Kas cabri klassikul on ka olemas turvakaared, mis tulevad kuskilt välja auto ülekatuse käimisel (nagu 9-3 SS Convertible) Kui ei, siis kuidas klassikul pea allesjäämine on lahendatud?
Kuidas cabrio mehed enda masinat pesevad? Kas see katus kannatab Statoili survepesu või Petra pesuharjasid? Või ainuke võimalus on koduaias vooliku ja hambaharjaga õrnalt nühkides?
Katuse vastupidavus talvel - tegu ikkagi mingit sorti riidega, vihm+miinuskraadid tekitavad mõnusa jääkupli katusest
Arvan, et ei ole rumalad küsimused. Mul samad küsimused juba ammu mõlguvad meeles, sest ei tunne ühtegi kellel selline isend oleks. Naine just vaatas eile auto24st cabriot ja õhkas. Ma siis selgitasin, kliimasse mittesobivust päiksese poolsest seisukohast (sest päikest ju polegi), kuid muu kohta jäin selgituste formuleerimisel hätta.
Nii, et cabrio omanikud- andke tuld.
Algselt postitas: Cyber
Kodanik LPT ehk oskab siin sõna võtta, ta ehitab üht.
Kui jutt on sellest rohelisest, siis minuteada hakati tal eelmise nädala lõpus mootorit peale tagasi tõstma, seega sõitmise ja pesemise kogemust ei tohiks palju olla, aga eks ta ise räägib ehk.
no mis küsimused - klassiku kabriot hoitakse talvel loomulikult garaažis, mitte ei retsita eesti sopaga, ja suviti pestakse jänesenahast lapi ja mesilasvahaga ega see siis mingi niisama suvaline kabrio pole
Algselt postitas: vaade
ga sõitmise ja pesemise kogemust ei tohiks palju olla, aga eks ta ise räägib ehk.
No a see kogemus võiks ju olla, et kas mingi kaar on olemas või mitte..
Aga meie tingimustes ilmselt hoiaks seda autot tõesti ilmselt klaaskapis vati sees..
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Mu naine on ka cabriot vaadanud juba aastaid...see oli vist aasta umbes 98vms, kui ühel messil oli saabi cabrio, ilus kollane... tatt jooksis juba siis mul suust välja...siiamaani. taskurättide peale kulutan sama palju kui kütuse pealegi...
aga kunagi ma selle ka ostan:wall:raiu või tükkideks, ikka ostan
1. Pole sel vanal minu meelest mingeid turvakaari kui lahtisega üle katuse käid siis tõmba pea hästi sisse (ise pole veel proovinud). Katuse mehhanism paistab küll üsna jõhker olevat.
2. Käsipesu, igasugu mootorite all keerab pikapeale katuse p...se, ma omal nüüd hakkan peatselt katust vahetama.
3. Topeltkatus, soe seest nagu Saab ikka, veidi enam tuulemüra. Jääkuplit pole olnud.
Algselt postitas: teager
Mõned hästi rumalad küsimused :
Kas cabri klassikul on ka olemas turvakaared, mis tulevad kuskilt välja auto ülekatuse käimisel (nagu 9-3 SS Convertible) Kui ei, siis kuidas klassikul pea allesjäämine on lahendatud?
Kuidas cabrio mehed enda masinat pesevad? Kas see katus kannatab Statoili survepesu või Petra pesuharjasid? Või ainuke võimalus on koduaias vooliku ja hambaharjaga õrnalt nühkides?
Katuse vastupidavus talvel - tegu ikkagi mingit sorti riidega, vihm+miinuskraadid tekitavad mõnusa jääkupli katusest