Saab õnnetuses
if'is tehakse oma pildid ja saadetakse ifan-autosse, seal teevad nemad pildid uurivad mis vaja vahetada, sinule saadetakse garantii kiri, siis on asjade tellimine, järjekorrad jne jne, mul endal sama rada 50% tehtud.Algselt postitas: mortenx
esialgsetest kahjustustest niipalju et suunatule klaas katki.kapot nats kriibitud õnneks plekk pole väljas. ja see vedelik mis maas oli on aknapesu anumast.
ja esistange on viltu ees , kuid selle peaks lihtsalt sirgu saama.
eks näis homme lähen kindlustusse vaatan mis räägivad IF peaks normaalselt ju käituma:)
Tunnen kaasa, Morten! Nüüd sõidame mõlemad avariiliste 900dega
Sinul on veits rohkem õnneks läind kui mul, aga mõlemad teame nüüd, et Saabiost on ennast kuhjaga ära tasunud: teine avariis olnud auto on tunduvalt õnnetuma olemisega, kui Saabik
(Igas halvas ka midagi head)

jah ta arvas et kui tal roheline siis võis vabalt vasakpööret teha ilma teedandmata, ah mis seal imestada tüüp oli alles mais load saand ja selle auto 2 päeva tagasi ostnud..
algul ütles et ma süüdi , aga lõpuks ikka taipas kui politsei tegi vihjeid:)
algul ütles et ma süüdi , aga lõpuks ikka taipas kui politsei tegi vihjeid:)
Ei saanud aru, kellest jutt käib. Mortenx'i auto remondib kindlustus. Liikluskindlustuse võlud.Algselt postitas: Kuska
Kui sul tõesti see parandamine ilgelt kalliks kätte läheb, sis müü varuosadeks! Ma panen juhipoolsele esiuksele ja peeglile käpa pealeTutvuste kaudu ehk saab odavamalt
![]()
Jah, aga eks see ole päris pikk progress..Algselt postitas: roomlaneMersu kindlustus remondib selle ju, Saabi juht ei peaks midagi maksma.Algselt postitas: Kuska
Kui sul tõesti see parandamine ilgelt kalliks kätte läheb, sis müü varuosadeks! Ma panen juhipoolsele esiuksele ja peeglile käpa pealeTutvuste kaudu ehk saab odavamalt
![]()

käisin hommikul ifanis aga neil oli suht ükskõik ja olid väga pessimistlikud selle BTA suhtes.et nad võivad ju hinnapakkumise teha aga BTA ei maksa kinni seda , et on palju eelnevaid pakkumisi teind BTA kindlustusele aga vastuseid ei ole saand...
mehed irvitasid ,et neil on nagu saabiesindus seal juba
mehed irvitasid ,et neil on nagu saabiesindus seal juba

nii saatsin sinna BTA kindlustusse maili et mis remonditöökoda nad soovitaks mulle ja vastu sain sellise maili...
Tere,
Vaadake milline remondiettevõte teile sobib (aga mitte liiga kallis kuna teie autol on ammu garantii lõppenud), siis saadke meile kalkulatsioon.
Lugupidamisega,
Ljubov Ferents
ma nagu ei taipa hästi mis garantii ja mis mõttes mitte liiga kallis????
Tere,
Vaadake milline remondiettevõte teile sobib (aga mitte liiga kallis kuna teie autol on ammu garantii lõppenud), siis saadke meile kalkulatsioon.
Lugupidamisega,
Ljubov Ferents
ma nagu ei taipa hästi mis garantii ja mis mõttes mitte liiga kallis????
Nüüd ma taipan miks ei tasu neid kõige odavamaid kindlustusi võtta, if'iga polnud mingisuguseid hinna mitte sobimises seonduvaid lugusi.

Algselt postitas: Jürgen
Nüüd ma taipan miks ei tasu neid kõige odavamaid kindlustusi võtta, if'iga polnud mingisuguseid hinna mitte sobimises seonduvaid lugusi.![]()
ikka tasub, sest ega sinu kindlustus ei mõjuta süülise avarii korral sinu asjade käiku, ikka kannatanu asjad hakkavad venima.
Jah, aga kujuta ette, et peaksid ise siukse saastaga asju ajama. Et keegi lõhub sinu auto ära ja siis hakkab mingi remondikamm pihta. Tänan ei. Kui peaksingi kellegi auto ära lõhkuma, siis tean, et lõhutud autot remonditakse korralikus ettevõttes.Algselt postitas: HelixAlgselt postitas: Jürgen
Nüüd ma taipan miks ei tasu neid kõige odavamaid kindlustusi võtta, if'iga polnud mingisuguseid hinna mitte sobimises seonduvaid lugusi.![]()
ikka tasub, sest ega sinu kindlustus ei mõjuta süülise avarii korral sinu asjade käiku, ikka kannatanu asjad hakkavad venima.
-
Noo, mina soovitaksin kõigepealt IF-i, Seesami't ja ERGO't. Ülejäänud siis riburadapidi järgi. Salva ka suhteliselt normaalne. Kõige rohkem esineb probleeme BTA ja Inges-ega. See on minu töökogemuse põhjal tekkinud arusaam.
Keregarantii kohta nii palju, et kui on läbi elatud avarii, siis ei kehti enam ükski keregarantii nagunii ja seda kõikide automarkide puhul.
Kindlustused üldjuhul saadavad jah autod millel garantii läbi mujale remonti kui esindusse, siin on üks erand Hansa varakindlustus, mis saadab kuni 5 aastat vanad autod esindusse.
Sa võid muidugi esinusse minna ja kalkulli võtta sealt aga kui kindlustus pole nõus siis ta ei ole ja midagi polegi teha.
Keregarantii kohta nii palju, et kui on läbi elatud avarii, siis ei kehti enam ükski keregarantii nagunii ja seda kõikide automarkide puhul.
Kindlustused üldjuhul saadavad jah autod millel garantii läbi mujale remonti kui esindusse, siin on üks erand Hansa varakindlustus, mis saadab kuni 5 aastat vanad autod esindusse.
Sa võid muidugi esinusse minna ja kalkulli võtta sealt aga kui kindlustus pole nõus siis ta ei ole ja midagi polegi teha.
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Ma rääkisn mingil ajal ühe kindlustajaga ja too rääkis ka if-i headusest...
sorry, aga kui vanem golf, aasta 96 ja kindlustussummade vahe jääb ...590 ja 1250.- Ei suuda keegi mulle ära põhjendada seda vahe suurust.
Ühe peab ta pakututest välja valima ja kui sinu otsitud kohad ei sobi, siis otsib selts ise.
sorry, aga kui vanem golf, aasta 96 ja kindlustussummade vahe jääb ...590 ja 1250.- Ei suuda keegi mulle ära põhjendada seda vahe suurust.
Ühe peab ta pakututest välja valima ja kui sinu otsitud kohad ei sobi, siis otsib selts ise.
Krt mul on ka BTA, peaks küsima kannatanu käest, kuidas temal see protsess läks.
-
Mul siin tööjuures on BTA-ga selline teema, et pea iga kindlustusjuhtumiga nad peavad meile maksma ka viivist, kuna on liiga kaua venitanud oma asjadega ja pole õigeks ajaks valmis saanud.