Saabid ja Alfad üheskoos ringrajal 02 septembril
-
- Overboost addict
Saan aru, et asi kaugel veel, aga mis värk on? kas Saabe ikka tuleb veel v`? Teeme ikka natuke trenni ka. Sirgelt oskab igaüks sõita! Rajal kisub asi põnevaks.

Sent from my Monte Carlo using B236
Ma ei ole küll kinnitatud e-maili saatnud kuid ka mina ei tule kahjuks rajale. Põhjus on vägagi lihtne. Viimase piiri peal elutsev sidur (libistades on kuulde neetide kraapimis heli), mis ilmselt ei peaks raja laksu enam vastu. Kuna aga suvepäevade miilisõidust lennanud mootor võttis eelarvest meeldiva suutäie, siis pole praegu vahendeid uue soetamiseks. 
Seega proovin vanainimese kombel liigelda kuni siduri vahetuseni.

Seega proovin vanainimese kombel liigelda kuni siduri vahetuseni.

Iga ratas veab and then some!
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Et siis esimeses postituses mainitud nimederivist csn ja iff maha arvata. Et nad lõplikku kinnitust polnud saatnud, siis E.T-l pole neid kusagilt ka maha võtta..
kõik huvi ilmutanud kodanikud (kes veel polnud kinnitust saatnud) said ka mõni hetk tagasi meeldetuletava teate oma postkasti..

-
- Juhtkoer
- Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771
samuti mina ei saa kahjuks tulla, sest viimases kontrollis selgus, et amordid ei ole kurvilise madallennu võimelised. Kollased konid aga ei jõua selleks ajaks kohale 

:wtf:mehed, naised mis toimub????? kandikul tuuakse ette võimalus oma sõiduoskusi parandada ja ennast välja elada kuid osavõtt niivõrd nigel.
Kuna olen ise Saugal Opentracki raames sõitnud võin teid julgustada, et see ei ole võistlus vaid pigem mõnus koosviibine autode ja toredate inimestega kus saab ennast ka natuke välja elada, seal ei ole mõisapeale mängu, sõidetakse ka täiesti tavaliste tänavaautodega, seega ei ole vaja mõelda stiilis, et ma ei saa tulla kuna mul pole Koni amorte jne... vahet pole tulge proovige ja uskuge mind, et hakkab meeldima:headbang:
Kuna olen ise Saugal Opentracki raames sõitnud võin teid julgustada, et see ei ole võistlus vaid pigem mõnus koosviibine autode ja toredate inimestega kus saab ennast ka natuke välja elada, seal ei ole mõisapeale mängu, sõidetakse ka täiesti tavaliste tänavaautodega, seega ei ole vaja mõelda stiilis, et ma ei saa tulla kuna mul pole Koni amorte jne... vahet pole tulge proovige ja uskuge mind, et hakkab meeldima:headbang:
õpidki halvasti käituva autoga sõitmaAlgselt postitas: wilddog
samuti mina ei saa kahjuks tulla, sest viimases kontrollis selgus, et amordid ei ole kurvilise madallennu võimelised. Kollased konid aga ei jõua selleks ajaks kohale![]()

Algselt postitas: TROLL
:wtf:mehed, naised mis toimub????? kandikul tuuakse ette võimalus oma sõiduoskusi parandada ja ennast välja elada kuid osavõtt niivõrd nigel.
Oleksin hea meelega tulija Sauga ringrajale, autoga probleemi pole, aga probleem on proosalisem - nimelt pole lapsehoidjat selleks ajaks

Kui ikka on probleem tõsine ja saabnet au vajab seal kaitsmist

PS. Regamine sellele üritusele oli ammu ära, nii et olen igatepidi hiljaks jäänud.

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
et meile eraldati päris mitu kohta, siis tuleb sul praegu lihtsalt teada anda, et tuled. Kõik vajalikud meiliaadressid on olemas siin teemas.Algselt postitas: kolhoos
PS. Regamine sellele üritusele oli ammu ära, nii et olen igatepidi hiljaks jäänud.![]()
Naljamehed on siin ikka koos....
Selline tunne,nagu vähemalt WRC etapiga oleks tegemist ja Kõik on Markku Alenid. Kuidas te igapäevaliikluses nende autodega sõita julgete,kus kiirused on OLULISELT SUUREMAD kui Saugal?:bs:
Selline tunne,nagu vähemalt WRC etapiga oleks tegemist ja Kõik on Markku Alenid. Kuidas te igapäevaliikluses nende autodega sõita julgete,kus kiirused on OLULISELT SUUREMAD kui Saugal?:bs:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Panin oma kirjaAlgselt postitas: iisak
Naljamehed on siin ikka koos....
Algselt postitas: kasparius
Kle Eleri, ega kõigil sportamorte ole. Ikka sõidavad
Usun, et mingi mees kes seda palju sõitnud, lüpsaks mind vabalt sel rajal ka stock autoga.
Edit: Juhul kui amort läbi on, siis :S
Asi pole sportamortides, kui auto tee peal ei püsi siis, mida ma ringrajal teen, nüüd selgus veel ka katkine pooltelje ots:S
säh sulle siis ringrada
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
-
- Overboost addict
Algselt postitas: wilddog
törts mehejuttu kah: amordid jõuavad kiiremini nüüd kohale, kinnitus osalemise kohta on saadetud. Saugal näeme, raisk![]()
Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab Wilddog onju?

Kammoon tegelased ei tohi meile antud rajale häbisse jääda osavõtvate autode vähesusega.
Rajaleeeee
Mul on juba piinlik lisada, et mina ka osaleda ei saa. Nimelt käisin täna VM-s ja peale 3 tunnist otsimist ei suudetud autol viga tuvastada. Järgmise aja saaks alles septembri keskele:red: Hetkel liigub auto nagu tigu.
Aga teisi julgustaks sõitma küll, sest olles sõitnud nii Saugal, kui ka Raplas, on adrenaliinisüst garanteeritud:drive:. Tõesti kahju!
Sõitmine opentrackil on parim viis tunnetada auto piire ja osata äkksituatsioonides teda kontrollida.
Aga teisi julgustaks sõitma küll, sest olles sõitnud nii Saugal, kui ka Raplas, on adrenaliinisüst garanteeritud:drive:. Tõesti kahju!
Sõitmine opentrackil on parim viis tunnetada auto piire ja osata äkksituatsioonides teda kontrollida.
-
- Overboost addict
Kes kunagi päris võistluskardiga sõitnud nii 10 ringi kasvõi, on ka pärast nagu laip ja selline MÕNUS rammestus peaks olema.
Mõned kaasfoorumlased on enda kaitseks öelnud,e t nad ei julge sõita, et äkki midagi juhtub autoga(teelt välja, lõhub midagi). Siis ütlen, et kõik võimalik, aga tänaval sõita on sama ohtlik isegi normaalkiirusel, sest tänaval on teised liiklejad ka.
Mõned kaasfoorumlased on enda kaitseks öelnud,e t nad ei julge sõita, et äkki midagi juhtub autoga(teelt välja, lõhub midagi). Siis ütlen, et kõik võimalik, aga tänaval sõita on sama ohtlik isegi normaalkiirusel, sest tänaval on teised liiklejad ka.