EI suitsule!

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Peedo

Tunnistan olen ka mingil määral sõltlane!(paha paha olen:fight: )
Suitsu pole kunagi teinud vajaduse pärast, mõnikord olen seltskonnas lihtsalt ette pannud, kuid see sitt maitse mis suhu jääb on nii kuradi vastik et appi!:bs:

Vesipiipu teen ka seltskonnas,sellist tunned et suren ära kui ei saa ei ole olnud mõnikord on lihtsalt mõned korrad aastas maha istuda paar õlut võta ja vesipiipu popsutada!

Viimasel ajal olen avastanud mokatubaka!(Snus rootslastele!)
Kuid kuna siin on ta esiteks raskesti kättesaadav,ning hirmkallis siis tänu sellele, et sõltuv ma tast pole,siis saan teda vaid siis kui mõni tuttav või ise rootsist läbi kargan....Lihtsalt minu arvates on see nauding mitte vajadus,lükkad padjakese alla ja toetad tagumendi maha. Eriti mõnus on peale pikka ja rasket päeva,sööd kõhu täis ja nauding....
Sõltuvust pole millestki,lihtsalt mõnus nauding iga paari kuu tagant, see ei tähenda et olen sõltlane või äkki siiski? Aga who the f*ck cares,my life my choice! :facts:
yksheikki
Auto: 9-3 Aero

Pea pool aastat möödas teemast. Lihtsalt nii huvi pärast küsin, et kuidas maha jätta lubanutel läheb?
suvekas

Minul juba üle aasta ilma ühegi suitsuta:thumb:
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Mul üle kahe aasta möödas juba:thumb: Samas ma pean tunnistama, et vahepeal kripeldab hinges.
Kasutaja avatar
Motorhead
Auto:

Üllatavalt suur protsent on siin foorumis neid, kes on suutnud loobuda.

Üks minu lemmikkirjanikke Mark Twain on öelnud: "Suitsetamise mahajätmine on maailma lihtsaim asi - olen seda isegi teinud vähemalt 50 korda!"

Suitsetasin stabiilselt üle 5 aasta. Kulu oli 17-18 suitsu päevas, kui kõrtsiõhtud kõrvale jätta.
Jumalteabmitmendal katsel suutsin loobuda.
Nüüd juba 2x sama kaua aega tagasi.
Lihtsalt ei võtnud järgmist suitsu.
Poolik pakk on mälestuseks alles.
Alguses elasin ühe loobumise kaupa.
Siis läks suitsuisu vahe järjest pikemaks, kuid oli sama intensiivne veel väga kaua.
Poolteist kuud hiljem avastasin, et tunnen lõhna ja maailm on kuidagi värvilisem.
Siis sõin kõik ära, mida nägin.
Kaalu tuli juurde 12kg mingi 2.5 kuuga. Siis läks umbes aastaga pool sellest uuesti maha.
Suitsuisu oli endiselt sama intensiivne, kuid vahed läksid kogu aeg pikemaks.
Veel peaaegu 2 aastat hiljem tabasin ennast suitsuputka ees peatumast ja pakke põrnitsemast. Siis panin käigu uuesti sisse ja töristasin kurvalt minema...
Sest ei suudaks iseendale tunnistada, et ei saanud hakkama...
Nüüd ei mäleta enam, millal viimati meelde tuli (kuni praeguse hetkeni...).

PS: Sellest üldse ei sõltu, kas seltskonnas keegi teine suitsetab.
Vasta