Kes siis läheb laulupeole?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
kasparius
Overboost addict

Algselt postitas: snowguy
mina olin kaare all kokku selle nädalavahetuse jooksul mingi 20 tundi vast ikka...minu perest oli laval kolm ja kaks publiku hulgas

ja lauldud sai korralikult j siis hiljem sai käteldud ka Surva ja teiste tähtsate tegelastega

Häirisid ainult totaalsed võrgu ummistused

Mega lahe üritus ning usun et minu viies laulupidu ei jää kindlasti viimaseks
Orkestris?
Sent from my Monte Carlo using B236
snowguy

Algselt postitas: kasparius
Algselt postitas: snowguy
mina olin kaare all kokku selle nädalavahetuse jooksul mingi 20 tundi vast ikka...minu perest oli laval kolm ja kaks publiku hulgas

ja lauldud sai korralikult j siis hiljem sai käteldud ka Surva ja teiste tähtsate tegelastega

Häirisid ainult totaalsed võrgu ummistused

Mega lahe üritus ning usun et minu viies laulupidu ei jää kindlasti viimaseks
Orkestris?

eelmistel kordadel olen ka orkestris olnud kuid seekord piirdusin ainult segakoori ja ühendkoori rivistusega

20 tundi peaks kokku tulema koos proovidega:)
suur

Paar aastat on möödas ja suur pidu algamas.

Õhtul kaare all!

[size=-1]Tegelikult olen täna juba korra kaare all laulnud :)[/size]
maxuud
Auto:

Aga mina käisin täna Kalevi staadionil selle suure rahvapeo tesit poolt - tantsupidu - vaatamas. No oli ikka tore küll, nii palju ilusaid rahvariideid, -mustreid, -kostüüme, toredaid laule ja ilusat ilma. Jalg tatsas endalgi, kätele jagus plaksutamist ja hingele siirast rõõmu kogu sellest toredusest.
P.S. Kutsed saime ka ainult tänu sugulastest tantsijate kaudu.
Kasutaja avatar
kaarel

Esimene laulupeo kontsert tehtud, foorumlasi ka nähtud! Naine olla mind ka telekas paar korda laulmas näind. ;)

Teisest asjast kah. Märkasin laupäeva lõuna paiku Pirita teel tonnist, mis täis seekordse laulupeo graafikat. Keegi foorumlane? Igastahes nägi see lahendus kena välja.
kasparius
Overboost addict

Eile oli natuke karm pidu. Ca kella 21st hakkas sadama. Laulukaare all polnud miskit häda, aga publik(keda ennem oli ropult) kadus ära ja jäi lõpuni ma pakun 1000 inimest. Aga see-eest tuli verdi ja Carl Orffi teosed väga ägedalt välja. Loodan, et teleri vahendusel oli veidi aru saada.
Täna on laval mingi hetk ühendkoorid. Eile olid ka korraks. Siis kui kõik laulukaare alla tahavad mahtuda on pidevalt ülemistele arsti vaja ja alumistele ruumi vaja. Sel aastal räägiti küll, et tehaks filter, et kõik ei saa laulma jne, aga mulle tundub,et rahvast on rohkem ki kunagi varem.
Nägin Kaarelit ja vestlesime veidi.
Kui palju veel foorumlasi kohalon?

Täna siis traditsionaalne Eesti heliloojate kava.
Head peo jätku!
aa ja rongkäik oli elamus nagu alati:)
Sent from my Monte Carlo using B236
Kasutaja avatar
spark
Saabiklubi liige

hästi kõlasite küll :headbang: - telekast kuulates

ja kasparius, sind näidati ka telekas!
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: kasparius
aga publik(keda ennem oli ropult) kadus ära ja jäi lõpuni ma pakun 1000 inimest.
No ikka natuke rohkem oli..:) Metsaalused olid täis rahvast veel. Ma ise olin ka lõpuni. Vähe vesine oli, aga elas üle.
Alge platsi täituvus oli ikka üle mõistuse..:) Neid pagana pinke oli liialt palju pandud. Tagapool oli "asustustihedus" palju suurem, kui pinkide juures.

Täna jälle...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
suur

Algselt postitas: kaarel
Teisest asjast kah. Märkasin laupäeva lõuna paiku Pirita teel tonnist, mis täis seekordse laulupeo graafikat. Keegi foorumlane? Igastahes nägi see lahendus kena välja.
Olen laulupeo graafikaga tumedat 9-3OG (või oli see 900NG) näinud liikumas.

Tänased viimased kuus laulu saavad lava peal karmid olema - pressitakse jälle kõik lavale kokku. Ehk on selleks ajaks päike ennast kaare pealt ära pööranud.
que

eile sai vaatamas käidud ...täna samuti peatselt sinna poole teele :)

ahjaa seal müüdav vaadi kali on päris hea :)
Everyday Regular SAAB guy!
avelito

Sai ka eile ära käidud, foorumlastest nägin ainult Iisakut, kes swedpanga bussi juures wc järjekorras seisis vist. Rahvamass oli meeletu, kella kahest jäime Narva mnt. 70 ette rongkäiku vaatama, ja niimoodi peaaegu lõpuni välja, sealt edasi üks kiire burger, ja laulupeole edasi. Täna on istuv asend ikka meeletult mõnus.:thumb:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: que
See oli petukaup... vaadis olid omakorda pisikesed vaadid ja sealt siis lasti sedasama, mis sul poeski on..;)

A täna oli täitsa lootusetu, ma ei hakanud sinna suure platsi peale trügimagi, mõned lood vaatasin ära sealt Raadiotorni juurest, ülejäänu kulus naiste-laste ootamisele-lavale saatmisele jms...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
suur

Algselt postitas: Cyber
Algselt postitas: que
See oli petukaup... vaadis olid omakorda pisikesed vaadid ja sealt siis lasti sedasama, mis sul poeski on..;)
Kas just päris sama - Näiteks vaadiõlu on pudeliomast parem ju (vähemalt eelistan võimalusel vaadi oma). Kalja ei maitsnud.
ülejäänu kulus naiste-laste ootamisele-lavale saatmisele jms...
Palju sul neid naisi on:P?

"Täis saalile" laulmine onväga vinge. Meeletu emotsioon. Selles mõttes oli tänane kontsert eilsest mõnusam. Eile oli rohkem selline tegemise rõõm.

Kaare alt Ernesaksani jooksvaid laineid oli kaare alt päris efektne vaadata.
timutit

See on uskumatu!
Mu kõrval olid lauluväljakul inglise keelt kõnelevad inimesed, kes ei saanud kuidagi rahu- ömeising-ömeising.No see on tõesti ÖÖmeising.
Vaatasin praegu enda arvutis tänaseid pilte ja ma ei saa aru, kuidas see kõik võimalik on.

Lisatud failid
iisak

Algselt postitas: avelito
foorumlastest nägin ainult Iisakut, kes swedpanga bussi juures wc järjekorras seisis vist.
Lõbustasin oma naiskaaslasi, kes wc-järjekorras jalad risti seisid.
Kõik oli muidu tore aga ei ole enam minus seda va isamaalist vaimu. Kui meelde jäävad ainult röökivad tited ja tuhanded lapsevankrid siis on raske meeleolul tekkida. Lapsevanemad võiks teha endale ja teistele inimestele teene ja jätta tulemata. See ei olnud Viimane Laulupidu. Praktiliselt iga puu või põõsa all oli näha imetavaid, mähkmeid vahetavaid või lapse peale karjuvaid emasid. Midagi poleks kaotanud kui see kord oleks vahele jäetud ja tuldud 4 aasta pärast kui maimuke on juba oma jala peal tegija...
Aga muidu oli tore.

Iisak@4x titekäruga pihtasaanu...:angry:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Mina näiteks jätsingi teisel päeval poisi koju, sest seal massis oleks ikka jube paha olnud nii temal, kui minul temaga.
Pilt
Kasutaja avatar
kaarel

Tegin üldpildi publiku hulgas olnud foorumlastest.

to Iisak: arvan, et tited ja kärud ei olnud ruumipuuduse põhjustajaks. Lauluväljak on lihtsalt tilluke selle massi jaoks. Kui sul endal lapsed on, siis mõtled väheke teistmoodi. Järgmisel noorte või suurte laulupeol on need pisikesed juba tegijad mudilas- või lastekooride hulgas. Selleks aga tuleb varakult peol käima hakata, et tekiks see eriline laulu- või tantsutahe. Vinge pidu oli. Igastahes!

Lisatud failid
iisak

to Iisak: arvan, et tited ja kärud ei olnud ruumipuuduse põhjustajaks. Lauluväljak on lihtsalt tilluke selle massi jaoks. Kui sul endal lapsed on, siis mõtled väheke teistmoodi. Järgmisel noorte või suurte laulupeol on need pisikesed juba tegijad mudilas- või lastekooride hulgas. Selleks aga tuleb varakult peol käima hakata, et tekiks see eriline laulu- või tantsutahe. Vinge pidu oli. Igastahes!
Anna mulle andeks Kaarel aga millist teadlikust ja tahet suudab üles näidata paarikuune imik kes tissi otsas ripub põõsa taga????
Mul oli alguses tõsine kavatsus oma 4,5 aastane plikatirts kaasa võtta aga vaadates seda pidevat võitlust seal tited vs. vanemad ei suutnud ma oma ettenägelikkust ära tänada...
Kasutaja avatar
jack

Käruga oli tõesti väga raske.
Samas mul 5 a. poisipõnn käis mehiselt laval ära ja koges oma esimest laulupeo tulesüütamist.
Ei olnud temaga küll probleeme. Fännas kõike täiega. (sattus isegi rongkäigus kaamera ette, nii et vanavanemad said teleri vahendusel tükk aega rõõmust käsi kokku lüüa :freak: )
Võibolla on see kodusest kasvatusest või hoopis sellest, et lapse jaoks on selline mastaapne üritus üliväsitav. Kui tal vahepeal pole võimalust puhata, siis pärast on üleväsinud lapsega praktilselt võimatu pidu rahulikult lõpuni vaadata.
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Anna

Ma pean tunnistama, et seekord kuidagi ei tekkinud üldse laulupeotunnet, isegi hetkeks mitte. Laulud küll ilusad ja kõike, aga .. ma ei tea. Midagi oli nagu valesti minu jaoks, olen kuulnud küll ka samasugust arvamust. (Ning mulle tundus ausalt öeldes mõnes mõttes isegi I päeva kontsert parem.)

Aga lauljatele on loomulikult tunne teine, isegi kaare all olles oli pidev tibutagi peal.
maxuud
Auto:

Tegin üldpildi publiku hulgas olnud foorumlastest.

Ma siin vaatan, et peale foorumlaste on mõned "tavalised" inimesed (publik) ka pildi peale jäänud :P
Kasutaja avatar
cilpkonn

Kui meelde jäävad ainult röökivad tited ja tuhanded lapsevankrid siis on raske meeleolul tekkida.
Iisak@4x titekäruga pihtasaanu...:angry:

Iisak, miks Sa siis seisu- või istekohta ei vahetanud? ;)
iisak

Algselt postitas: cilpkonn

Iisak, miks Sa siis seisu- või istekohta ei vahetanud? ;)
Me käisime 2 tunni jooksul tervele Lauluväljakule ringi peale. Igal pool oli sama pilt...
Aga las ta jääda;)
snowguy

nii minul sai kah kaare all ja kus iganes lauluväljakul ära käidud

nähtud sai foorumist nii kaarlit kui Sos-i

hetkel siin lugedes tekkis küsimus et mõni aasta võiks laulupeol ka miski saabifoorumi või klubi lipp lehvida kus saabihaiged kasvõi hetkeks kokku võiks saada

aga see muidugi ei pea toimuma viimasel etendusel kus istumisruumi pole:beer:
yksheikki
Auto: 9-3 Aero

Ka käidud. Nägin täpselt ühte foorumlast. Ei tea kes see oli, aga tal oli seljas viimane saabiklubi särk.
Vasta