SaabSpeed 2009. Aftekas-kevadkokkutulek Allikal. REGISTREERIMINE LÕPPENUD!!!!
Algselt postitas: suur
Ei taha iriseda ega kobiseda. Aga tundub, et Eesti jääb ainult saabikiirenduse korraldamiseks liiga väikseks.
Teiste automarkide kaasamisega hiljaks pole jäänud?
Kuidas naaberriikide saabihuvilistega lood on?
2007 suvel jätkus huvilisi suisa kahe ürituse jaoks.
Meid on ikka ainult 13?
Algselt postitas: mart284
Meid on ikka ainult 13?
Soome poolt on külijaid küll, umbes teist sama palju ehk.... täpsed numbrid selguvad peagi.
Soome pool on meil lihtsalt kontakt, kes kogub kõik vajaliku info kokku, et neil kergem oleks.
Iga ratas veab and then some!
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Algselt postitas: TFKAlgselt postitas: SAABNINETHOUSAND
TAHAN KA OSALEDA, a ei saa rsk300.- eest ma tuleks KOHE. Kel võimalik MINGE, omadega koos viibimine on omaette kogemus
![]()
Nüüd on ju 300 tule siis:thumb:
Omadega koos viibimine on tõesti![]()
Ma ei saaks vist ka kõige parema tahtmise juures tulla. Esiteks on auto alles laiali, teiseks olen eestist hirmus kaugel, kolmandaks pole palgapäev veel olnud, neljandaks on raha nii palju arvel, et saab siin vajalikud ostud ära teha.
Ülekanne tehtud ,hinna alandus oli küll rõõmustav uudis!! 

Kas BMW-d ja Alfad on kuskil teises listis või tõesti pole neil huvi sõita?
Aru ma ei saa, millest selline huvipuudus?
Aru ma ei saa, millest selline huvipuudus?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ei ole teises listis... Mõningane huvi on olnud sealsetes teemades, aga massilist tungi tõesti pole. Ja noh, kui ei ole, siis ei ole, mis teha. Tuleb omadega hakkama saada..
Siin ju kiireid ja võimsaid autosid liigub, vat ei tea, miks keegi kirja pole end pannud.
Soome poolt tuleb täielik nimekiri selle nädala jooksul, praeguse seisuga (kui meie poolt rahvast palju juurde ei tule) võib sealt lausa maavõistlus tulla..

Soome poolt tuleb täielik nimekiri selle nädala jooksul, praeguse seisuga (kui meie poolt rahvast palju juurde ei tule) võib sealt lausa maavõistlus tulla..