Saabid ja Alfad üheskoos ringrajal 02 septembril

Ühised tegemised
kasparius
Overboost addict

Saan aru, et asi kaugel veel, aga mis värk on? kas Saabe ikka tuleb veel v`? Teeme ikka natuke trenni ka. Sirgelt oskab igaüks sõita! Rajal kisub asi põnevaks.:headbang:
Sent from my Monte Carlo using B236
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Peaks korra tõesti proovima minema :wise: Kaspar oleksid sa proovimisega päri?
kasparius
Overboost addict

hehe. ma mõtlesingi trenni all seda pühapäevast päeva. See ongi TREENINGPÄEV :)
csn

Minu võib maha võtta, DI kasseti viskas sussid ja kuna enne palgapäeva rahasüsti pole oodata siis ei näe ka varjanti autole vunki sisse anda. sry
Kasutaja avatar
E.T.

:poke: et siis mis nime võib maha võtta (vabandatagu minu võhiklikkust).
IFF
Saabiklubi liige

Ma ei ole küll kinnitatud e-maili saatnud kuid ka mina ei tule kahjuks rajale. Põhjus on vägagi lihtne. Viimase piiri peal elutsev sidur (libistades on kuulde neetide kraapimis heli), mis ilmselt ei peaks raja laksu enam vastu. Kuna aga suvepäevade miilisõidust lennanud mootor võttis eelarvest meeldiva suutäie, siis pole praegu vahendeid uue soetamiseks. :wall:

Seega proovin vanainimese kombel liigelda kuni siduri vahetuseni. :(
Iga ratas veab and then some!
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Et siis esimeses postituses mainitud nimederivist csn ja iff maha arvata. Et nad lõplikku kinnitust polnud saatnud, siis E.T-l pole neid kusagilt ka maha võtta..:) kõik huvi ilmutanud kodanikud (kes veel polnud kinnitust saatnud) said ka mõni hetk tagasi meeldetuletava teate oma postkasti..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

samuti mina ei saa kahjuks tulla, sest viimases kontrollis selgus, et amordid ei ole kurvilise madallennu võimelised. Kollased konid aga ei jõua selleks ajaks kohale :(
Kasutaja avatar
TROLL
Kontakt:

:wtf:mehed, naised mis toimub????? kandikul tuuakse ette võimalus oma sõiduoskusi parandada ja ennast välja elada kuid osavõtt niivõrd nigel.
Kuna olen ise Saugal Opentracki raames sõitnud võin teid julgustada, et see ei ole võistlus vaid pigem mõnus koosviibine autode ja toredate inimestega kus saab ennast ka natuke välja elada, seal ei ole mõisapeale mängu, sõidetakse ka täiesti tavaliste tänavaautodega, seega ei ole vaja mõelda stiilis, et ma ei saa tulla kuna mul pole Koni amorte jne... vahet pole tulge proovige ja uskuge mind, et hakkab meeldima:headbang:
Kasutaja avatar
spark
Saabiklubi liige

Algselt postitas: wilddog
samuti mina ei saa kahjuks tulla, sest viimases kontrollis selgus, et amordid ei ole kurvilise madallennu võimelised. Kollased konid aga ei jõua selleks ajaks kohale :(
õpidki halvasti käituva autoga sõitma :drive:
Kasutaja avatar
kolhoos

Algselt postitas: TROLL
:wtf:mehed, naised mis toimub????? kandikul tuuakse ette võimalus oma sõiduoskusi parandada ja ennast välja elada kuid osavõtt niivõrd nigel.
Kuna olen ise Saugal Opentracki raames sõitnud võin teid julgustada, et see ei ole võistlus vaid pigem mõnus koosviibine autode ja toredate inimestega kus saab ennast ka natuke välja elada, seal ei ole mõisapeale mängu, sõidetakse ka täiesti tavaliste tänavaautodega, seega ei ole vaja mõelda stiilis, et ma ei saa tulla kuna mul pole Koni amorte jne... vahet pole tulge proovige ja uskuge mind, et hakkab meeldima:headbang:

Oleksin hea meelega tulija Sauga ringrajale, autoga probleemi pole, aga probleem on proosalisem - nimelt pole lapsehoidjat selleks ajaks :(
Kui ikka on probleem tõsine ja saabnet au vajab seal kaitsmist :headbang: üritaks midagi välja mõelda. Kuigi jah kuna oma (tegelt naise) Saab 93 2.0l pole seal suurt midagi teha, ajaksin FTO kuumaks :). Saabil tegelt esisarniirid vajaks kah vahetust.

PS. Regamine sellele üritusele oli ammu ära, nii et olen igatepidi hiljaks jäänud.:facts:
S9K
Leidur Leo

Ei pea olema racing seadistusega auto, et ringrajale sõitma minna. Kas te kiirendamas käisite ka spetsiaal kiirendus autodega v?:poke:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: kolhoos
PS. Regamine sellele üritusele oli ammu ära, nii et olen igatepidi hiljaks jäänud.:facts:
et meile eraldati päris mitu kohta, siis tuleb sul praegu lihtsalt teada anda, et tuled. Kõik vajalikud meiliaadressid on olemas siin teemas.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
iisak

Naljamehed on siin ikka koos....
Selline tunne,nagu vähemalt WRC etapiga oleks tegemist ja Kõik on Markku Alenid. Kuidas te igapäevaliikluses nende autodega sõita julgete,kus kiirused on OLULISELT SUUREMAD kui Saugal?:bs:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

törts mehejuttu kah: amordid jõuavad kiiremini nüüd kohale, kinnitus osalemise kohta on saadetud. Saugal näeme, raisk :headbang:
Kasutaja avatar
kolhoos

Algselt postitas: iisak
Naljamehed on siin ikka koos....
Selline tunne,nagu vähemalt WRC etapiga oleks tegemist ja Kõik on Markku Alenid. Kuidas te igapäevaliikluses nende autodega sõita julgete,kus kiirused on OLULISELT SUUREMAD kui Saugal?:bs:
Panin oma kirja:cool:. Ma ei pea end võidusõitjaks, veel vähem olen kokku puutunud ringradadega, pole isegi kardiga sõitnud, kiirust kah tavaelus naljalt ei ületa. Nii et kui ma päris viimaseks ei jää olen rahul.
Eleri

Algselt postitas: kasparius
Kle Eleri, ega kõigil sportamorte ole. Ikka sõidavad :)
Usun, et mingi mees kes seda palju sõitnud, lüpsaks mind vabalt sel rajal ka stock autoga.
Edit: Juhul kui amort läbi on, siis :S

Asi pole sportamortides, kui auto tee peal ei püsi siis, mida ma ringrajal teen, nüüd selgus veel ka katkine pooltelje ots:S
säh sulle siis ringrada
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
kasparius
Overboost addict

Algselt postitas: wilddog
törts mehejuttu kah: amordid jõuavad kiiremini nüüd kohale, kinnitus osalemise kohta on saadetud. Saugal näeme, raisk :headbang:

Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab Wilddog onju? :)

Kammoon tegelased ei tohi meile antud rajale häbisse jääda osavõtvate autode vähesusega.
Rajaleeeee
Ingvar

Mul on juba piinlik lisada, et mina ka osaleda ei saa. Nimelt käisin täna VM-s ja peale 3 tunnist otsimist ei suudetud autol viga tuvastada. Järgmise aja saaks alles septembri keskele:red: Hetkel liigub auto nagu tigu.
Aga teisi julgustaks sõitma küll, sest olles sõitnud nii Saugal, kui ka Raplas, on adrenaliinisüst garanteeritud:drive:. Tõesti kahju!
Sõitmine opentrackil on parim viis tunnetada auto piire ja osata äkksituatsioonides teda kontrollida.
Kasutaja avatar
E.T.

Adrenaliinilaks on tõesti garanteeritud...
Lisaks on vähemalt minul alati ka tagantjärgi olnud selline suur ja sügav rahulolu...

TEADMISEKS:
Mitterahalised auhinnad läksid eile tellimusena töösse !
kasparius
Overboost addict

Kes kunagi päris võistluskardiga sõitnud nii 10 ringi kasvõi, on ka pärast nagu laip ja selline MÕNUS rammestus peaks olema.
Mõned kaasfoorumlased on enda kaitseks öelnud,e t nad ei julge sõita, et äkki midagi juhtub autoga(teelt välja, lõhub midagi). Siis ütlen, et kõik võimalik, aga tänaval sõita on sama ohtlik isegi normaalkiirusel, sest tänaval on teised liiklejad ka.
csn

Paar nädalat tagasi lapiti ringrada. Aga kes see pühapäev pärnu satub võiks rinkalt läbikäia ja vaadata kuidas audiclubi seal kihutab. Saab pisut kiirustest jne aimu.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Nuh, kas jääbki 8 peale see osalejate arv? Ainult nädal on jäänud! Arvan, et lähema paari päeva jooksul võiks ära otsustada ja lasta siis organisaatoritel ülejäänud kohtadega miskit peale hakata...
Pilt
S9K
Leidur Leo

Siga kiireks läheb mul, fakkin käigukast :wall:
vmaster
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
Kontakt:

Kahjuks ei õnnestu tulla, kuna ootamatud asjaolud ei luba :(
Vasta