Saab 9-5
ega kellegil ei ole juhuslikult selle kohta informatsiooni, aito tundub kuidagi kahtlane, aero rool jne, et mis te kulla foorumi kaaslased arvate:freak:
Ostuabi : Saab 9-5
- skyline
- Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero
Käisin seda vaatamas mõn iaeg tagasi ja jätsin ostmata. Taha paremasse nurka on kõksu saanud, luuk ei istu ideaalselt seetõttu ja ka tule all üks liist vildakile.
Värvkate üldse oli kuidagi liigagi hea, klaasi markeeringute järgi esiklaas ka millalgi vahetatud mingil põhjusel. Platsi peal käies oli veidi kuulda kettide häält ja turbo kandis oli näha õliseid voolikuid hoolimata äsja tehtud mootoripesust.
Sisu on jah veidi kummaline, tuhatoos on võetud puitimitatsiooniga autolt, rool vist Aerolt (turvapadjad avariis lahti löönud?) jne.
Kuna veendusin et tegu on ilmselgelt avariilise autoga millel seisab peagi ees kettide vahetus jätsin mina kauba tegemata.
Värvkate üldse oli kuidagi liigagi hea, klaasi markeeringute järgi esiklaas ka millalgi vahetatud mingil põhjusel. Platsi peal käies oli veidi kuulda kettide häält ja turbo kandis oli näha õliseid voolikuid hoolimata äsja tehtud mootoripesust.
Sisu on jah veidi kummaline, tuhatoos on võetud puitimitatsiooniga autolt, rool vist Aerolt (turvapadjad avariis lahti löönud?) jne.
Kuna veendusin et tegu on ilmselgelt avariilise autoga millel seisab peagi ees kettide vahetus jätsin mina kauba tegemata.
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)
-
strife
- Auto: Škoda Superb; Saab 96; Bmw 325 Cupcar;
Suured tänud, ma ise kahtlustasin seda sama, et kuskil peab olema kõks, kuid kui padjad lahti löönud, siis ei olnud tegemist "väikese" kõksuga.
Aga sellega võib teema lukku panna.
Päikest!
Aga sellega võib teema lukku panna.
Päikest!
Fly High!