Kokkutuleku järelkajad
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Ehh, sind küll Part!!!
Kuna enne sadamat oli nii ilus langus allapoole, siis sai autot jalutatud, mitte mootort piinatud...mine tea, üks haige SAAB, Cyberi oma, oli ju ka meite seas. Äkki oleks meite autusi ka nakatanud mingisse harukordsesse tõppe ja pärast Trionicul jälle ooteplatsil oleks palju tööd olnud...
Kuna enne sadamat oli nii ilus langus allapoole, siis sai autot jalutatud, mitte mootort piinatud...mine tea, üks haige SAAB, Cyberi oma, oli ju ka meite seas. Äkki oleks meite autusi ka nakatanud mingisse harukordsesse tõppe ja pärast Trionicul jälle ooteplatsil oleks palju tööd olnud...

Algselt postitas: Cyber
Paganas... kas "viimasest viiesajast meetrist" kellelgi pilti polnudki?? See oleks olnud ilmne kiitus SAABi läbivuse teeamdel..![]()
Kõik piltnikud olid sel 500 meetri peal ametis roolimisega

Ei saa eriti aru, kuidas klassikud nii vaevaliselt seal ukerdasid, minu tonnine (Aero peaks ju olema madaldatud veelgi) tuli ilusti toime, ainult veic libe oli.
Kui järgmine kord samalaadsel maastikul on kokkutulek, siis kutse peale peaks märkima, et saabiomanikud enda 9-7X'd välja ajaksid
terv, teager
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
See haigus raviti Trionicu näpuga näitamise peale sadamas terveks..Algselt postitas: NO FEAR
mine tea, üks haige SAAB, Cyberi oma, oli ju ka meite seas. Äkki oleks meite autusi ka nakatanud mingisse harukordsesse tõppe ja pärast Trionicul jälle ooteplatsil oleks palju tööd olnud...![]()

jah, aga keegi ei läinud ka tagasi, et asjast pilt teha..Kõik piltnikud olid sel 500 meetri peal ametis roolimisega

No ei olnud see midagi nii ukerdamine. Läks läbi üsna libedalt. Sõna otseses mõttes..Ei saa eriti aru, kuidas klassikud nii vaevaliselt seal ukerdasid

Algselt postitas: Cyber
Sa ise, Teager, läksid ju juba õhtul, sa hommikust mülgast ei näind. Eks seal madalamate autodega tiba põhja kraapis ikka. Isegi sai paar korda kive kolistatud.
Olin sunnitud jah juba õhtul lahkuma, ja juba siis oli tunda, et rattad mitte kohe ei tahtnud minna niiviisi, nagu ma neid rooliga juhendasin, vaid lihtsalt ujusid löga sees.
terv, teager
- aljoga
- klassiker
- Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB
sellepärast ma ei elagi tln-s ega metsasAlgselt postitas: krss
... ja kel tänu väga vales mõõdus rehvidele või muul viisil ärarikutatud vedrustusele seal sõitmine ebamugav tundus, nende jaoks on Tallinna tänavad kindlasti veelgi ebamugavamad![]()

Huhh, me ka kodus lõpuks..
Ülevaatliku kirjatüki proovin nädala jooksul valmis saada. Pildid kah miski hetk ehk Zazou abiga üles saab..
Ei saa mainimata jätta ka huvitavat seika neljapäeva õhtal Võru linnas
Vaid nädal peale särkide valmimist suvalises kõrtsus püüdis mu pilku üks Saabneti särk, kelle omanik mitte kohe kokkutulekult ei meenunud..
Varrukast sikutamise ja arupärimise peale tõi kodanik üsna adekvaatse vabanduse kokkutulekule mitte jõudmise kohta ja sealkohal ka suhtlemine lõppes... aga lahe kuda särgi reklaamefekt juba usinaste töötab
Ay
*levib kunagi taas*
Ülevaatliku kirjatüki proovin nädala jooksul valmis saada. Pildid kah miski hetk ehk Zazou abiga üles saab..

Vaid nädal peale särkide valmimist suvalises kõrtsus püüdis mu pilku üks Saabneti särk, kelle omanik mitte kohe kokkutulekult ei meenunud..
Varrukast sikutamise ja arupärimise peale tõi kodanik üsna adekvaatse vabanduse kokkutulekule mitte jõudmise kohta ja sealkohal ka suhtlemine lõppes... aga lahe kuda särgi reklaamefekt juba usinaste töötab

Ay
*levib kunagi taas*
Algselt postitas: Ay
Ay
Tunnistan ausalt üles, et mina see nö kodanik seal suvalises kõrtsis olin

Ausalt öeldes poleks üllatunud küsimuse üle a´la "mis see saabnet on?" aga nii otsekohese küsimuse peale "miks saaremaal kokkutulekul ei olnud?", käis küll lõug vastu maad ära

kokkutuleku lehele lisatud nakataja pildid.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
nüüd lisatud pererahva pildid. Minu meelest on need ühed paremini õnnestunud, eriti ühissõidu osas. http://www.saabnet.ee/index.php?l=kokkutulek2005
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
Ay pildid oleks ka täna üles läinud, aga CD ununes arvutisse. wheels lubas ka pildid saata. samas lähen varsti eestist ära kuni 15. august ja seega võivad need asjad viibida.
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
nüüd saime Ay pildid ka üles. Päris palju neid ja huvitavad 

www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
wheelsi pildid ka lõpuks üleval.
arvatavsti rohkem pilte kokkutuleku lehele ei lisandu.
arvatavsti rohkem pilte kokkutuleku lehele ei lisandu.
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
Pildid jah täitsa olemas, kohe lausa piinlikAlgselt postitas: Cyber
Siiski, Ryhkija pildid on ka kusagil olemas. Aga nagu ma aru saan siis hõivab enamuse ajast tal remonttööd ja piltide ülekäimiseks pole aega leidunud.

Aga ma püüan end lähipäevil parandada ja nad üles laadida

Märkus remonttööde kohta peab kah üsnagi paika - vaheldumisi nii autot, kui üht vana maja Hiiumaal.
Täiendus: Pildid saabnetti üles laetud (24.08 kl 00:20)

Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB!