Saab õnnetuses

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
Chipy

millegipärast arvan et võiksid kontrollia ka esimese ristitala ja nurga olukorda, laterna kinnitused ja konditsioneeri pumba torusid seal ees kohe grilli all. arvatavasti on ka stangede amordid kõverad
Jürgen

Algselt postitas: mortenx
esialgsetest kahjustustest niipalju et suunatule klaas katki.kapot nats kriibitud õnneks plekk pole väljas. ja see vedelik mis maas oli on aknapesu anumast.
ja esistange on viltu ees , kuid selle peaks lihtsalt sirgu saama.

eks näis homme lähen kindlustusse vaatan mis räägivad IF peaks normaalselt ju käituma:)
if'is tehakse oma pildid ja saadetakse ifan-autosse, seal teevad nemad pildid uurivad mis vaja vahetada, sinule saadetakse garantii kiri, siis on asjade tellimine, järjekorrad jne jne, mul endal sama rada 50% tehtud.
mortenx

täna käisin kindlustuses . öeldi et minu kindlustus ei puutu asjasse . et süüdlase kindlustaja vaatab üle mu kahjustused.tänase päeva jooksul pidi käima see asi...

aga muidu jah päris palju saabe läks mööda tol hetkel:)
veldur
Auto: 9-3 Aero 05

Ka mina sõitsin sealt mööda (hõbedane kupee) ja vaatasin, et pole saabneti numbrialused.
Kas see mersumees siis vaatas, et roheline tuli ja keeras julgelt vasakule?
stennadi

Sinu kindlustus muidugi ei puutu asjasse, sinu kindlustus on selleks , et kinni maksta sinu poolt tekitatud kahjud teistele kaasliiklejatele.
Kuska

Tunnen kaasa, Morten! Nüüd sõidame mõlemad avariiliste 900dega :( Sinul on veits rohkem õnneks läind kui mul, aga mõlemad teame nüüd, et Saabiost on ennast kuhjaga ära tasunud: teine avariis olnud auto on tunduvalt õnnetuma olemisega, kui Saabik ;) (Igas halvas ka midagi head)
mortenx

jah ta arvas et kui tal roheline siis võis vabalt vasakpööret teha ilma teedandmata, ah mis seal imestada tüüp oli alles mais load saand ja selle auto 2 päeva tagasi ostnud..
algul ütles et ma süüdi , aga lõpuks ikka taipas kui politsei tegi vihjeid:)
Kuska

Kui sul tõesti see parandamine ilgelt kalliks kätte läheb, sis müü varuosadeks! Ma panen juhipoolsele esiuksele ja peeglile käpa peale :D Tutvuste kaudu ehk saab odavamalt :P
suur

Algselt postitas: Kuska
Kui sul tõesti see parandamine ilgelt kalliks kätte läheb, sis müü varuosadeks! Ma panen juhipoolsele esiuksele ja peeglile käpa peale :D Tutvuste kaudu ehk saab odavamalt :P
Ei saanud aru, kellest jutt käib. Mortenx'i auto remondib kindlustus. Liikluskindlustuse võlud.
Jürgen

Algselt postitas: roomlane
Algselt postitas: Kuska
Mersu kindlustus remondib selle ju, Saabi juht ei peaks midagi maksma.
Jah, aga eks see ole päris pikk progress..:fight:
mortenx

nonii käis kindlustuse mees ja tegi pildid.
nüüd tahtis et ma kuskilt firmast hinnapäringu küsiks remondi kohta.
mis kohta soovitate ?

suht nõme tegelt et mingi tont sõidab sisse ja nüüd niipalju jama sellega.
Jürgen

Kui if kindlustus, siis mine ifan-autosse, aardla 23, Tel 7366513.
mortenx

käisin hommikul ifanis aga neil oli suht ükskõik ja olid väga pessimistlikud selle BTA suhtes.et nad võivad ju hinnapakkumise teha aga BTA ei maksa kinni seda , et on palju eelnevaid pakkumisi teind BTA kindlustusele aga vastuseid ei ole saand...

mehed irvitasid ,et neil on nagu saabiesindus seal juba :D
mortenx

nii saatsin sinna BTA kindlustusse maili et mis remonditöökoda nad soovitaks mulle ja vastu sain sellise maili...

Tere,

Vaadake milline remondiettevõte teile sobib (aga mitte liiga kallis kuna teie autol on ammu garantii lõppenud), siis saadke meile kalkulatsioon.

Lugupidamisega,

Ljubov Ferents

ma nagu ei taipa hästi mis garantii ja mis mõttes mitte liiga kallis????
Helix

Ilmselt on silmas peetud seda, et sa ei läheks Viikingusse kuna auto on selleks liiga vana. Kui on kehtiv kere garantii, siis on õigus pöörduda margi esindusse.
Jürgen

Nüüd ma taipan miks ei tasu neid kõige odavamaid kindlustusi võtta, if'iga polnud mingisuguseid hinna mitte sobimises seonduvaid lugusi.:angry:
Helix

Algselt postitas: Jürgen
Nüüd ma taipan miks ei tasu neid kõige odavamaid kindlustusi võtta, if'iga polnud mingisuguseid hinna mitte sobimises seonduvaid lugusi.:angry:

ikka tasub, sest ega sinu kindlustus ei mõjuta süülise avarii korral sinu asjade käiku, ikka kannatanu asjad hakkavad venima.
mortenx

see ongi kõige nõmedam jah et minul oli IF ja if teistest mõnevõrra kallim ja selles lootuses võtsingi ifi et kui mul mingi jama on siis äkki on lihtsam aga ei midagi.....
suur

Algselt postitas: Helix
Algselt postitas: Jürgen

ikka tasub, sest ega sinu kindlustus ei mõjuta süülise avarii korral sinu asjade käiku, ikka kannatanu asjad hakkavad venima.
Jah, aga kujuta ette, et peaksid ise siukse saastaga asju ajama. Et keegi lõhub sinu auto ära ja siis hakkab mingi remondikamm pihta. Tänan ei. Kui peaksingi kellegi auto ära lõhkuma, siis tean, et lõhutud autot remonditakse korralikus ettevõttes.
Madispoiss

Noo, mina soovitaksin kõigepealt IF-i, Seesami't ja ERGO't. Ülejäänud siis riburadapidi järgi. Salva ka suhteliselt normaalne. Kõige rohkem esineb probleeme BTA ja Inges-ega. See on minu töökogemuse põhjal tekkinud arusaam.
Keregarantii kohta nii palju, et kui on läbi elatud avarii, siis ei kehti enam ükski keregarantii nagunii ja seda kõikide automarkide puhul.
Kindlustused üldjuhul saadavad jah autod millel garantii läbi mujale remonti kui esindusse, siin on üks erand Hansa varakindlustus, mis saadab kuni 5 aastat vanad autod esindusse.
Sa võid muidugi esinusse minna ja kalkulli võtta sealt aga kui kindlustus pole nõus siis ta ei ole ja midagi polegi teha.
mortenx

aga kui kindlustus ütleb iga pakutud hinna kohta et pole nõus , mis siis saab:D
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Ma rääkisn mingil ajal ühe kindlustajaga ja too rääkis ka if-i headusest...

sorry, aga kui vanem golf, aasta 96 ja kindlustussummade vahe jääb ...590 ja 1250.- Ei suuda keegi mulle ära põhjendada seda vahe suurust.

Ühe peab ta pakututest välja valima ja kui sinu otsitud kohad ei sobi, siis otsib selts ise.
Kasutaja avatar
foxer

Krt mul on ka BTA, peaks küsima kannatanu käest, kuidas temal see protsess läks.
mortenx

ma arvan et ta ei olnd rõõmus et sul BTA on:D
Madispoiss

Mul siin tööjuures on BTA-ga selline teema, et pea iga kindlustusjuhtumiga nad peavad meile maksma ka viivist, kuna on liiga kaua venitanud oma asjadega ja pole õigeks ajaks valmis saanud.
Vasta