Saabneti t-särk
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Et siis nii...
Hetkel on minu käes veel 2 inimese särgid, kellest ühega on mingisugune kontakt saavutatud. Cilpkonn ootab lotovõitu ..
Teine ei ole minu katsetele kontakti leida vastanud. Kas keegi äkki tunneb kodanik Nöxi personaalselt? Äkki läheb lööb teda mingi kehaosaga? Ma olen saatnud nii meili kui ka helistada üritanud, kuid tulemust pole. Niisama maha ka müüa ei saa, inimene on ju ikkagi maksnud juba.
Nagu ikka, väike näpukas tuli ka sisse, jagasin neid särke pakkidesse ja lõpuks oli 1 üle. Lahti ma sellest sain, pärast aga tuli välja, et mul ikkagi oli ühte pakki just see särk panemata jäänud..
Veelkord vabandust, SeekordJaak.
Aga ... seoses mõningate vahetustega on mul praegu üle 1 naistesärk mõõdus L. Tehke oma pakkumised! Alghind 170.-. Kui soovijaid ei ole siis annan Weterokile ära (juhul kui ta muidugi tahab L suurust).
Hetkel on minu käes veel 2 inimese särgid, kellest ühega on mingisugune kontakt saavutatud. Cilpkonn ootab lotovõitu ..

Nagu ikka, väike näpukas tuli ka sisse, jagasin neid särke pakkidesse ja lõpuks oli 1 üle. Lahti ma sellest sain, pärast aga tuli välja, et mul ikkagi oli ühte pakki just see särk panemata jäänud..

Aga ... seoses mõningate vahetustega on mul praegu üle 1 naistesärk mõõdus L. Tehke oma pakkumised! Alghind 170.-. Kui soovijaid ei ole siis annan Weterokile ära (juhul kui ta muidugi tahab L suurust).
Algselt postitas: NO FEARAlgselt postitas: Cyber
A sa ütle vastu et lennuk tõmbab teliku ikka sisse kui õhku saab...
:D
Väga hea vastus!!!
Ja maapinda lennuki all ju näha pole - seega on parajalt kõrgust võetud

Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 

- Cyber
- Kontakt:
Algselt postitas: Cyber
Aga ... seoses mõningate vahetustega on mul praegu üle 1 naistesärk mõõdus L. Tehke oma pakkumised! Alghind 170.-. Kui soovijaid ei ole, siis annan Weterokile ära (juhul kui ta muidugi tahab L suurust).
Noh, keegi ei taha siis või?? Üks privaatpakkumine tuli ainult. Tahaks ikka avalikku enampakkumist. Kas tõesti sai kõigile tahtjatele särk?? Ma ometi ei usu seda ..

Samas kehtib endiselt vajadus kodanik Nöx'i agiteerida särgi vastu huvi tundma.
Cilpkonn, sina ka... kas lotovõit on saabunud juba??:fight:
- Cyber
- Kontakt:
Nii, selle teemaga on AAMEN!
Herr Cilpkonn jäi osavõtmatuse ja isikliku huvipuuduse tõttu oma särkidest ilma. Mina ei viitsi lihtsalt oodata kuni äkki huvi tekib.
Kleer ja Ken seevastu on nüüd õnnelikud särgiomanikud. Täna saatsin viimase särgi oma käest minema.
Kõik, side lõpp!
Herr Cilpkonn jäi osavõtmatuse ja isikliku huvipuuduse tõttu oma särkidest ilma. Mina ei viitsi lihtsalt oodata kuni äkki huvi tekib.
Kleer ja Ken seevastu on nüüd õnnelikud särgiomanikud. Täna saatsin viimase särgi oma käest minema.
Kõik, side lõpp!