Kes siis laulupeole läheb?
mina igatahes lähen.ostsin selle jaoks ka rahvariided:D
:headbang:
Kes siis läheb laulupeole?
- melka
- Auto: Saab 9-5 NG Aero, Saab 9-5 Aero, Saab 9000 Aero, Saab 9000
Ise küll ei ole enam käinud aga kunagi aastaid tagasi siis kui ma veel pisike poiss olin sai ka osaletud ja lauldud selle suure võimsa laulukaare all. Toll hetkel kõndida koos teiste lauljatega ronkkäigus laulukaare alla, siis minule oli see unustamatu kogemus ja võimas elamus näha oma silmaga suurt laululava ja kui palju rahvast veel....
Laululava olin ma ennem näinud ju ainult telekast Praegu olen 26 aga siis võisin olla mingi 7-8 aastane poiss

Automaaler. OÜ Timberston (Sikkens, Düna, Lesonal)
Kollektiiv, mille ettevõtmistes osalen, oli täna laulukaare all. Oleksin ka ise pidanud seal laulma, kuid pere suurenemise tõttu nädala algupoolel ei saanud ise laulupeole minna. Pidi valima kahe toreda asja vahel. Kahjuks-õnneks. Järgmisel korral olen aga kindlalt kohal! 
Arvan, et täna võis seal näha nii koorijuht Hirvo Surva kui Peeter Perensi käe all harjutavaid foorumlasi. Aga las nad pajatavad ise seekordsest lavaelamusest.
;)

Arvan, et täna võis seal näha nii koorijuht Hirvo Surva kui Peeter Perensi käe all harjutavaid foorumlasi. Aga las nad pajatavad ise seekordsest lavaelamusest.
;)
Mina esindan seda hulka,kes teleri vahendusel kaasa elas.Mida lõpu poole,seda ilusamaks läks.Sellisel hetkel on kõik igapäevamured kaugel,kaugel ja eestlased kõik kui õed-vennad.
Eriti muidugi tegi südame soojaks J.Kasari-Chalice laul.No on see noor inimene ikka väga andekas ja alles nii noor samas.Kuid milline hingesügavus temas on!!!Braavo!!!:notworthy::notworthy:
Eriti muidugi tegi südame soojaks J.Kasari-Chalice laul.No on see noor inimene ikka väga andekas ja alles nii noor samas.Kuid milline hingesügavus temas on!!!Braavo!!!:notworthy::notworthy:
-
- Auto: Škoda Superb; Saab 96; Bmw 325 Cupcar;
jaah.. seda ta oli..ma vist karjusin ühele meie foorumi inimesele et elagu Saab aga tal ei jõudnud vist kohale. aga et mul on kõik linti võetud et siis ma teen mingi amatöör video kui keegi on huvitatud et paneks siis ka ülesse:D lavatagusest elust nii öelda:eureka:
Fly High!
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Inimesi oli tõesti "natuke"..
Tühine 100 tuhhi. Paike sindrinahk hakkas lõpuks juba pinda käima, nägu jälle kärsanud..
Meist kümmekond meetrit tagantpoolt viidi üks inimene igal juhul kanderaamil minema..
Vanainimesed ikka ei tohi päikese käes passida päev otsa.
Aga muidu oli ikka täitsa võimas, ma pole varem laulupeol käinud, ei laulmas ega vaatamas. Kodus telekat vaadanud tuttavad väitsid, et mu last olla mitmel korral näidatud.. Esirea võlud..

Aga muidu oli ikka täitsa võimas, ma pole varem laulupeol käinud, ei laulmas ega vaatamas. Kodus telekat vaadanud tuttavad väitsid, et mu last olla mitmel korral näidatud.. Esirea võlud..

-
- Overboost addict
Väga muhe oli. Südame tegi soojaks, see et rahvast nii palju noorte laulupeol.
Olin siis jällegi Revalia kammermeeskoori ridades laulmas.
:thumb:
Lõpulood kui kõik laval olid, meeldisid väga. VÕIMAS TUNNE IKKA.
Eestased on laulmises väga tegijad.
EDIT: ühel vennal oli Saabi särk, ütlesin et kihvt särk, aga ei teinud välja. Äkki välismaalane?
Olin siis jällegi Revalia kammermeeskoori ridades laulmas.
:thumb:
Lõpulood kui kõik laval olid, meeldisid väga. VÕIMAS TUNNE IKKA.
Eestased on laulmises väga tegijad.
EDIT: ühel vennal oli Saabi särk, ütlesin et kihvt särk, aga ei teinud välja. Äkki välismaalane?
Sent from my Monte Carlo using B236
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Minul oli tumesinine saabnet.ee kirjadega särk, seega mina see ei olnud..
Mis selle videoga ikka teha, oleks mingi heakvaliteediline reportaazh, siis ehk võiks ju vaadata. väriseva käega kaootilist pilti pole ka mõtet passida. TV oli kohal ja salvestas ilmselt parema materjali. Võid ju kätt pisut harjutada ja midagi kokku lõigata, eks me siis pärast ütleme, kas tuli välja või mitte..

Mis selle videoga ikka teha, oleks mingi heakvaliteediline reportaazh, siis ehk võiks ju vaadata. väriseva käega kaootilist pilti pole ka mõtet passida. TV oli kohal ja salvestas ilmselt parema materjali. Võid ju kätt pisut harjutada ja midagi kokku lõigata, eks me siis pärast ütleme, kas tuli välja või mitte..

Algselt postitas: kasparius
ei ole välismaalane - isegi kuulsin, aga ei olnud kindel et minu kohta käis.

ja Narva mnt.-l ikka üritasin lehvitada aga üks tirts rippus käe otsas ja jäi vist suht märkamatuks see liigutus
aga muidu oli võimas üritus - polegi varem pealtvaatajana veel laulu- ja tantsupeole sattunud.
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
See aasta kahjuks ei jõudnud.
Eelmisest on aga üks võimas elamus ilmselt elu lõpuni meeles. Olin perega lauluväljaku tagumisel, lasnamäe poolsel serval. Mu isama on minu arm lauldi. Võimendus oli täiesti maha keeratud. Ja siis ma tajusin ja tunnetasin mida tähendab kui kogu lauluväljakutäis rahvast kaasa laulab! See oli ilu. See oli jõud. Vaikne aga võimas.
Kahju et solfi eksam + häälemurre hävitasid kõik mida hävitada andis. Aga enne jõudsin laulukaare alla siiski...
Eelmisest on aga üks võimas elamus ilmselt elu lõpuni meeles. Olin perega lauluväljaku tagumisel, lasnamäe poolsel serval. Mu isama on minu arm lauldi. Võimendus oli täiesti maha keeratud. Ja siis ma tajusin ja tunnetasin mida tähendab kui kogu lauluväljakutäis rahvast kaasa laulab! See oli ilu. See oli jõud. Vaikne aga võimas.
Kahju et solfi eksam + häälemurre hävitasid kõik mida hävitada andis. Aga enne jõudsin laulukaare alla siiski...
-
- Auto: Škoda Superb; Saab 96; Bmw 325 Cupcar;
Algselt postitas: socratesAlgselt postitas: kasparius
ei ole välismaalane - isegi kuulsin, aga ei olnud kindel et minu kohta käis.
ja Narva mnt.-l ikka üritasin lehvitada aga üks tirts rippus käe otsas ja jäi vist suht märkamatuks see liigutus
aga muidu oli võimas üritus - polegi varem pealtvaatajana veel
laulu- ja tantsupeole sattunud.
sul oligi siis see pruun särk valgete saabi kirjadega:D
jah
keegi oli sul käe kõrval:D
eneveis elagu saab:D:drive:
aga et ma vaatan kui jubeda video ma siis kokku saan
Fly High!
mina olin kaare all kokku selle nädalavahetuse jooksul mingi 20 tundi vast ikka...minu perest oli laval kolm ja kaks publiku hulgas
ja lauldud sai korralikult j siis hiljem sai käteldud ka Surva ja teiste tähtsate tegelastega
Häirisid ainult totaalsed võrgu ummistused
Mega lahe üritus ning usun et minu viies laulupidu ei jää kindlasti viimaseks
ja lauldud sai korralikult j siis hiljem sai käteldud ka Surva ja teiste tähtsate tegelastega
Häirisid ainult totaalsed võrgu ummistused
Mega lahe üritus ning usun et minu viies laulupidu ei jää kindlasti viimaseks