SaabSpeed 2009. Aftekas-kevadkokkutulek Allikal. REGISTREERIMINE LÕPPENUD!!!!
Ühesõnaga.
Paljud on minu käest kiivrit küsinud.
Teeme nüüd nii, et kõik kellel on kiiver olemas annavad mulle U2U kaudu teada kes on nõus jagama.
Ma koostan järjekorra.
Ega siis kiivri puudumise pärast saa Kiltsile tulemata jätta:drive:
Paljud on minu käest kiivrit küsinud.
Teeme nüüd nii, et kõik kellel on kiiver olemas annavad mulle U2U kaudu teada kes on nõus jagama.
Ma koostan järjekorra.
Ega siis kiivri puudumise pärast saa Kiltsile tulemata jätta:drive:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
khm, google maps, khm... 2 minutit võibollaAlgselt postitas: cilpkonn
Vabandan rumala küsimuse pärast, ent palju võiks Pärnust sinna kilomeetreid (nii Kiltsile kui Allikale) olla?![]()
Pärnu-Kiltsi, Kiltsi-Allika
Siit tuleb veel üks rumal küsimus. Lugesin reegleid küll mitu korda aga nüüd avastasin, et ühel sillal olevate MS rehvide kiirusindeks on R (mis vist H-st vähe madalam). Kuskilt leidsin et see 170km/h. Mul märgitud oodatavaks tulemuseks 200 ehk siis 30 km/h üle. Teisel aga H (210km/h). Kas jään nüüd mängust välja, kui pangaröövimise varianti hetkel arvesse ei võta? 
Nendest siis jutt.
Igal juhul ootaks NG dega kaaslasi... Daamid ja härrad, kus te olete?
Nendest siis jutt.
Igal juhul ootaks NG dega kaaslasi... Daamid ja härrad, kus te olete?
- Cyber
- Kontakt:
Sellisel juhul sind rajale ei lasta jah. selgelt on öeldud, M+S alla H indeksi ei tohi. See +40 mis eelmises punktis on, siia enam ei kehti.
Paar kasvõi kasutatud, kuid korralikke suverehve ei tohiks ju üle jõu käia..
Paar kasvõi kasutatud, kuid korralikke suverehve ei tohiks ju üle jõu käia..
- Cyber
- Kontakt:
Noh, Vitautas, nüüd peaks sul seal kambajõmme küll olema..
NG900/OG9-3 nimekiri on kõvasti täienenud.
Hetkel kirjas 42 nime!!! 43-s on ootel ja siis veel paar nime on ootel... Teen agitatsiooni - 50 tahaks täis saada! Tulge ja saate teada, milleks teie auto on võimeline!
Hetkel kirjas 42 nime!!! 43-s on ootel ja siis veel paar nime on ootel... Teen agitatsiooni - 50 tahaks täis saada! Tulge ja saate teada, milleks teie auto on võimeline!
-
kasparius
- Overboost addict
Soomlased ei märgi oma reaalseid kw regamistabelisse. Milleks kirjutada 154kw, kui on teada, et sealt rohkem pauku tuleb.
Soomes dünosid küll.
Hea on, et nii palju osalejaid. Äkki seb(või keegi teine) teeb ka mingi videokokkuvõtte. Ei saa ise kahjuks tulla.
Soomes dünosid küll.
Hea on, et nii palju osalejaid. Äkki seb(või keegi teine) teeb ka mingi videokokkuvõtte. Ei saa ise kahjuks tulla.
Sent from my Monte Carlo using B236
Algselt postitas: kasparius
Soomlased ei märgi oma reaalseid kw regamistabelisse. Milleks kirjutada 154kw, kui on teada, et sealt rohkem pauku tuleb.
Soomes dünosid küll.
Las soome poisid teevad nagu tahavad.
Kui sa Soome seadusi uurid saad teada, miks asjad nii on. Näiteks võta teemaks sõiduki kohustuslik liikluskindlustus.
Iga ratas veab and then some!
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
irw, Heikkil on huvitav võimsuse number märgitud, aga las ta siis olla. Aga Olli nime ei näe kahjuks. Mis sellest mehest kuulda ka on:conf:
Jep!
Im coming, as like few other fast black horses to surprice, but Ollis shedule did't fit this time. Im well sure that we see him later in this year on estonia
Now i have beter chance to get one step higher position in results, if car works fine.
ps. Its 200hp turbosport.. or maybe 200+, but not 154hp lpt, as Jyrki faulty reported to IFF.. And my estimate is 251.
Faulty of estimate/hp's are our registrations, because we registered trough Saabclub.fi:s group registration, and there was no place for hp/estimate... Maybe next time.