Parkimisabi ja toonkile

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
olaviv

Milline 3. tootja parkimisabi tonnisele panna? Tahaks kohe hea osta ning odava vahele jätta :) Poodides on ~1000 kr hinnaklassis valikut aga need ei jäta just usaldusväärset muljet. Ladu24 netipoes on kallimat sorti Beeperi parkimisradarid. On nendega kogemusi?

Teine teema on toonkile, mis on läbipaistev aga UV ja infrapuna peegliga. Igal pool pakutakse tumedaid kilesid aga küljeaknale tahaks läbipaistvat. Esimestele tumedat ei või panna nagunii.
Trionic
Saabiguru

1. Cobra ja ainult cobra.
2.Pakutakse ka selliseid (K Kile Grupp näiteks.)
olaviv

Tänud!

cobra omad näevad päris kenad välja ja ka hind pole kirves.
K kile kodulehel läbipaistvaid autokilesid ei mainita aga ilmselt saab ka päikesekaitsekilesid kasutada. Uurin ise edasi.
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: olaviv
Tänud!

Kui satud pakkumise otsa jaga infot, olen ise ka mõelnud mitu korda antud lisa paigaldamisest. Kuid on jäänud nii viitsimise kui ka prioriteedi vähesuse taha. ;)
Iga ratas veab and then some!
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ma olen isegi mõelnud, et peaks parkimisandurid paigaldama...

krt. olen mina oskamatu vms. aga ma ei suuda leida kohalike veebisaitide pealt cobra vastavaid tooteid.. Kõik kohad on Steelmate nimelisi asju täis... Kuskohast sa Olaviv neid hindu leidsid?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Hypno

Algselt postitas: olaviv
Tänud!

K kile kodulehel läbipaistvaid autokilesid ei mainita aga ilmselt saab ka päikesekaitsekilesid kasutada. Uurin ise edasi.

K Kile toob põhiliselt maale 3M kilesid. Kui tahad inimestega suhelda siis 17.-19.04 on Eesti Näituste keskuses "Interjöör 2009" kus firma on oma boksiga üleval koos näidistega.
Kasutaja avatar
jack

http://oomipood.ee/?t=k_ki&i=SPBS5

tuttav ostis sellise. Ei mingit ekraani ega muud juhtmete vedamist tagant ette. Toite saab junn tagurustulelt, summer on tagumsie aknalaua all. Täpsus on ka päris hea, enne hakkab pidevalt piiksuma kui stangega kuskile vastu puutub.
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
olaviv

Vaatasin euroopa hinda, Cobra ParkMaster on ~100 eur. Aga eesti netilehekülgedelt tõesti ei leia. Too ParkMaster on summeriga, numbriliselt kaugust ei näita. Minumeelest oleks see siiski oluline lisaväärtus. Kas 9-5 park assist näitab takistuse kaugust?

Tänud ka messi vihje eest!
Timmu

kaugust ei näita. piiksub aint. Ja umbes 20cm enne takistust hakkab vilisema. Uskumatult hea lisa.
Lauri

Elkeautos viimaseid päevi soodne pakkumine - steelmate park. andurid (kere värvi) + paigaldus 1999kr
:thumb:
ilma ekraanita ja piiksub nagu eelmainitud

Ps kui stanges metalltala liiga lähedal plastikule siis võib nats probleeme olla
Trionic
Saabiguru

Cobra toodanguga pole kunagi probleeme(kui õieti installeeritud),sellepärast alati soovitan,olles seda brändi 15.a. paigaldanud.
Vasta