Lisatud failid
Mul hakkab tekkima idee, et kuidagi jäik on see süsteem. Mõistan, et igaühel ei pea olema õigust kruvida külge saabiklubi numbrialuseid ja panna klubikleeps akna peale, kuid osa nännist võiks ikka olla vaba ka nendest piirangutest, muidu on ülimalt elitaarne klubi, mille liikmeteks küll kutsutakse ja liikmena tekkiks teatud õigused (põhimõtteliselt ju õige), aga kui massidesse nänn ja üritused ei jõua, siis jälle ei tulda liikmeks, sest positiivne seos puudub.
Teisest küljest kui keegi peaks klubilogoga särgiga auto alla ronima või purjuspeaga sõites näiteks kaamera ette sattuma, siis juhatus ei saa seda kuidagi takistada sellega, et piirata logo kasutamist.
Üks näide mul enda nende lapsekleepsude tegemisestki ju võtta, algselt pakkusin minagi välja, et klubi võiks teha, sest positiivne seos klubi ja iibe jms. Küll ei läinud see läbi - oleks liige, saaks pakkuda välja idee ja siis klubi (st juhatus, eksole) otsustaks, kas saaks lapsekleepsu ja logo segada. Selge, liige ma polnud, ei saanud seda edasi ka ajada, väike vimmapoeg asja vastu tekkis, et aktivistid saabnetis peavad olema nii selgelt eristatud klubilistest. Hea küll, tulid teistsugused kleepsud.
Siis fotovõistlusel tegin pisut kriitikat - segadust tekitasid jällegi juhatuse karmid reeglid, kuigi vahetult enne seda olin valmis klubisse astuma, siis pärast ei tahtnud midagi klubist teada.
Siis ju veel öeldi juhatusest, et ükskõik mis tehakse, kellelegi ei meeldi ja pidev nutt ja hala, nüüd tundub mulle, juhatus viskab ivometsa särkidele kaikaid kodarasse, niiet lihtsam on ivometsal särk poest osta ja kõigil teistel ka.
Nüüd enne Kiltsi mõtlesin, et teen avalduse klubiliseks ära, saan odavamalt osaleda, aga siinset kakelungi vaadates jälle rikub tuju ära. Ja uskuge mind, pole ma sugugi ainuke. Pärast fotovõistluse kisa-kära ütlesid nii mitmedki siinsed kasutajad, et ei meeldi teatud isikute käitumine, silmas peeti muidugi juhatust.
Lööge mind nüüd risti või põiki, öelge, et sea oma kandidatuur üles või et kohe on uue juhatuse valimine - asi pole ju selles.
Moderaatorid-juhid peavad järgima teatud reegleid, kuid kitsastesse raamidesse surudes kõiki asju, äkki lõpuks sureb kõigil entusiasm välja?
Siin teemaski juba tekkis juhatuse poolt mitu kriitikanoolt, stiilis, no mis me punnitame selle Kiltsiga, kui kedagi ei tule ja registreerinuid on nii väha ja siis tahetakse veel, et särk ka tehtaks ja poolmuidu antaks, eksole.
Ma ei tea kindlalt, kuida pakun, et sõbralikum ja rõõmsam õhkkond toob rohkem rahvast kokku ning pidevad kakelungid ajavad inimesed lahku.
Teisest küljest kui keegi peaks klubilogoga särgiga auto alla ronima või purjuspeaga sõites näiteks kaamera ette sattuma, siis juhatus ei saa seda kuidagi takistada sellega, et piirata logo kasutamist.
Üks näide mul enda nende lapsekleepsude tegemisestki ju võtta, algselt pakkusin minagi välja, et klubi võiks teha, sest positiivne seos klubi ja iibe jms. Küll ei läinud see läbi - oleks liige, saaks pakkuda välja idee ja siis klubi (st juhatus, eksole) otsustaks, kas saaks lapsekleepsu ja logo segada. Selge, liige ma polnud, ei saanud seda edasi ka ajada, väike vimmapoeg asja vastu tekkis, et aktivistid saabnetis peavad olema nii selgelt eristatud klubilistest. Hea küll, tulid teistsugused kleepsud.
Siis fotovõistlusel tegin pisut kriitikat - segadust tekitasid jällegi juhatuse karmid reeglid, kuigi vahetult enne seda olin valmis klubisse astuma, siis pärast ei tahtnud midagi klubist teada.
Siis ju veel öeldi juhatusest, et ükskõik mis tehakse, kellelegi ei meeldi ja pidev nutt ja hala, nüüd tundub mulle, juhatus viskab ivometsa särkidele kaikaid kodarasse, niiet lihtsam on ivometsal särk poest osta ja kõigil teistel ka.
Nüüd enne Kiltsi mõtlesin, et teen avalduse klubiliseks ära, saan odavamalt osaleda, aga siinset kakelungi vaadates jälle rikub tuju ära. Ja uskuge mind, pole ma sugugi ainuke. Pärast fotovõistluse kisa-kära ütlesid nii mitmedki siinsed kasutajad, et ei meeldi teatud isikute käitumine, silmas peeti muidugi juhatust.
Lööge mind nüüd risti või põiki, öelge, et sea oma kandidatuur üles või et kohe on uue juhatuse valimine - asi pole ju selles.
Moderaatorid-juhid peavad järgima teatud reegleid, kuid kitsastesse raamidesse surudes kõiki asju, äkki lõpuks sureb kõigil entusiasm välja?
Siin teemaski juba tekkis juhatuse poolt mitu kriitikanoolt, stiilis, no mis me punnitame selle Kiltsiga, kui kedagi ei tule ja registreerinuid on nii väha ja siis tahetakse veel, et särk ka tehtaks ja poolmuidu antaks, eksole.
Ma ei tea kindlalt, kuida pakun, et sõbralikum ja rõõmsam õhkkond toob rohkem rahvast kokku ning pidevad kakelungid ajavad inimesed lahku.
Isiklikult arvan, et mida iganes korraldada, leidub alati neid, kes rahul pole. Kui on öeldud, et klubisümboolika kasutamine on klubiliikmete privileeg ja erandid tehakse juhatuse otsusega, siis nii on. Kui liikmetele see ei meeldi, on alati võimalus koosolek kokku kutsuda ja põhikirja muuta.
Klubiliige võtab endale sümboolika kasutamisel vastutuse mitte klubi mainet rikkuda. Jah, ega suur vend nüüd otseselt ei valva, aga klubisse on koondunud intelligentne seltskond mitte lasteaed. Kui klubisümboolikat võiks kasutada kes iganes, siis poleks ju mingit vastutust ega isegi ülevaadet, kes ja kus seda kasutab.
Kindlad reeglid vs. paindlikus on dilemma, mis tekib aeg-ajalt igal alal, aga isiklikult ma juhatuse tegevuses kiuslikut kaigaste kodaratesse loopimist jms. ei näe. Tõsi, võibolla on mõni väljaütlemine pisut liiga emotsionaalne olnud, aga puhtinimlikult saan sellest aru - endal saaks ka lõpuks mõõt täis, kui iga asja kallal ainult virisetakse.
Btw, klubi eesmärk ei olegi igal võimalikul ja võimatul juhul ennast reklaamida. Nime peaks tegema ikka tegudega mitte plakatitega laternapostidel ja prügikastidel;)
Klubiliige võtab endale sümboolika kasutamisel vastutuse mitte klubi mainet rikkuda. Jah, ega suur vend nüüd otseselt ei valva, aga klubisse on koondunud intelligentne seltskond mitte lasteaed. Kui klubisümboolikat võiks kasutada kes iganes, siis poleks ju mingit vastutust ega isegi ülevaadet, kes ja kus seda kasutab.
Kindlad reeglid vs. paindlikus on dilemma, mis tekib aeg-ajalt igal alal, aga isiklikult ma juhatuse tegevuses kiuslikut kaigaste kodaratesse loopimist jms. ei näe. Tõsi, võibolla on mõni väljaütlemine pisut liiga emotsionaalne olnud, aga puhtinimlikult saan sellest aru - endal saaks ka lõpuks mõõt täis, kui iga asja kallal ainult virisetakse.
Btw, klubi eesmärk ei olegi igal võimalikul ja võimatul juhul ennast reklaamida. Nime peaks tegema ikka tegudega mitte plakatitega laternapostidel ja prügikastidel;)