Lahe oli! Kõige karmim oli asukoht nimega "Staap". Pidime nõmme teel turvade käest pea-aegu peksa saama! Et mingid tüübid lendavad kohale, kukuvad äkitsi prügikaste tagurpidi keerama (üks punkt oli ju prügikastiga seotud), vaatavad üles, vaatavad alla (no ikka kõige alla). Üritavad lõpuks isegi purgsimüüjale külge lüüa jne. Selgus et staabi all mõeldi hoopis korraldajate staapi.
Ja linnahalli ümber oli korralik saabide ja alfade kokkutulek vahepeal... Uurisime halli igaks juhuks üksipulgi läbi (olulist erinevust nõukaaegsete lagunevate sõjaväerajatistega me ei täheldanud - st. olukord oli masendav) ja siis selgus et pirita rannahoonet pidime hoopiski vallutama.
Öös on asju järelkajad
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Ja küber teatas sealt välja taarudes et tal jalad niiii kanged! Olid kuidagi harkis all tõesti!Algselt postitas: iisak
ERITI SUUR TÄNU[/b] KAASKANNATAJATELE BORDELLIBUSSIS:headbang:
polnud mõtteski kuritegelikult eemaldada, see foto tegemise jutt oli mõeldud korraldajatele, kuna huvitab, kuhu see siis nii hästi peidetud oli, kui see ikka sel hetkel veel olemas oli, kui meie ilmselge vihje järgi otsisime ja leida ei suutnud. Pole ka plaanis kedagi süüdistada ega midagi vaidlustama hakata, olen lihtsalt uudishimulik:)
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
üritame tulemused lähema paari päeva jooksul kokku panna..
Organisatoorse poole pealt oli kõige suurem kala see, et meil ei õnnestunud oma internetiühendust kahe arvuti vahel jagada. Staoili ülekolimine vaba wifi lootuses kah ei aidanud.. Stati wifi sel päeval lihtsalt EI TÖÖDANUD!! Kurat, ma lasin 6 tundi nagu orav neid vihjeid jagada..
Isegi vahetada Iffiga ei olnud eriti võimalik..
Lisaks piirati ära ligipääs ühele punktile .
lihtsalt vahepealsed väravad pandi kinni peale seda, kui me seal käinud olime. Et me seda ei teadnud, siiis sai üks tiim üsna palju ilmaasjata ringi trampida.
Jeerum, ma näen vist veel paar päeva õudukaid punktidest ja vihjetest.

Organisatoorse poole pealt oli kõige suurem kala see, et meil ei õnnestunud oma internetiühendust kahe arvuti vahel jagada. Staoili ülekolimine vaba wifi lootuses kah ei aidanud.. Stati wifi sel päeval lihtsalt EI TÖÖDANUD!! Kurat, ma lasin 6 tundi nagu orav neid vihjeid jagada..

Lisaks piirati ära ligipääs ühele punktile .

Jeerum, ma näen vist veel paar päeva õudukaid punktidest ja vihjetest.
Algselt postitas: kenzy
Organisaatorid hakake juba uut võistlust välja mõtlema, olen kinnisilmselt osaleja.
Enne vaja eelmise tulemused paika saada ning võitjad välja kuulutada. Siis vaja välja mõelda kuidas kõrvaldada esimest korda ilmnenud apsakad siis saab edasi mõelda.
Iga ratas veab and then some!
Tõsiselt fun oli. Dunlopi otsimisega ei olnud fun. võibolla tõstis pessimismi vallatutega kohtumine seal punktis. Nemad jagasid lahkesti kõik saadud vihjed ka meile ning teatasid, et nemad pole suutnud märki leida (mida me esialgu ei uskunud). Küsisime ka ise vihjeid ja lõpuks tulime sealt ära.
Kiidaks kah takka, lahe oli!
Orgunn oli päris hea. Natuke võiks nokkia mõne ülesande sõnastuse kallal. Minumeelest oli Dunlopi juures suunaga 180 kraadi mööda pandud ning "tonnise jagu meetreid" on kaheti mõistetav. Kui viimase puhul küll loogika võitis, Tallinnas vist polegi 9km tänavat, siis Dunlopi juures olid männid mõlemal pool teed. Aga eks natuke peabki tünga tegema, muidu pole põnev
Orgunn oli päris hea. Natuke võiks nokkia mõne ülesande sõnastuse kallal. Minumeelest oli Dunlopi juures suunaga 180 kraadi mööda pandud ning "tonnise jagu meetreid" on kaheti mõistetav. Kui viimase puhul küll loogika võitis, Tallinnas vist polegi 9km tänavat, siis Dunlopi juures olid männid mõlemal pool teed. Aga eks natuke peabki tünga tegema, muidu pole põnev

heh, sai kah linnahalli eluoluga tutvutud ja siis peale seda mindud siiski-siiski pirita rannahoone juurde 
Dunlopi sai üles leidud esimese vihje peale. Aga seda august vaatamise ja siis läbi müüri kõndimisega (trikimees?) ei saanud me hakkama
muidu oli vahva.

Dunlopi sai üles leidud esimese vihje peale. Aga seda august vaatamise ja siis läbi müüri kõndimisega (trikimees?) ei saanud me hakkama

muidu oli vahva.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Vihjes oli "langeta pea..." tavaliselt haual või mälestusmärgi juures seisad ikka näoga selle suunas ...Algselt postitas: olaviv
Orgunn oli päris hea. Natuke võiks nokkia mõne ülesande sõnastuse kallal. Minumeelest oli Dunlopi juures suunaga 180 kraadi mööda pandud ... siis Dunlopi juures olid männid mõlemal pool teed.

Täpselt selle pärast see nii sõnastatud saigi..Algselt postitas: olaviv
ning "tonnise jagu meetreid" on kaheti mõistetav. Kui viimase puhul küll loogika võitis, Tallinnas vist polegi 9km tänavat, Aga eks natuke peabki tünga tegema, muidu pole põnev![]()

Aga noh.. keegi ei öelnud, et teil kerge saab olema..

- Aeronautik
Oeh...kas ka mingit infot on palju siis kõige rohkem punkte suudeti läbida?
Küsimused olid muidugi kohati "omapärased" meie kui maapoisid nati pikka toimega:P
Muidu oli igati OK ja teinekordki osalemas kohal.........nüüd tagasi magama......
Küsimused olid muidugi kohati "omapärased" meie kui maapoisid nati pikka toimega:P
Muidu oli igati OK ja teinekordki osalemas kohal.........nüüd tagasi magama......
Ma elan, olenemata korraldajate püüdlustest meid Linnahalli juurde jättagi:) Joostes üle ja ümber pisikesekese majakese. tatsates erinevates ollustes. Ja ometigi nii lähedal märgile:wall: jätta see maha
Aga muidu üritus mõnus! Aitäh.
Aga muidu üritus mõnus! Aitäh.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
tõsi ta oli, et pärast linnahalli ümber tatsamist, 'lõhnas' auto küll mitte Maalt pärit kemikaalide järele
õnneks oli kerge määratleda, kust seda tuli. vihjeks oli küll kirjutatud, et mitte sisse kukkuda. Oleks vist pidanud olema ka 'mitte sisse astuda'..

Sain ka nüüd maast lahti. IFFi postitust lugedes tundub, et meie meeskond vist oligi viimane, kes rajalt maha sai
Linnahalli punkt oli meil kohe esimene ja päris paras peavalu kuid saime hakkama ühe vihje ja umbes tunni ajaga. Kõige suuremaks probleemiks osutus meile see Mu isamaa armas...ära liiga pikalt istuma jää. Laulusõnade ja Ernesaksa istuva kuju põhjal kihutasime lauluväljakule. Kõik tundus õige kuna kõrval oli olemas puudesalu ja kõik mis vaja. Vihjet saades aga selgus et ilmselt vale koht, kuna roosat maja ei olnud seal mitte. Sõitsime siis Kadrioru lossi juurde. Sealgi pool tundi otsides olime üsna tüdinenud juba ning lõpuks saime teada et oleme totaalselt vales kohas ning sellest punktist tuli loobuda
Ülejäänud olid täitsa normaalsed. Igaljuhul tore üritus ja sai edaspidisteks sellisteks ettevõtmisteks palju tarkust juurde kogutud.