Saab 9-5 Aero Estate 2.3T CR Perfomance 205kW, 2004, polukoli
Skyline jutt õige, täpselt sellepärast ma kohaliku müüja Supreme LED-de kasuks olengi otsustanud ja aasta hiljem kõik pirnid põlevad ning anomaaliaid ei ole. Nende odavate hiina junnidega varasema masina puhul peavalu olnud, sest nagu öeldud, siis kunagi ei tea, mis sealt tuleb ja kas põlema läheb või jääb. 

Plaanin vaikselt, et peaks masinasse praeguseks perioodiks SAAB-i kummimatid ostma. VM-s kampaania, kus kogu komplekt 49 € eest. Neil müügil siis need matid: http://www.eeuroparts.com/Parts/10564/F ... -32026134/ Selle raha eest vist kuskilt OEM matte soodsamalt ei saa ega ?
-
- Auto:
Et omal 9-3 SC ka natuke nagu liiga lärmakas, siis tunnen teema vastu huvi. Ega vist väga "pane Saab 9-5'l sinna seda asja"-teemat pole, ja kui leiabki siis elab soovitaja kuski kaugel maal kus müüakse teisi asju kui meie poodides. Seega soovitaks lugeda teooriat ja kogemusi siit: Streetrace.org ning vaadata pilte sealt: VW Estate.
Ja noh, viimane õlekõrs on et Saabcentralis kellegi mike349 täna esitatud küsimusele vastatakse
Ja noh, viimane õlekõrs on et Saabcentralis kellegi mike349 täna esitatud küsimusele vastatakse

Homunkulus, tänud!
Mõtlesin, et uurin Ravolarist pagasi isolatsiooni hinda ja 230€ eest teevad ära - otseselt ei põle, kuid väike uudishimu on.
Ravolari vastus: Koobaste peal kasutame 4mm vibrosummutust ning 35mm mürasummutust, põhjal- 2mm vibrosummutust.
Selle aasta jooksul tahaks veel ära teha:
1. Uus väljalase Simons 064-H7 koos uute klambritega - Tellitud, ootan.
2. Õlirõhu anduri viga
3. Õhufiltri korpus koos uute puksidega.
Mõtlesin, et uurin Ravolarist pagasi isolatsiooni hinda ja 230€ eest teevad ära - otseselt ei põle, kuid väike uudishimu on.
Ravolari vastus: Koobaste peal kasutame 4mm vibrosummutust ning 35mm mürasummutust, põhjal- 2mm vibrosummutust.
Selle aasta jooksul tahaks veel ära teha:
1. Uus väljalase Simons 064-H7 koos uute klambritega - Tellitud, ootan.
2. Õlirõhu anduri viga
Nonii. Täpselt 1.a on SAAB peres olnud ja siiani ei ole mitte midagi ette heita peale selle, et jube turvaline ja sujuv tank on
Jätkuvalt võtab muigele see mõnus tõmme, mis mind selle masina juurde tõi. Kõik klapib ja on nii oma kui olla saab. Aja jooksul olen püüdnud masinat tundma õppida, sest niisama masinat omada ja sellest mitte midagi teada, ei ole teemaks. Siinkohal südamest tänud foorumikasutajatele, kes on mulle ise kirjutanud kui on teemat lugema sattunud või olen ise pöördunud ja saanud alati ammendavaid vastuseid, suunavat lugemist ja plaane. Tänu teile olen sellest masinast rohkem teadlik ja hea on tunda, et siin on tugev kommuun! 
Üksjagu on raha masinasse investeeritud, kuid masin peab olema tehniliselt korras ja selles osas ma järeleandmisi ei tee. Aastaga jäi teedele 10200 km ning keskmine kütusekulu kõigub 7.9 - 8.2 kandis, millega olen väga rahul.
Jätkan samamoodi nagu olen seda aastakese teinud ja loodan, et suuremaid viperusi ette ei tule
Selle aja vältel tehtud tööd:
NOVEMBER 2014
• [strike]DI-kassett vajab vahetamist[/strike] / Asemele uus SAAB OEM kassett. Vahetatud Saabiantis 05.11.2014
• [strike]Võtme puldi patarei tahab vahetust[/strike] / Saabiantis vahetatud 05.11.2014
• [strike]Kõrvalistuja ukselingi kork puudu[/strike] / Saabiantis asendatud 05.11.2014
DETSEMBER 2014
• [strike]Kojamehed otsa saamas[/strike] / Asemele ostetud Alca 24" ehk 600mm. Vahetatud 31.12.2014
VEEBRUAR 2015
• [strike]Aknalülitite 1 pirnidest läbi[/strike] / Uus ostetud ja vahetatud 13.02.2015
• [strike]Kollased numbrituled asendada LED-dega. [/strike] / Ostetud Supreme T10 5630 canbus 190lm LEDid. Vahetatud 18.02.2015
• [strike]Vaakumvoolikud vajavad asendamist[/strike] / Olemasolevad voolikud asendatud silikoonvoolikutega. Töid teostas Ferdinand OÜ 27.02.2015
• [strike]Õhusuunaja vajab vahetamist[/strike] Õhusuunaja vahetus. Töid teostas Ferdinand OÜ 27.02.2015
Jahutusvedeliku lisamine. Ferdinand OÜ 27.02.2015
• [strike]Tuulutuse lõdvik vajab vahetamist[/strike] / Tuulutuse lõdviku vahetus Ferdinand OÜ 27.02.2015
MÄRTS 2015
• [strike]Tuled tahaks poleerimist[/strike] / Tuled poleeritud Autofresh-s 20.03.2015
SAAB veljekapslid taastatud.
APRILL 2015
• [strike]Vahetust vajab klapikambrikaane tihend[/strike] / Asemele läks OEM tihendikomplekt. Töid teostas Ferdinand OÜ 07.04.2015
• [strike]Vahetust vajab salongikütte kolmikklapp[/strike] / Asemele läks SWAG toodang. Töid teostas Ferdinand OÜ 07.04.2015
• [strike]Võiks mõelda ka küünalde vahetamise peale[/strike] / Asemele NGK PFR6H-10 Platinum. Vahetas Ferdinand OÜ 07.04.2015
• Uste heliisolatsioon (SC 2mm + SC Absorber 15mm). Töid teostas Ravolar 10.04.15
• [strike]Uste kollased hõõgpirnid vaja vahetada valgete LED-de vastu[/strike] / Vahetatud 18.04.2015
MAI 2015
• [strike]Kärukonksule võiks plastikkatte peale osta.[/strike] / Kate ostetud, peale THULE must kate SaabiAnti-st.
• Masina põhja, veermiku kontroll SaabiAnti-s 14.05.2015
JUULI 2015
• [strike]Esi õõtshoobade tagumised puksid[/strike] / Asemele läksid Powerflex polüuretaan puksid PFF66-205. Vahetatud 23.07.2015
• [strike]Rear light failure[/strike] / Piduritulede pirnid asendatud uutega ja veateate lahendatud. 29.07.2015
• [strike]Pärast vasakpööret tehes ei lülitu suunatuli automaatselt väja[/strike] / Korrigeeritud roolil asetsevad lukustit ja nüüd korras. 30.07.2015
[b]AUGUST 2015
• Korraline tehnoülevaatus läbitud puhtalt.
• [strike]Käigukasti leevendipadi vajab vahetamist[/strike] / Vahetatud käigukasti leevendipadi ja puks. Asemele Powerflex uretaanid. Vahetatud 14.08.2015
[b]SEPTEMBER 2015
Korraline õlivahetus + karteripõhja ja sõela puhastus - 10.09.2015
O-rõngastihend karterile õlivõtutorule SAAB 9-5 20,0x4,00 1tk
O-rõngastihend karterisse, väike SAAB 9-5 M98- 13,3x3,0 2tk
Kummipuks roolivõimutorule, SAAB 9-5 M98- 2tl
Tüübel polstrile, beez, SAAB 9-5 M98- 1tk
Vaskseib 1tk
Õlifilter (Black for SAAB) Long-Life, kõik 4-silindrilised 1tk
Autoremont 3,5 h
OKTOOBER 2015
• SAAB OEM kummimatid autosse (4tk) - Ostetud VikingMotorsist 02.10.2015
Selle aasta sisse mahub veel:
1. Kogu väljalaske vahetus, sest olemasolev on täitsa otsakorral
2. Õlirõhu anduri vahetus
4. Raamita kojamehed.
2016.a suurimad plaanid hetke seisuga:
1. Ketivahetus - ei ole siiani otsustanud, kes teostab ketivahetuse.Jumal hoia, et midagi muud ette ei tuleks
2. Esiklaasi vahetus
3. CR Performance softi uuendus - pidi olema uus ja äkilisem tarkvara väljas. Mõtlesin, et võiks selle peale ajada.
4. Pagasisse SAAB kummimatt - Panen selle 2016 hetke seisuga, sest veel väga ei kipita selle järele.
5. Iluvigade parandamine
6. Poleerimine
7. Sisemine keemiline hooldus
8. Müraisolatsioon vol. 2 ?

Üksjagu on raha masinasse investeeritud, kuid masin peab olema tehniliselt korras ja selles osas ma järeleandmisi ei tee. Aastaga jäi teedele 10200 km ning keskmine kütusekulu kõigub 7.9 - 8.2 kandis, millega olen väga rahul.
Jätkan samamoodi nagu olen seda aastakese teinud ja loodan, et suuremaid viperusi ette ei tule

Selle aja vältel tehtud tööd:
NOVEMBER 2014
• [strike]DI-kassett vajab vahetamist[/strike] / Asemele uus SAAB OEM kassett. Vahetatud Saabiantis 05.11.2014
• [strike]Võtme puldi patarei tahab vahetust[/strike] / Saabiantis vahetatud 05.11.2014
• [strike]Kõrvalistuja ukselingi kork puudu[/strike] / Saabiantis asendatud 05.11.2014
DETSEMBER 2014
• [strike]Kojamehed otsa saamas[/strike] / Asemele ostetud Alca 24" ehk 600mm. Vahetatud 31.12.2014
VEEBRUAR 2015
• [strike]Aknalülitite 1 pirnidest läbi[/strike] / Uus ostetud ja vahetatud 13.02.2015
• [strike]Kollased numbrituled asendada LED-dega. [/strike] / Ostetud Supreme T10 5630 canbus 190lm LEDid. Vahetatud 18.02.2015
• [strike]Vaakumvoolikud vajavad asendamist[/strike] / Olemasolevad voolikud asendatud silikoonvoolikutega. Töid teostas Ferdinand OÜ 27.02.2015
• [strike]Õhusuunaja vajab vahetamist[/strike] Õhusuunaja vahetus. Töid teostas Ferdinand OÜ 27.02.2015
Jahutusvedeliku lisamine. Ferdinand OÜ 27.02.2015
• [strike]Tuulutuse lõdvik vajab vahetamist[/strike] / Tuulutuse lõdviku vahetus Ferdinand OÜ 27.02.2015
MÄRTS 2015
• [strike]Tuled tahaks poleerimist[/strike] / Tuled poleeritud Autofresh-s 20.03.2015
SAAB veljekapslid taastatud.
APRILL 2015
• [strike]Vahetust vajab klapikambrikaane tihend[/strike] / Asemele läks OEM tihendikomplekt. Töid teostas Ferdinand OÜ 07.04.2015
• [strike]Vahetust vajab salongikütte kolmikklapp[/strike] / Asemele läks SWAG toodang. Töid teostas Ferdinand OÜ 07.04.2015
• [strike]Võiks mõelda ka küünalde vahetamise peale[/strike] / Asemele NGK PFR6H-10 Platinum. Vahetas Ferdinand OÜ 07.04.2015
• Uste heliisolatsioon (SC 2mm + SC Absorber 15mm). Töid teostas Ravolar 10.04.15
• [strike]Uste kollased hõõgpirnid vaja vahetada valgete LED-de vastu[/strike] / Vahetatud 18.04.2015
MAI 2015
• [strike]Kärukonksule võiks plastikkatte peale osta.[/strike] / Kate ostetud, peale THULE must kate SaabiAnti-st.
• Masina põhja, veermiku kontroll SaabiAnti-s 14.05.2015
JUULI 2015
• [strike]Esi õõtshoobade tagumised puksid[/strike] / Asemele läksid Powerflex polüuretaan puksid PFF66-205. Vahetatud 23.07.2015
• [strike]Rear light failure[/strike] / Piduritulede pirnid asendatud uutega ja veateate lahendatud. 29.07.2015
• [strike]Pärast vasakpööret tehes ei lülitu suunatuli automaatselt väja[/strike] / Korrigeeritud roolil asetsevad lukustit ja nüüd korras. 30.07.2015
[b]AUGUST 2015
• Korraline tehnoülevaatus läbitud puhtalt.
• [strike]Käigukasti leevendipadi vajab vahetamist[/strike] / Vahetatud käigukasti leevendipadi ja puks. Asemele Powerflex uretaanid. Vahetatud 14.08.2015
[b]SEPTEMBER 2015
Korraline õlivahetus + karteripõhja ja sõela puhastus - 10.09.2015
O-rõngastihend karterile õlivõtutorule SAAB 9-5 20,0x4,00 1tk
O-rõngastihend karterisse, väike SAAB 9-5 M98- 13,3x3,0 2tk
Kummipuks roolivõimutorule, SAAB 9-5 M98- 2tl
Tüübel polstrile, beez, SAAB 9-5 M98- 1tk
Vaskseib 1tk
Õlifilter (Black for SAAB) Long-Life, kõik 4-silindrilised 1tk
Autoremont 3,5 h
OKTOOBER 2015
• SAAB OEM kummimatid autosse (4tk) - Ostetud VikingMotorsist 02.10.2015
Selle aasta sisse mahub veel:
1. Kogu väljalaske vahetus, sest olemasolev on täitsa otsakorral
2. Õlirõhu anduri vahetus
4. Raamita kojamehed.
2016.a suurimad plaanid hetke seisuga:
1. Ketivahetus - ei ole siiani otsustanud, kes teostab ketivahetuse.Jumal hoia, et midagi muud ette ei tuleks

2. Esiklaasi vahetus
3. CR Performance softi uuendus - pidi olema uus ja äkilisem tarkvara väljas. Mõtlesin, et võiks selle peale ajada.
4. Pagasisse SAAB kummimatt - Panen selle 2016 hetke seisuga, sest veel väga ei kipita selle järele.
5. Iluvigade parandamine
6. Poleerimine
7. Sisemine keemiline hooldus
8. Müraisolatsioon vol. 2 ?
Teadjad mehed, oleks vaja nõu.
Tahaks kõrvalistuja peegliklaasi välja vahetada ning küsimus seisneb selles, kas klaas on peegliraamist eemaldatav ja asendatav uue peegliga ?
Raam selline: http://www.upload.ee/image/5291027/IMG_05655.JPG
Nii palju kui küsinud olen, siis hakatakse pähe määrima lisaks peegliklaasile ka raami. Mul on vaja ainult peegliklaasi.
Kas VIN-koodi alusel aitaks keegi tuvastada, mis klaasitüüp mulle sobib, sest neid 9-5 peegliklaase on müügil erinevaid. Peab olema elektriline ja soojendusega.
Tahaks kõrvalistuja peegliklaasi välja vahetada ning küsimus seisneb selles, kas klaas on peegliraamist eemaldatav ja asendatav uue peegliga ?
Raam selline: http://www.upload.ee/image/5291027/IMG_05655.JPG
Nii palju kui küsinud olen, siis hakatakse pähe määrima lisaks peegliklaasile ka raami. Mul on vaja ainult peegliklaasi.
Kas VIN-koodi alusel aitaks keegi tuvastada, mis klaasitüüp mulle sobib, sest neid 9-5 peegliklaase on müügil erinevaid. Peab olema elektriline ja soojendusega.
- skyline
- Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero
Visuaalselt tundub see kupatus täpselt samasugune nagu 9-3 SS-l. Ja minu auto puhul oli pigem probleemiks, et klaas hakkas raamist irduma ja sai seda 3x liimitud enne kui paika jäi. Tõenäoliselt saad selle raamist eraldada, iseküsimus on milline seejärel see peeglitagune taust jääb. Võimalik et eemaldades vigastad soojenduselementi (kuigi mina ei saa seniajani eriti aru peeglisoojenduse vajalikkusest).
Lase kuumaõhufööniga soojaks ja proovi servast vaikselt kangutada. Aga mis sa sinna asemele plaanid panna? Lased niisama miski tavalise peegli mõõtu lõigata?
Lase kuumaõhufööniga soojaks ja proovi servast vaikselt kangutada. Aga mis sa sinna asemele plaanid panna? Lased niisama miski tavalise peegli mõõtu lõigata?
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)
SS-il on see peegel pisut teise kujuga ja ei ole päris identne.Visuaalselt tundub see kupatus täpselt samasugune nagu 9-3 SS-l.
Selle soojenduse mõttest saad siis aru kui peegel läheb õhuniiskuse tõttu uduseks või on üldse jääs...kuigi mina ei saa seniajani eriti aru peeglisoojenduse vajalikkusest

Saab, Saab, Saab - Ükskord ikka Saab
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Selle soojenduse mõttest saad siis aru kui peegel läheb õhuniiskuse tõttu uduseks või on üldse jääs...kuigi mina ei saa seniajani eriti aru peeglisoojenduse vajalikkusestTihtilugu ka maanteel madalamates niisketes kohtades tõmbab peegli uduseks...
Just just. Külmadega hommikul peegleid kraapida pole meeldiv, kriimud + pärast on paigast ka veel ära.
- skyline
- Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero
Just just. Külmadega hommikul peegleid kraapida pole meeldiv, kriimud + pärast on paigast ka veel ära.
Ju ma garaažiomanikuna ei tea neid rõõme

Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)
Uurisin maad, mil viisil otsa saanud peegliklaas raami küljest eemaldada. Suht võimatu, sest on ikka väga tuugalt küljes kinni.
VM-st päringu peale, et mis peegel maksab, sain hinnaks 86,38€ (ei täpsustanud, kuid eeldan, et see on peegliklaas + raam) hind kokku.
ePartsist info järgmine: Alus maksab 59€, peegliklaas – 5€. Kokku siis 64€
Mõlemil juhul ei ole isetumenev.
Kuna isetumenev peegel on SAAB-i valikust väljas ning kui soov oleks ikkagi hoida peeglid isetumenevad, siis neobrothers, kellega kirju olen vahetanud, pakuvad välja SAAB 2010 kiti: Auto Dimming Mirror Kit
Mirror Glass Auto Dimming and Wide Angle (2010 Version)
Mirror Cover (2010 Version)
Mirror Frame Surround (2010 Version)

Nii vasak kui parem + post läheks kokku

ehk 263 €
Vähemalt on hetkel selline seis. Kasutatud isetumenevat peeglit on praktiliselt võimatu leida. Jah, leidub, kuid sellised, mis ei sobi 2004.a masinale. Olen saanud PS-i teel erinevaid pakkumisi, kuid pole olnud peegel sobiv. Kui ei eksi, siis alates 2003.a muutis SAAB oma peeglite väljanägemist. Kui kellelgi on ideid või oskab sooviitada, kust ikkagi saada peegel (isetumenev, soojendusega ja elektriline peegliklaas, mis on juba raami sees ja sobib 2004.a 9-5'le, siis igasugune info teretulnud).
VM-st päringu peale, et mis peegel maksab, sain hinnaks 86,38€ (ei täpsustanud, kuid eeldan, et see on peegliklaas + raam) hind kokku.
ePartsist info järgmine: Alus maksab 59€, peegliklaas – 5€. Kokku siis 64€
Mõlemil juhul ei ole isetumenev.
Kuna isetumenev peegel on SAAB-i valikust väljas ning kui soov oleks ikkagi hoida peeglid isetumenevad, siis neobrothers, kellega kirju olen vahetanud, pakuvad välja SAAB 2010 kiti: Auto Dimming Mirror Kit
Mirror Glass Auto Dimming and Wide Angle (2010 Version)
Mirror Cover (2010 Version)
Mirror Frame Surround (2010 Version)

Nii vasak kui parem + post läheks kokku
ehk 263 €
Vähemalt on hetkel selline seis. Kasutatud isetumenevat peeglit on praktiliselt võimatu leida. Jah, leidub, kuid sellised, mis ei sobi 2004.a masinale. Olen saanud PS-i teel erinevaid pakkumisi, kuid pole olnud peegel sobiv. Kui ei eksi, siis alates 2003.a muutis SAAB oma peeglite väljanägemist. Kui kellelgi on ideid või oskab sooviitada, kust ikkagi saada peegel (isetumenev, soojendusega ja elektriline peegliklaas, mis on juba raami sees ja sobib 2004.a 9-5'le, siis igasugune info teretulnud).
Autot ei ole hetkel käepärast, kuid leiab ehk keegi aega vastata. Tahaks salongivalgustuse lõpuni LED-de peale viia.
Mis tüüpi pirnid käivad:
1. Päikesesirmides ?
2. Kindalaekas ?
3. Laes juhipoolses ümmarguses liikuvas lambis ?
Mis tüüpi pirnid käivad:
1. Päikesesirmides ?
2. Kindalaekas ?
Autot ei ole hetkel käepärast, kuid leiab ehk keegi aega vastata. Tahaks salongivalgustuse lõpuni LED-de peale viia.
Mis tüüpi pirnid käivad:
1. Päikesesirmides ?
2. Kindalaekas ?
1 ja 3 oleks endal ka huvitav teada saada, ei viitsinud lõhkuda. Kindalaekas on tavaline 41mm festoon nagu ustes, jalgade juures ja laes.
Nonii. Sai eile salongi valgustus lõpuni LED-le viidud. Tegemata oli (taga laes 3 pirni, ees laes 2 pirni, jalgade valgustus)
Kõik pirnid Supreme valikust, millega olen ülimalt rahul. Tüübiks avlisin SMD 5630, mis on VALGE.
Ukseluuki, pagasisse, ustesse, taha ja ette lakke, kindalaekasse ja jalgade valgustusse sobib 42mm. Ise paigaldasin neisse kohtadesse Supreme 12V 42mm 4xSMD 5630 tüüpi, CANBUS veateate eemaldajaga, VALGE -

Taha lakke kohtvalgustitesse läks Supreme 10-30V BA9s 6xSMD 5630 tüüpi, VALGE

Ette ümarasse valgustisse Supreme 12V T10 6xSMD 5630 tüüpi ledi, CANBUS veateate eemaldajaga, VALGE

Ainukesena vajab veel vahetamist päikesesirmides olevad pirnid. Seal sees istuvad 36mm. Sinna asemele soetan: Supreme 12V 31mm 2xSMD tüüpi led, VALGE

Tulem on võimas!! Sõna otseses mõttes pimedusest valguse kätte. Lisaks täheldasin, et kui uksed kinni lüüa, siis salongivalgustus läheb äärmiselt sujuvalt kustu. Hõõgpirnidega oli asi äkilisem.
Sai soetatud ka uued numbrimärgi dublikaadid koos uute numbrialgusega, mis lähiajal külge panen.
:headbang:
Kõik pirnid Supreme valikust, millega olen ülimalt rahul. Tüübiks avlisin SMD 5630, mis on VALGE.
Ukseluuki, pagasisse, ustesse, taha ja ette lakke, kindalaekasse ja jalgade valgustusse sobib 42mm. Ise paigaldasin neisse kohtadesse Supreme 12V 42mm 4xSMD 5630 tüüpi, CANBUS veateate eemaldajaga, VALGE -

Taha lakke kohtvalgustitesse läks Supreme 10-30V BA9s 6xSMD 5630 tüüpi, VALGE

Ette ümarasse valgustisse Supreme 12V T10 6xSMD 5630 tüüpi ledi, CANBUS veateate eemaldajaga, VALGE

Ainukesena vajab veel vahetamist päikesesirmides olevad pirnid. Seal sees istuvad 36mm. Sinna asemele soetan: Supreme 12V 31mm 2xSMD tüüpi led, VALGE

Tulem on võimas!! Sõna otseses mõttes pimedusest valguse kätte. Lisaks täheldasin, et kui uksed kinni lüüa, siis salongivalgustus läheb äärmiselt sujuvalt kustu. Hõõgpirnidega oli asi äkilisem.
Sai soetatud ka uued numbrimärgi dublikaadid koos uute numbrialgusega, mis lähiajal külge panen.
:headbang:
Täna sai lamellid alla pandud. 17" pealt 16" peale ja auto ilme muutub totaalselt 
Igaljuhul oli asjalik õhtu, sest sai listis olnud asjadest veel õhufiltri korpus vahetatud, sest puksi osa oli ära murdunud:

Tõsiasi, mis korpuse eemaldamisel selgus oli, et see oli seest katki ja eelmise omaniku poolt teibiga "remonti saanud". Igaljuhul selline <b>[Censored]</b>o sai täna lõpu. Lisaks sellele ka uued puksid külge

Järgmiseks oli vaja ette võtte õlirõhu anduri vahetus, mille leke tuvastati suvisel üldkontrollil VM-s. Paras keberniit sinna ligidale pääseda oli, sest esmalt tahtis eemaldamist saada starter:

Lõpuks ta end esile andis ja õline, mis õline.

Natuke nikerdamist, et kätte saada.

Uus otsa ja loodetavasti nüüd peab
- Originaalosa.

Uudised ka Saabianti juurest. Kogu väljalase jõudis kohale ja plaan seda vahetama minna dets algul

Igaljuhul oli asjalik õhtu, sest sai listis olnud asjadest veel õhufiltri korpus vahetatud, sest puksi osa oli ära murdunud:
Tõsiasi, mis korpuse eemaldamisel selgus oli, et see oli seest katki ja eelmise omaniku poolt teibiga "remonti saanud". Igaljuhul selline <b>[Censored]</b>o sai täna lõpu. Lisaks sellele ka uued puksid külge

Järgmiseks oli vaja ette võtte õlirõhu anduri vahetus, mille leke tuvastati suvisel üldkontrollil VM-s. Paras keberniit sinna ligidale pääseda oli, sest esmalt tahtis eemaldamist saada starter:
Lõpuks ta end esile andis ja õline, mis õline.
Natuke nikerdamist, et kätte saada.
Uus otsa ja loodetavasti nüüd peab

Uudised ka Saabianti juurest. Kogu väljalase jõudis kohale ja plaan seda vahetama minna dets algul