Saab 9-3 Aero Cabrio, 2004, Raims
Nüüd ootan madaldust -45mm ja kolmapäeval läheb mõlema mootori keti vahetusse Ascarisse.
Olen enne ka mõne madala autoga sõitnud, seega loodan, et väga jube pole...
Siin mõned mu eelmised autod:

Siin mõned mu eelmised autod:

õhtuks klaasid 50% tumedamad kogu ring (esiklaasi ei teinud)
Algselt postitas: raims
õhtuks klaasid 50% tumedamad kogu ring (esiklaasi ei teinud)
50% on päris ambitsioonikas protsent;) ennustaks, et kaua sa nii ringi ei sõida;)
Mul on terve ring 32 kilega tehtud ja politseiga on probleeme juba olnud.. siiamaani õnnelikult.
Auto käes, teatud nurga alt tundub tume, aga enamasti pole peaaegu arugi saada, et toonklaas 

Mootori ketid ja kõik muu vajalik vahetatud. Auto käib nagu uus. Nüüd veel vedrud kätte saada ja alla keerata ning tugilaager ära vahetada. Siis valma.
-45mm madaldusvedrud all. Ei läinud üleliia jäigaks ega madalaks, täpselt paras.
Selles suhtes ei vaidle vastu, pesula kus käin on ka nüüd tagurdamiseks
Kontori juures õnneks projektijuht ehituse käigus võttis mu autode maitset arvesse ja tegi madalad randid 

14.49 on 402m aeg... Saabspeed tundub suht põnev ettevõtmine.
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Algselt postitas: JaanLAlgselt postitas: raims
14.49 on 402m aeg... Saabspeed tundub suht põnev ettevõtmine.
Minu arvutusloogikajärgi peaks su saabi spidomeeter finišijoone läheduses näitama kiirust umbes 200km/h. Päris hea!!!
Kindlasti rohkem. Ma sain oma räimega 206 kmh, see oli viimane sõit ja kusjuures kõige halvema stardiga.
Krdi ilusad pildid rsk. Kui palju selline pildistamine maksab? Uskumatu lihtsalt. Need oleks paras panna Saabneti fotogaleriisse.

Selline pildistamine kuskil 500.-

Selline kiire klõps siis madaldusega.
Kui võimalus on ja kutsutakse eks siis ikka peab tulema 

Palju siis ketti vahetus maksma läks?