Öös on asju järelkajad
Algselt postitas: illAlgselt postitas: Eleri
14 punktist ei saa mitte jagu, keegi aitab ehk:)
Mustamäe suusahüppetorn.
Aitäh, hakkasin just otsima seda sealkäinute memuaaridest. Ise ei tunne mustamäe poolt pea üldse.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Üritusele:
:headbang::headbang::headbang::headbang:
Tulemusele
Korraldajatele:
:notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:
Hiljem polnud aega sellega tegeleda.
Aga lähipäevil näeb, kui on mida rahvale näidata, riputame kuhugi üles.
:headbang::headbang::headbang::headbang:
Tulemusele

Korraldajatele:
:notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:
See on hea uudis. Mingi märk on maha pandud.Algselt postitas: iisak
Kohtumiseni aprillis!
Videomaterjali on ainult stardieelsest kogunemisest.Algselt postitas: Cyber
Nimetutel oli lausa videokaamerat näha alguses..![]()
Hiljem polnud aega sellega tegeleda.
Aga lähipäevil näeb, kui on mida rahvale näidata, riputame kuhugi üles.
Algselt postitas: raigoLihtsalt ei meeldi kui alusetult süüdistatakse.Algselt postitas: iisak
Eriti peale eileõhtust sõnumit...
Pakkusin varjante välja kuidas saaks asja lahendada ja mitte paha pärast.
Kindel, et see sinule oli mõeldud?

Ma pakun, et see oli mõeldud kodanik Suurele, kuna saatsime talle sms'i õhtul, vihjates, nende teami Dunlopi punktile.
Ärgem võtkem kõike isiklikult!

Iga ratas veab and then some!
mis vestlused mille puhul kellega on? kas mingi järjekord?
Aga üritus hea ning päris palju punkte sai..
Tänud!
Tänud!
Algselt postitas: saabSS
mis vestlused mille puhul kellega on? kas mingi järjekord?
Tänud!
Eks era vestlused ilmselt peaksid jääma eravstlusteks.
Aga huvitav mis järjekorda sa silmaspead?
Iga ratas veab and then some!
Sellel SMSil oli tõesti oma osa. Andis mõista, et sattusime ette otsa, aga ilmselt mitte esimeseks. Mõnus õrritav värk. Ma tänanAlgselt postitas: IFFAlgselt postitas: raigoLihtsalt ei meeldi kui alusetult süüdistatakse.Algselt postitas: iisak
Eriti peale eileõhtust sõnumit...
Pakkusin varjante välja kuidas saaks asja lahendada ja mitte paha pärast.
Kindel, et see sinule oli mõeldud?
Ma pakun, et see oli mõeldud kodanik Suurele, kuna saatsime talle sms'i õhtul, vihjates, nende teami Dunlopi punktile.
Ärgem võtkem kõike isiklikult!![]()

Aga veelkord tänan oma meeskonda, kaasvõistlejaid ja elilised tänud korraldajatele. Väga hea mäng oli. Ja punktid sobisid meile kui rusikas silmaauku

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
ohjah .. Iisak, kus punktide pildid on ?? 
Luban, et loen selle läbi..
Kas me ka midagi sellest õpime, on iseasi..
Te ei pea seda siia kirjutama, võite ka meilitsi saata oma konstruktiivseid ideid.

Eelpool olevat Iffi postitust lugedes, siis ma siiski tahaks tagasisidet teie poolt meie suunas..Algselt postitas: IFF
Väikest tagasisidet on oodata ka Korraldajate poolt antud üritusel.![]()

Olen süüdi:red:Algselt postitas: Cyber
ohjah .. Iisak, kus punktide pildid on ??![]()
Koduse arvutiga on mingi totaalne kamm. Sellest ka eileõhtune kõne sulle...
Aga kõik vastukajad-ka negatiivsed-on teretulnud.

Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kajan pisut vastu - koodid olid liiga keerulised - suur- ja väiketähed, numbrid - see kõik tegi koodi kirja panemise ja edastamise suht tülikaks. Arvan, et lihtsate sõnadega oleks saanud ka asja ära lahendada. Ei usu et mingi võistkond oleks lakke vaadanud ja proovinud järgmist koodi niisama ära arvata.
Pealegi, põhieesmärk oli ju siiski koodikaardi leidmine. Edastamine võttis enivei suht vähe aega (antud juhul siis 5 sekundi asemel 15).
Ülejäänud osa oli kõik positiivne.
Pealegi, põhieesmärk oli ju siiski koodikaardi leidmine. Edastamine võttis enivei suht vähe aega (antud juhul siis 5 sekundi asemel 15).
Ülejäänud osa oli kõik positiivne.
- Cyber
- Kontakt:
Koodikaardid olid minu tehtud..
Ma olin nii laisk küll, et otsisin netist "random string generator"-i selle asemel, et ise peoga klaveri peale lajatada. Põhimõtteliselt on tol generaatoril võimalus ka "Use uppercase as well as lowercase ", mille ma loomulikult valisin. Eks ma võtan järgmine kord arvesse ja teen ainult väiketähed..

Ma olin nii laisk küll, et otsisin netist "random string generator"-i selle asemel, et ise peoga klaveri peale lajatada. Põhimõtteliselt on tol generaatoril võimalus ka "Use uppercase as well as lowercase ", mille ma loomulikult valisin. Eks ma võtan järgmine kord arvesse ja teen ainult väiketähed..

-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Polnd neil koodidel häda midagi! vuristasid ruttu maha ja kõik. Ainult et pärast pidime oma itimehelt küsima mida ta kirja pani et endalegi kirja saaks.
Üks küsimus mul tekkis. Mida alfainimesed arvasid kuuldes termineid küülik, tonnine jne.? Saablastel oli tõenäoliselt ilmne eelis?
Üks küsimus mul tekkis. Mida alfainimesed arvasid kuuldes termineid küülik, tonnine jne.? Saablastel oli tõenäoliselt ilmne eelis?
- Cyber
- Kontakt:
Spark on ju vana Saabimees..
ja nagu näha, siis teisele tiimile ei mõjund laastavalt.. Pimeloom lausa 4-s..
Ja noh, oleks saabikuid kohe rohkem reganute hulgas olnud, poleks Alfad rajale ehk pääsenudki..
EDIT: Panin tulemused ja punktide kirjledused ka Alfa foorumisse üles..

Algselt postitas: qdwin
Polnd neil koodidel häda midagi! vuristasid ruttu maha ja kõik. Ainult et pärast pidime oma itimehelt küsima mida ta kirja pani et endalegi kirja saaks.
EDIT: Panin tulemused ja punktide kirjledused ka Alfa foorumisse üles..

- aljoga
- klassiker
- Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB
ajeee, karatee! lisaks sellele, et lihtsalt oli üliäge laupäevaõhtu, nüüd siis veel selline tulemus ka
tahaks korraldajatele anda ka mingit kriitikat, aga ausalt öeldes oli kõik täiesti vinksis-vonksis, nii et jätkake samas vaimus edasi! (vbolla ehk ainult see soovitus, et koodi asukohad võiksid rohkem mööda linna laiali olla - seekord tundus mulle isiklikult, et suurem osa jäi mustamäe-õismäe-nõmme piirkonda). kui vähegi võimalik, siis võtan(-me?) järgmisel üritusel ka osa!

- Cyber
- Kontakt:
koostatud oli 4 ringi, igaüks erinevas linnaosas. Teie (nii qdwin kui aljoga) Kopli ringini ei jõudnud..
Aga minge proovige, vihjed on ju olemas..
EDIT: Tallinn on piisavalt suur, et mitte panna järjestikuseid punkte eri linnaotsadesse. Viimsist Laagrisse te EI TAHA sõita..
Mõttetu ajakulu. Seepärast ka grupeerimine piirkonniti.

EDIT: Tallinn on piisavalt suur, et mitte panna järjestikuseid punkte eri linnaotsadesse. Viimsist Laagrisse te EI TAHA sõita..

Algselt postitas: aljoga
(vbolla ehk ainult see soovitus, et koodi asukohad võiksid rohkem mööda linna laiali olla - seekord tundus mulle isiklikult, et suurem osa jäi mustamäe-õismäe-nõmme piirkonda).