Äkki keegi saaks anda hüva nõu??
Ei tea küll kuidas kõik teised saabisõbrad minu poole vaatavad aga antud olukorras soovitaksin mina küll härra pakkamile osta endale kas uus roller või koguda veel pisut raha juurde (või siis harjutada tingimist!) ning minna vaatama midagi sellist: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Miks selline pakkumine. Sest endal on olnud täpselt selliseid tükki 3 ja lisaks veel 2 eelmise põlvkonna ja 1 üleeelmise põlvkonna Lancereid. Ja minu arust täitsa toekas masin. Selline 1,6 ei rüüpa palju ja 83 kw kergekaalulise kerega lippab vägagi reipalt edasi. Mootorid on Jaapanlastel väga korralikud.
Esimeseks autoks sobib vägagi hästi.
Tõsiküll. Väike miinus on kere mis kipub kergelt roostetama ja kui kusagile otsa sõidad siis tõenäosus viia auto Emexisse on tunduvalt suurem kui tehes sedasama näiteks Saabiga. (Taaskord oma kogemus)
Miks selline pakkumine. Sest endal on olnud täpselt selliseid tükki 3 ja lisaks veel 2 eelmise põlvkonna ja 1 üleeelmise põlvkonna Lancereid. Ja minu arust täitsa toekas masin. Selline 1,6 ei rüüpa palju ja 83 kw kergekaalulise kerega lippab vägagi reipalt edasi. Mootorid on Jaapanlastel väga korralikud.
Esimeseks autoks sobib vägagi hästi.
Tõsiküll. Väike miinus on kere mis kipub kergelt roostetama ja kui kusagile otsa sõidad siis tõenäosus viia auto Emexisse on tunduvalt suurem kui tehes sedasama näiteks Saabiga. (Taaskord oma kogemus)
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
7000 eeki maksimum hind, Lancer liiga kallis. Aga roller oleks küll mahe, küttekulu on neil juba kohati naljakas (loe: mitte kui midagi ei taha nagu rüübata). Talved on meil suhteliselt pehmed. Eelmine aasta töölised uhasid mööda tänavaid oma rolleritega tööle ja tagasi. Polnud mingeid probleeme. Küll ei saa sinna peale sõpru võtta, ei saa toonklaasi varjus viina juua ja suitsu teha, neoon tutse pole kuhugi riputada, Racing istmekatteid pole müüa, spinner kilpe pole saada, spinner valuveljest rääkimata. Sportsummutid on, all noise no go. Aga kiivri võib effektse saada.
Päriselt panevad nad ka rolleritele sportsumpa ja sinised tuled. Aga nu naiste saamisega on nagu on, peab nooremaid vaatama. A siis vist paragrahv tulemas.
neile läheb hästi suke k...i jutt peale
neile läheb hästi suke k...i jutt peale
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
-
- Auto: Honda Civic 2.2ctdi 103kw 2009.a.
krt ,viimsis nägin ühte roosat rollerit,sellel oli neoonvalgus,sportsummuti ka ja mis põhiline paistis ikka päris hästi edasi minevat,rolleri kohta poleks uskunudki:)
Parem varblane katusel,kui nuga neerus
hehh nalja mehed.
ei ole rollerist huvitatud..
Tahan sellist autot millega ma vähekenegi erinen tavaliselst seltskonnast.
No mida ma mingi kradi audi 80-90 peale hakkan.Igal 2 on selline auto..
Või mingi bemmi närakas...No ..ega ei tõmba küll need bemmid mind...
Tahan midagi mida ei ole igal teisel--kolmandal..
ei ole rollerist huvitatud..
Tahan sellist autot millega ma vähekenegi erinen tavaliselst seltskonnast.
No mida ma mingi kradi audi 80-90 peale hakkan.Igal 2 on selline auto..
Või mingi bemmi närakas...No ..ega ei tõmba küll need bemmid mind...
Tahan midagi mida ei ole igal teisel--kolmandal..
Algselt postitas: pakkam
:D
panid killu maha jah..
Koolis ega tutvusringkonnas ei ole kellelgi saabi ja ei tea kellel oleks olnud?..
No ei mis killu. Minu meelest lihtsalt on bemmi ja mersuvennad palju ägedamad. Tagasillavedu ja puha
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Osta jõuab iga jõmm nüüd endale masina, mis 10 aastat tagasi maksis üle miljoni, kuid remontida ei jõua.
Kas sina jõuad Saabi remontida? Mõned tüüpilised asjad, mis tõenäoliselt varsti vahetamist vajavad:
DI kassett (see punane lärakas keset mootorit) - 5K
Ketid 12-17K
Turbo vahetus 12K
AT kasti remont 10-??K
Lisaks kõiksugu pisividinad, nt kliimaseadme jaoks salongi temperatuuri andur 700.-, kõiksugu lülitid samuti ca 700.-
Suht palju varuosi on ainult originaalosad ning sul pole muud võimalust, kui see "papp välja köhida". Või oled sa seda tüüpi, kes "kirstu kohe maha lükkab" kui mingi probleem tekib?
terv, teager
Kas sina jõuad Saabi remontida? Mõned tüüpilised asjad, mis tõenäoliselt varsti vahetamist vajavad:
DI kassett (see punane lärakas keset mootorit) - 5K
Ketid 12-17K
Turbo vahetus 12K
AT kasti remont 10-??K
Lisaks kõiksugu pisividinad, nt kliimaseadme jaoks salongi temperatuuri andur 700.-, kõiksugu lülitid samuti ca 700.-
Suht palju varuosi on ainult originaalosad ning sul pole muud võimalust, kui see "papp välja köhida". Või oled sa seda tüüpi, kes "kirstu kohe maha lükkab" kui mingi probleem tekib?
terv, teager
Algselt postitas: EleriAlgselt postitas: pakkam
:D
panid killu maha jah..
Koolis ega tutvusringkonnas ei ole kellelgi saabi ja ei tea kellel oleks olnud?..
No ei mis killu. Minu meelest lihtsalt on bemmi ja mersuvennad palju ägedamad. Tagasillavedu ja puha
Aga minul oli üks hea Rootsi auto - Volvo 740 - (TD) ja sellel oli kah tagavedu. Tõsiküll ei olnud ma nii kõva mees nagu bemarivennad sest minu tank ei liikunud üle 140 km/h aga puudust ma kah ei tundnud. Vähemalt oli turvaline ( ja tsingitud kere ).
Niiet mõtle kui palju Sinu tutvusringkonnas 740 (Volvosi) on mis ka heas korras oleksid. Hakkab ehk seegi huvi pakkuma.
No näed siisAlgselt postitas: pakkam
Aii kus nüüüd tulid alles numbrid.
No ausalt õeldes ega ikka ei ole mul küll sellist raha võtta.
Tõsi mis tõsi.

Polegi eriti odav variant olla teistest erinev, kui sa seda 7000-kroonise Saabiga ette kujutasid.
Võibolla siiski mootorroller esialgu? Saad vähemalt toimiva isendi

Tere EleriAlgselt postitas: Eleri
Tere Sebastian:D:D
ma ülimalt vabandan läbu eest.Aga tuju läks jube heaks

Miski peab ju tuju heaks ka tegema.
Noorhärra saabimõtetel on nüüd mõra sees ja kusjuures meie oleme selles natuke süüdi. Elu on karm, kui vanemad ka ei aita piisavalt..

-
- Overboost addict
Aga miks mitte sirje osta. Neid saab praegu prügi hinnaga ja nii mõnedki tuttavad on hakanud neid ehitama/tuunima kusjures 
ISe ei soovitaks mitte mingil juhul vana saabi väga odava hinnaga peale og900(klassik)-93aasta, sest selle ülalpidamine ei ole meeletult kallis.
Saabiga ei saa niimoodi et muudkui sõidad nagu golfiga.
edu ja tõega soovitan midagi muud vaadata.

ISe ei soovitaks mitte mingil juhul vana saabi väga odava hinnaga peale og900(klassik)-93aasta, sest selle ülalpidamine ei ole meeletult kallis.
Saabiga ei saa niimoodi et muudkui sõidad nagu golfiga.
edu ja tõega soovitan midagi muud vaadata.
Sent from my Monte Carlo using B236