tere.Äkki on kellelgi infi veidi nimelt ,,,Saab 9000 , 90 aasta,2.0 mootor,turbo ,121 KW.
Äkki keegi oskaks selle autokohta midagi öelda.et näiteks mis vigu sageli esineb sellistel autodel???
Oleksin väga tänulik.
Nimelt homme ostan endale sellise auto.
samass see ostujuhend....MA ei oska eriti ingliskeelt:D:D:D:D:wall::wall::wall::wall::wall:
heheh.midagi ma sain sealt aru et eee tuleks vältida automaat käigukasti:D
Aga miks siis??
Algselt postitas: pakkam
samass see ostujuhend....MA ei oska eriti ingliskeelt:D:D:D:D:wall::wall::wall::wall::wall:
Oot-oot - 17 aastane peaks keskmiselt heal tasemel oskama inglise keelt - või on kooliharidus vahepeal põhja läinud?
Aga ma näen, et sul on ka eesti keelega raskuseid, või vähemalt õigekirjaga.
Meil foorumis taunitakse messengeri vestluste taolisi postitusi!!!
eee,bemmid ju kah kõvad joodikud või mis:P
Aga see ei ole minu esimene,see minu teine auto.esimene auto oli audi 90,88 aasta:P
See oli jube:D
Kõik oli muidu norm aga ei tahnud käivituda sooja mootoriga ei tea miks...
Külmastpeast läks ilusti käima aga ei tea jah...
Roostet oli kah koobastel ja üleüldse ei olnud selle autoga rahul..
Pidevalt oli jama,Lõpuks hakkas veepumba vahelt tosooli välja pritsima ,,:D
Nädalas läks ligi 7 liitrit tosooli:D
bensiinist rääkimattagi.
Aga sai raibe maha müüdud kiiremas korras,
Vanadel tonnistel on probleeme tühikäiguga Kui sa tahad omale autot mis pea igakord end välja suretama kui gaasi ristmikul vabastad siis palun väga, anna minna. 7000 eegiga + räme tümm, no komoon. Choose somethin else.
Elementaarsed asjad - et mootor töötaks ühtlaselt, ei mingeid laginaid, kahisemist, vilinat. Et automaatkast vahetaks ühtlaselt käiku, jõnksu ei tohi sees olla. Et kliimaseda töötaks korralikult, puhuks nii külma kui kuuma ja kõikidest avadest. Ja et kolinad veermikus poleks sellised, nagu tunduks midagi kohe ära kukkuvat küljest.
Ja paarkümmend tuhat krooni varuks, et auto korda teha. Ja hunnik veel, et ideaalseks muuta
Hehehhe.Kurat hakka või kahtlema homses auto ostus..
Mis see tähendab kui on jonks sees?..Midagi väga hullu w?
No selle paarikümnetuhandega on asi nii et ...jahm...
Ple veel sellist pappi kusagilt võtta:D
Niigi papsi käest tirisin välja selle papi et endale autot osta.
:D :evil:
tegelt ka no, osta siiski omale midagi odavamat esialgu, sul jääb see masin lihtsalt seisma, USU ME TEAME SEDA. Mingi saksa auto on algajaile parim, odav, lihtne remontida, juppe saad kõikjalt ja odavalt.
Aga igatahes on Teist kõigist suur abi ja sain palju näpunäiteid juurde,:)
Niiet vanadel tonnistel siis prob et kipuvad ristmikel välja surema...Mhmm.
Eks homme kohe katsetab , väike proovisõit ,
Homme vast papi kaasa kutsuma,Ta väheke targem ikkka sellekohapealt kui mina.Eks ta kah vaatab auto üle.
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
tegelt ka no, osta siiski omale midagi odavamat esialgu, sul jääb see masin lihtsalt seisma, USU ME TEAME SEDA. Mingi saksa auto on algajaile parim, odav, lihtne remontida, juppe saad kõikjalt ja odavalt.
Mismõttes odavamt vaid Ziguli saab veel odavamalt, vaevalt noored poisid on nõus mainega riskima
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Mismõttes odavamt vaid Ziguli saab veel odavamalt, vaevalt noored poisid on nõus mainega riskima
Eleri sigullid on tänapäeval kallid, mul sõber just siin müüs oma vaz2106, hinnaks oli 22 000 eeki. Ja kusjuures läks ära kah:freak:
Eiiiieiiiii:D
Eleri..Muidugi mitte ei ole me valmis oma MAINET RIKKUMA..
Siksiga juba naisi lantida ei saaa....
Kõik lähevad kaarega mööda:D
Kurb aga tõsi.
JA OPEL.
Algselt postitas: pakkam
Eiiiieiiiii:D
Eleri..Muidugi mitte ei ole me valmis oma MAINET RIKKUMA..
Siksiga juba naisi lantida ei saaa....
Kõik lähevad kaarega mööda:D
Kurb aga tõsi.
JA OPEL.
Kas teate mis on vahet Opelil ja tampoonil????
Elu kepib* meid kõikki!!!!:D
Talitse end ja oma keelekasutust natuke, või saad hea nõuande asemel midagi muud.