Ilmselt isegi mitte iffi ema .)
E: ootan aega, mil foorumis on "Iffi naljad" võrreldavad topgeari Stigi naljadega

Räme OT sai.

Mina olen..Algselt postitas: suur
Kas keegi Iffi pikkade pükstega ka kunagi näinud on?
Ilmselt isegi mitte iffi ema
Ühesõnaga.Algselt postitas: NO FEAR
Seega, et ma siin eelnevalt välja pakkusin mõned kiivrid, siismind maha, aga peate leidma vist teise lahenduse.
![]()
Algselt postitas: Tanel_9-3SS
Ilmast ka vahepeal. tark ei torma,aga ikkagi. Praeguse seisuga näitab et sajab ja on jahe. Kuidas sellisel juhul üldse üritus tehakse - vihmaga vist väga ei pauguta? V pannakse ikkagi? mul ses osas kogemus puudub.
Eile muidugi samal ajal nitas ilmateade veel 20 sooja ja päikestPeaks Kuuse Taadi käest ka uurima....
Algselt postitas: Tanel_9-3SS
Ilmast ka vahepeal. tark ei torma,aga ikkagi. Praeguse seisuga näitab et sajab ja on jahe. Kuidas sellisel juhul üldse üritus tehakse - vihmaga vist väga ei pauguta? V pannakse ikkagi? mul ses osas kogemus puudub.
Eile muidugi samal ajal nitas ilmateade veel 20 sooja ja päikestPeaks Kuuse Taadi käest ka uurima....
Pealtvaatamise eest maksad ikka kohapeal väravas.Algselt postitas: TFK
Väikene palve ka minupoolt et kellel juhtub kodus olema vabat pikendust nii 3 või enama pistiku auguga soovitavalt kummikaabliga oleks hea kui igaksjuhuks kaasa võtaks.
Kui kellelgi on kaitsmekarpi säärast vidinat mis 380V teeb 220v võiks ka kaasa võtta kuna generaator mis meile antakse on 380V
EDIT: Samuti oleks abiks 50M kummikaablid,mõned olemas omal aga äkki jääb väheks
Kiltsil näeme:headbang:
Algselt postitas: que
Kuidas on lood pealtvaatamisega. Kui peaks tekkima võimalus läbiastuda,
saab seda tasu ka kohapeal maksta vms või on selle regamine ka lõppenud
Terv
que
Algselt postitas: vmaster
Jaanus, 25 krooni ikka ju suudad kuskilt leida piletiraha.