kell 11 tuleb välja päike!!!
ennm seda vihma ja pilvi.
vaadake minu ilmateadet:
ilmateade
ja kusjuures selle järgi oleme siin ka surfamas käinud ja pilved tõesti liiguvad väga täpselt
SaabSpeed 2009. Aftekas-kevadkokkutulek Allikal. REGISTREERIMINE LÕPPENUD!!!!
Algselt postitas: Tanel_9-3SSMitmed tulevad hommikul Allikalt läbi, seega vana maanteed pidi oleks ka ühinejaid..
Seega saab hommikul osad asjad juba allikale ära panna? telk jne?
Sel juhul hiljemalt 8.30 saame allikal kokku ja eelnevalt U2U ka ette. Keegi päeval Allikal asju ei valva ka.
Umbes 8.55 jõuavad Järve Selveri juurest ühisstartijad siit mööda sõitma. Ühineme siis nendega.
Umbes 8.55 jõuavad Järve Selveri juurest ühisstartijad siit mööda sõitma. Ühineme siis nendega.
Oot oot. Sain ma nüüd õigesti aru, et tegelikult on kuba eelnevalt kokkulepitud startimine Järve selveri juurest mingil kellaajal? Sellisel juhul olen ma suutnud taaskord oma pakkumisega mõttetult vahele ronida ...
Algselt postitas: VitautasUmbes 8.55 jõuavad Järve Selveri juurest ühisstartijad siit mööda sõitma. Ühineme siis nendega.
Oot oot. Sain ma nüüd õigesti aru, et tegelikult on kuba eelnevalt kokkulepitud startimine Järve selveri juurest mingil kellaajal? Sellisel juhul olen ma suutnud taaskord oma pakkumisega mõttetult vahele ronida ...
Minu viga. Segast panin selle Järve Selveriga. Midagi pole kokku lepitud. Aga nii või naa jõuate umbes 8.50 paiku siia.
Et siis koguneks ikka kuskil mingi kell homme hommikul enne kui koos sõitma hakkama:?
Algselt postitas: TGB
No tehke siis Laagri Maksimarketi parklast kell 8.30 nagu Vitautas välja pakkus..
EDIT::D:D No tehke kuidas teete, liitume Vasalemmas Tallinnast tulijatega. Kellel PMR-id kasas siis lepiks kokku nt. ¤ kanali
![]()
Paistab et kellaajaline selgusele jõudmine võtab veel aega. Arvan et Allikal tasuks olla u 8:50 mitte Tallinnas. Eks ma siis lisandun teiste hulka Keilast.
Algselt postitas: VitautasAlgselt postitas: TGB
No tehke siis Laagri Maksimarketi parklast kell 8.30 nagu Vitautas välja pakkus..
EDIT::D:D No tehke kuidas teete, liitume Vasalemmas Tallinnast tulijatega. Kellel PMR-id kasas siis lepiks kokku nt. ¤ kanali
![]()
Paistab et kellaajaline selgusele jõudmine võtab veel aega. Arvan et Allikal tasuks olla u 8:50 mitte Tallinnas. Eks ma siis lisandun teiste hulka Keilast.
Nii ma mõtlesingi et kui 8.30 Tallinnast sõitma hakata siis umbes 8.50 olete Allikal.
Ma katsun otse lennuväljale jõuda - pole nii kindel, et ma hommiku suudaks lubatud kellajast kinni pidada
tallinnas sajab...
- Aeronautik
Haapsalus ka sajab:wtf:
soomlased paugutavad kiiremaid aegu, 262 vist praegune rekord.
9-7x kiirus 193 ja 200m enne löppu on kiiruse piiraja aktiivne...
9-7x kiirus 193 ja 200m enne löppu on kiiruse piiraja aktiivne...