Tervist! Mureks saab 900 86 salongi valgusega. Esmalt ilmnes see et lööb aeg ajalt kaitsme läbi, sama kaitsme(15A) all on ka aknapesurid ja raadio, algselt pidasin põhjuseks lae lampi mille ise järgi ühendasin, see käitub vähe naljakalt, iga asend on nö door asend, täna lõi pidevalt kaitset läbi ja lükkasin ta keskmisse asendisse ja jama lõppes, nüüd õhtul avastasin et pidevalt põleb valgusti mis on peegli küljes ja võtmeaugu valgustus nii samuti.
kuidas sel autol need originaalis seatud on, kas võtmeaugu peegli ja laelamp peaksid põlema ühe aegselt ja sama süsteemi alusel? Segane tekst aga olen aldis vastama kõigile küsimustele.
mure 900 salongivalgustusega
mul on see ilus must, ja see toimib kenasti, kui vajutan läheb lae lamp põlema, muidu nagu kõik toimib lihtsalt see peegli tuli ja võtme tuli põlevad pidevalt, kala peab olema kusagil seal lae valgusti lülitis vist. huvitab just see, et kas tegelikult peaks see võtme ja peeglituli töötama nii öelda sünkroonis lae tulega või on need mingi eraldi süsteem?
need tuled töötavad tõesti sünkroonis.
Ma arvan, et viga ikka seal vasakul üleval olevas laelambis..
need juhtmed ei saanud vist õigesti.
Avasin just targa raamatu ja seal öeldakse nii:
1. kui see vasaku B-piilari valgusti lüliti on täitsa all (pos. 3)-siis on eelpoolnimet lambid kõik sisse lülitatud
2. kui lüliti üleval(pos. 1)siis süttivad tuled ukselülitist.
3. keskel on väljas
..kui lüliti on asendis 1(üleval) saab ka keskkonsooli lülitist lambid sisse ja välja lülitada.
Kõikide lampide maandused tuleb ka üle kontrollida.
lisan ka skeemijupi laevalgustist. nr 51 on eesmine valgusti ja 52 s.lukulamp
Lisatud failid
Ma arvan, et viga ikka seal vasakul üleval olevas laelambis..
need juhtmed ei saanud vist õigesti.
Avasin just targa raamatu ja seal öeldakse nii:
1. kui see vasaku B-piilari valgusti lüliti on täitsa all (pos. 3)-siis on eelpoolnimet lambid kõik sisse lülitatud
2. kui lüliti üleval(pos. 1)siis süttivad tuled ukselülitist.
3. keskel on väljas
..kui lüliti on asendis 1(üleval) saab ka keskkonsooli lülitist lambid sisse ja välja lülitada.
Kõikide lampide maandused tuleb ka üle kontrollida.
lisan ka skeemijupi laevalgustist. nr 51 on eesmine valgusti ja 52 s.lukulamp
Lisatud failid
Väga hea, nüüd tean pusima hakata, mul hetkel keskmises asendis ja laes on door ning mujal konstantselt sees. Need skeemid on minu jaoks kosmos, kas mul on mingit alust siit väljalugeda nagu lüliti lülitaks massi ja ringis oleks pidev +? või viitab see sõnnikuhargi laadne tingmärk hoopis kolme asendilisele lülitile?