Saab 9-5 SE 2.3 LPT, 1998, Eugam (MÜÜDUD!)

Eugam

aga saalede kulumine on ju ikkagi pikaajaline protsess?!ning kui eelmine omanik oli teadlik "sinisest tossusut",mis meid lõpuks VM'i viiski,siis st.,et oli ikkagi mida varjata.Seega usaldus eelmise omaniku vastu justkui kadus.Aga mis ma ikkagi räägin-hetkel asi lihtsalt emotsioonides.Auto 10 aastat vana,ei olegi ju loogiline,et täiesti kullatükk:)...ootan kilomeetrite kogunemist ning annan teada käikudest.:cool:
andreskelder

Lisaks Sulle teadmiseks: VM-s kinnitati, et väntvõll oli heas seisukorras ja õigesti ja õigel ajal sai tehtud, et vigased detailid said asendatud. Head sõitmist ja Saabi mõnude nautimist :)
Eugam

täna siis sain tuttavaks vandaalitsemisega-kojamehed aeti vabaka parklast ära...eriti jobud...:wtf:
Eugam

nõndaks...autor issua postitas sarnase teema,aga vastust ma sealt ei saanud.
Probleem siis selles,et juba neljandat korda sureb masin lihtsalt ära.Võiks ju olla kütusepump,kuid kui masin kütust ei saa,siis ta hakkab justkui jõnksutama ning sureb ära...minu oma seevastu sureb lihtsalt välja...reeglina :drive: 1. ja 2. käiguga...sõidad,sõidad,järsku vaatad,et armatuur on nagu kuusepuu ja roolivõim kadunud.jätan masina korra paikseks,käivitan uuesti ja siis sõidab jälle paar päeva normaalselt...:?
andreskelder

Targad mehed VM-s arvasid, et mitte süütekassett, mitte bensupump, vaid kui siis väntvõlli andur(?).
Arvan, et sõida rahulikut ja kui võimalus tuleb, siis kontrollime. Hind u 1500 eeku. Tea, kas ka seotud eelneva mootori ravitsemisega??::eureka:
Eugam

eks näeb...sina rääkisid...tulen homme platsilt läbi,siis vaatame...:thumb:
Aimar

Algselt postitas: andreskelder
Targad mehed VM-s arvasid, et mitte süütekassett, mitte bensupump, vaid kui siis väntvõlli andur(?).
Arvan, et sõida rahulikut ja kui võimalus tuleb, siis kontrollime.

Vaheta aga parem kohe ära..... enne kui ta su võimalikult ebasobival hetkel teele jätab.

Minu autol kooles ta Riias, kesklinna ummikus. Õnneks mitte keset ristmiku.
andreskelder

huvitav, kuidas füüsiliselt see andur sobitub võlliga ja milles on selle anduri tööpõhimõte. Kas ei ole seost saalede, kolvide ja rõngaste hiljutisel vahetusel st mootori lahtivõtmise tulemus?:freak:
Eugam

kõik võib olla...aga auto vanusest lähtudes julgen arvata,et sellised andurid võivad kah vanaks jääda...:wise:
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: andreskelder
huvitav, kuidas füüsiliselt see andur sobitub võlliga ja milles on selle anduri tööpõhimõte. Kas ei ole seost saalede, kolvide ja rõngaste hiljutisel vahetusel st mootori lahtivõtmise tulemus?:freak:
Puudub seos ja anduri lagunemine on väga levinud tüüpviga 9-5`l.
Eugam

esimest korda said kaks tükki kokku...

Lisatud failid
Eugam

kas asi on minus,või on kõikidel saabidel pedaalid erineva kõrgusega?...ses suhtes,et ma suht suur poiss,suhteliselt suure jalaga,jalas omakorda suhteliselt paksu tallaga sandaal.Ning viimane jääb gaasipedaalilt tõstes alati piduri taha kinni-ja see hirmutab,kuna st.,et gaas jääb peale....
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Kasuta püsikiirusehoidjat :eureka: Saad suhteliselt mõlema jalaga pidurdada :D
Eugam

a vaat "cruise" ei tööta kurjam augulisel teel 30 km/h sõites...loomulikult siis saaks lihtsalt sehkendades kah pidurdatud...aga praegu olen nt. folgil-siin sõidad koguaeg 30 km/h ning vaja ka suht sekundmurdosa pealt pidurdad...ja siis läheb asi lihtsalt keeruliseks...aga küsimusele,et kas on asi minus,ma vastust ikka ei saanud?...ses suhtes,et kas saabidel on selline 1,2,3 sügavusega pedaalid standardis?

ja ei tohi öelda praegu,et hoia pikivahet..:D
Eugam

Nõndaks...kui auto sain,külastas seda aegajalt mingi imelik viga,mis suretas masina kurvides(mitte küll kõigis) välja...Närvidele hakkas kah vaikselt käima,kuna kiirused ei olnud tavaliselt tea mis väikesed.Kütusepump sai ära vahetatud,selles polnud viga(see vana kuskil olemas,seega,kui keegi tahab ära osta,andku teada).Siis sai väntvõlli andur ära vahetatud-selles polnud kah viga.Lõpuks tublid mehed saabiantis avastasid,et tegemist hoopis vananenud bybass klapiga.Seega,see poltergeist mis enam ei tüüta...:thumb:
Eugam

Ei hakka ma uut teemat siia tegema-ehk keegi viskab lihtsalt pilgu peale...:)

Kliima ei taha enam korralikult koostööd teha.Auto panen käima,ei kippu ega kõppu,ajan siis paar korda tuurid lakke ja imekombel hakkab ka õhku tulema.sellise tegevuse peale on mu turbo varsti nagu astmaatik.
ja kui "vajutamise" kasuks ei otsusta,vaid taon kompuutrit kõrvalistuja põlve juurest (kõrgus,kaugus vms),hakkab kah tööle.
Nimetatud kahte tegevust jätkates laguneb mu auto varsti lihtsalt ära...:D..
Et siis arvatavasti asi kontaktis-keskmise tasemega elektrikuks ennast ei pea,seega kas võhik saab sellise tööga ise hakkama,või vaja jälle kuskile teenindusse viia?!??!?!

PS:muidu autoga kõik korras...:D
Tänud:notworthy:
Eugam

tõstan viimast korda asja üles...2-3 positiivset/negatiivset kaja ja asi otsustatud.,..:)

EDIT: "keskmise tasemega elektrikuks ennast ei pea,seega kas võhik saab sellise tööga ise hakkama,või vaja jälle kuskile teenindusse viia?!??!?!"

saan aru,et reede õhtu.Uskuge mind,ka mina ei viitsiks sellise asjaga tegelega,aga kuni autole pole seesmisi kojamehi tehtud,siis pärin...:)
Eleri

ah et 2/3
eks mina muidugi ütlen too meile:D 1/3 olemas
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Eugam

see on ebaaus...:D
Eugam

Algselt postitas: Eleri
ah et 2/3

aga tegelikult...toon sulle mandariini õuele,aga ainult vastust tahaks...:D...
1) ma ei julge lihtsalt lammutama hakata,kuna kardan midagi per**e keerata...
2)kui sellest kartusest saan üle,kas on võimalik seda ainult tinutuskolbiga teha?!

Kena õhtut
Biit Onni
Eleri

Algselt postitas: Eugam
ah et 2/3

2)kui sellest kartusest saan üle,kas on võimalik seda ainult tinutuskolbiga teha?!

1. mina ka ei julge
2. ma ei tea
tegelt on nii et neid anomaaliaid ikka tekib, Kui sa elektroonikast midagi jagad siis uuri asja. Niikaua kui sa kolbi kätte ei võta ei lõhu sa ka midagi.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Eugam

Algselt postitas: Eugam
ah et 2/3

1. mina ka ei julge
2. ma ei tea
tegelt on nii et neid anomaaliaid ikka tekib, Kui sa elektroonikast midagi jagad siis uuri asja. Niikaua kui sa kolbi kätte ei võta ei lõhu sa ka midagi.

OK,hakkan siis lammutama....:)*
skeemid otsin üles ning annan teada kui kellelgi sarnane probleem.:)...
Eugam

ma panen kaks küsimust ühte patta,et mitte teemasid juurde teha...
1)kohe kohe ülevaatus ukse taga aga mul kliimaseade peetis,juhipoolne aken ei käi alla ja masin veab paremale-seega ei tohi vist nõnda lootagi,et läbi saab?:conf::wtf:
2)täna tähendasin seda,et rool on kuidagi raskeks muutunud..eeldan,et roolivõimuga hakkab midagi üsna pea juhtuma...kas seal mingit õli vms. kah,mille "kadumisel" võib selline asi juhtuma hakata...:eureka:

Aitäh:)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Kliimaseadet ei kontrollita, ei mäleta, et ka akende liikumist oleks kontrollitud. Paremale vedamise koha pealt ei tea, kui loksusid pole, siis võmalik, et ei mõju see tulemusele. Ega nad sõitmas käi, neil seal sillaloksutamise pink.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta