Puhastasin lehtedest, puhastasin veeäravoolukanali, ja uus filter paika.
Pakuti, et vana seisnud kütuses vöib viga olla. Eks ta oli ju üle poole aasta seisnud. Viga aga selles ei olnud. Vahetasin kütuse kuid köik jäi samaks.
Antenni signaal on nö remote juhe makil(tavaliselt sinine) uuri et see oleks auto pistikuga ikka ühendatud( jäân vastuse võlgu milline juhe, kuid vana maki peal peaks skeem olemas olema)overspeed kirjutas: ↑P Okt 07, 2018 1:39
Hiljem avastasin, et esi-uste kölarid ei toimi. Samas ma ei tea, kas need ka Pioneermakiga toimisid, sest seda kasutanud ma pole. Hiljem uurin asja, kas üldse kölarid ustes reaalselt ka olemas on ja kui, siis kuhu signaal kaob.
Ei toimi veel ka antenni väljakerimine. Seda asja peaks ka uurima, kust oma signaali saab, kas mehhanism üldse töökorras jne. Kui kellelgi tuttav mure antenniga, andke teada, kergendab mul aega.
Panin seda sinist seal tähele küll, läks makki pistikuga.saabu14jr kirjutas: ↑E Okt 08, 2018 15:14Antenni signaal on nö remote juhe makil(tavaliselt sinine) uuri et see oleks auto pistikuga ikka ühendatud( jäân vastuse võlgu milline juhe, kuid vana maki peal peaks skeem olemas olema)overspeed kirjutas: ↑P Okt 07, 2018 1:39
Hiljem avastasin, et esi-uste kölarid ei toimi. Samas ma ei tea, kas need ka Pioneermakiga toimisid, sest seda kasutanud ma pole. Hiljem uurin asja, kas üldse kölarid ustes reaalselt ka olemas on ja kui, siis kuhu signaal kaob.
Ei toimi veel ka antenni väljakerimine. Seda asja peaks ka uurima, kust oma signaali saab, kas mehhanism üldse töökorras jne. Kui kellelgi tuttav mure antenniga, andke teada, kergendab mul aega.
Esiukse kõlarid toimivad lâbi eraldi vôimendi(maki taga must, ümmargune pistik) jârelturu makil sa seda vóimendit vist tööle ei saa, lihtsam panna kolmeribalised filtrid vahele ja vóimendi minema visata(loe mulle maha müüa)