Kokkutuleku järelkajad

Ühised tegemised
part
Küülikuaretaja

mis viimasest 500 meetrist te kogu aeg arutate? õige saab peab olema, siis olgu või 500 km offroadi! :poke:
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Ehh, sind küll Part!!!
Kuna enne sadamat oli nii ilus langus allapoole, siis sai autot jalutatud, mitte mootort piinatud...mine tea, üks haige SAAB, Cyberi oma, oli ju ka meite seas. Äkki oleks meite autusi ka nakatanud mingisse harukordsesse tõppe ja pärast Trionicul jälle ooteplatsil oleks palju tööd olnud...:)
teager

Algselt postitas: Cyber
Paganas... kas "viimasest viiesajast meetrist" kellelgi pilti polnudki?? See oleks olnud ilmne kiitus SAABi läbivuse teeamdel..:)

Kõik piltnikud olid sel 500 meetri peal ametis roolimisega :headbang:
Ei saa eriti aru, kuidas klassikud nii vaevaliselt seal ukerdasid, minu tonnine (Aero peaks ju olema madaldatud veelgi) tuli ilusti toime, ainult veic libe oli.

Kui järgmine kord samalaadsel maastikul on kokkutulek, siis kutse peale peaks märkima, et saabiomanikud enda 9-7X'd välja ajaksid

terv, teager
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Aga 60-70 m Tupsu lükkamist võeti vähemast video pääle küll üles. Kas ka pildile polnd lükates mahti vaadata :cool:
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: NO FEAR
mine tea, üks haige SAAB, Cyberi oma, oli ju ka meite seas. Äkki oleks meite autusi ka nakatanud mingisse harukordsesse tõppe ja pärast Trionicul jälle ooteplatsil oleks palju tööd olnud...:)
See haigus raviti Trionicu näpuga näitamise peale sadamas terveks..:) Pärast Tallinna poole lennates sai hagu niiet küll oli, ära enam ei lagunenud.
Kõik piltnikud olid sel 500 meetri peal ametis roolimisega
jah, aga keegi ei läinud ka tagasi, et asjast pilt teha..:)
Ei saa eriti aru, kuidas klassikud nii vaevaliselt seal ukerdasid
No ei olnud see midagi nii ukerdamine. Läks läbi üsna libedalt. Sõna otseses mõttes..:). Sa ise, Teager, läksid ju juba õhtul, sa hommikust mülgast ei näind. Eks seal madalamate autodega tiba põhja kraapis ikka. Isegi sai paar korda kive kolistatud.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
teager

Sa ise, Teager, läksid ju juba õhtul, sa hommikust mülgast ei näind. Eks seal madalamate autodega tiba põhja kraapis ikka. Isegi sai paar korda kive kolistatud.

Olin sunnitud jah juba õhtul lahkuma, ja juba siis oli tunda, et rattad mitte kohe ei tahtnud minna niiviisi, nagu ma neid rooliga juhendasin, vaid lihtsalt ujusid löga sees.

terv, teager
farmacoma
Auto: 900 x2; 9000; 9-5

mul kah ujus seal mudas ja sumps on täpselt keskelt kus see laiem toru on nüüd katki ja pläriseb. eks tal oli lihtsalt eelsoodumus kah.
sigaelmar

Vaatasin praegu piltide kuupäeva ja mõtlen ja mõtlen ja mitte ei meenu kus krt ma siis 24ndal olin, et seda Saabikarja mitte kusagil linnas kohanud ei ole...
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

sigaelmar...

Kus sa üldse olid? Ise veel Öseli pealt???:gun: Oli siis raske nagu Valjalasse tulla we?:poke: Noh? Ütle ka miskit...
sigaelmar

Mis ma ikka ütlen - äbelik olen ja pelgan võõraid inimesi :P Krt ma pole tegelikult ka suurem asi kokkutulekutel käija.
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

Algselt postitas: krss
... ja kel tänu väga vales mõõdus rehvidele või muul viisil ärarikutatud vedrustusele seal sõitmine ebamugav tundus, nende jaoks on Tallinna tänavad kindlasti veelgi ebamugavamad :P
sellepärast ma ei elagi tln-s ega metsas :P tegelt, metsas elaks ehk küll hea meelega, aga see on juba teine teema...
kyly

Huhh, me ka kodus lõpuks..

Ülevaatliku kirjatüki proovin nädala jooksul valmis saada. Pildid kah miski hetk ehk Zazou abiga üles saab..

Ei saa mainimata jätta ka huvitavat seika neljapäeva õhtal Võru linnas :headbang:
Vaid nädal peale särkide valmimist suvalises kõrtsus püüdis mu pilku üks Saabneti särk, kelle omanik mitte kohe kokkutulekult ei meenunud..
Varrukast sikutamise ja arupärimise peale tõi kodanik üsna adekvaatse vabanduse kokkutulekule mitte jõudmise kohta ja sealkohal ka suhtlemine lõppes... aga lahe kuda särgi reklaamefekt juba usinaste töötab :thumb:

Ay
*levib kunagi taas*
Wolfheart

Algselt postitas: Ay
Ei saa mainimata jätta ka huvitavat seika neljapäeva õhtal Võru linnas :headbang:
Vaid nädal peale särkide valmimist suvalises kõrtsus püüdis mu pilku üks Saabneti särk, kelle omanik mitte kohe kokkutulekult ei meenunud..
Varrukast sikutamise ja arupärimise peale tõi kodanik üsna adekvaatse vabanduse kokkutulekule mitte jõudmise kohta ja sealkohal ka suhtlemine lõppes... aga lahe kuda särgi reklaamefekt juba usinaste töötab :thumb:

Ay

Tunnistan ausalt üles, et mina see nö kodanik seal suvalises kõrtsis olin :red:
Ausalt öeldes poleks üllatunud küsimuse üle a´la "mis see saabnet on?" aga nii otsekohese küsimuse peale "miks saaremaal kokkutulekul ei olnud?", käis küll lõug vastu maad ära :cool:
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

kokkutuleku lehele lisatud nakataja pildid.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

nüüd lisatud pererahva pildid. Minu meelest on need ühed paremini õnnestunud, eriti ühissõidu osas. http://www.saabnet.ee/index.php?l=kokkutulek2005
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Mina nägin täna Ryhkija pildid ka ära (paberil), natuke on seal vaja revisjoni teha ja siis saab üsna korraliku paki veel.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Ay pildid oleks ka täna üles läinud, aga CD ununes arvutisse. wheels lubas ka pildid saata. samas lähen varsti eestist ära kuni 15. august ja seega võivad need asjad viibida.
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

nüüd saime Ay pildid ka üles. Päris palju neid ja huvitavad :cool:
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

Ja tänu Zazoule on ka minu pildid leidnud endale koha seal, kuhu nad peavad kuuluma...:headbang:
weterok

JA ikkagi te vahva ja supper puhkasite !
Ma loodan et saan kindnlasti jagmusel korral teiega olla !

Kas on juba plaan :beer:
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

wheelsi pildid ka lõpuks üleval.
arvatavsti rohkem pilte kokkutuleku lehele ei lisandu.
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Siiski, Ryhkija pildid on ka kusagil olemas. Aga nagu ma aru saan siis hõivab enamuse ajast tal remonttööd ja piltide ülekäimiseks pole aega leidunud.
Pilt
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Siiski, Ryhkija pildid on ka kusagil olemas. Aga nagu ma aru saan siis hõivab enamuse ajast tal remonttööd ja piltide ülekäimiseks pole aega leidunud.
Pildid jah täitsa olemas, kohe lausa piinlik :red: , et pole neid siiani ülessaatmiseks kõlbulikeks sättida suutnud :(
Aga ma püüan end lähipäevil parandada ja nad üles laadida :P

Märkus remonttööde kohta peab kah üsnagi paika - vaheldumisi nii autot, kui üht vana maja Hiiumaal.

Täiendus: Pildid saabnetti üles laetud (24.08 kl 00:20) :P
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
Vasta