No nii, ajasin väheke näpuga järge skeemidel. Lisasin skeemidele väheke värve, et lihtsam arusaada oleks.
Ehk on mõnele teiselegi abi.
Enda Saabikul pean siis selgeks tegema, kas minu herkon toimib.
Enne peaks kinnitust küsima kas see on ikka skeemil herkon (mul on jälle see keelebarjäär

).
Oletades, et on tuleb mul siis pista punane juhe massi/eemaldada massist ja siis võtmest keerata, kui toimib, siis oli herkoni viga ja tuleb seda lappima hakata.
Mikrolüliti kontrollimiseks tõmmata uks kinni, pista siis kas kollast või roosakamat juhet massi, kui sedasi toimib ja võtmest keerates mitte, on vaja putitama hakata lüliti kallal.
PS! punase ringiga märgitud elemente minu masinal tõenäoliselt ei ole, kuna mul puudub tehase signa, bensupaagi luugil mootorit ei ole kohanud, samuti ei ole kohanud aknatõstuki juures ühtki lülitit.
Ainuke, mis veidike arusaamatuks jääb mul kõrvalistuja ukse mikrolüliti. Milleks teda vaja on? See on ju paralleelselt juhiukse mikrolülitiga, kui nüüd kõrvalistuja ukse lukuaugus võtit keerata lülitub küll mikrolüliti kuid juhiukse herkon jääb "mõjutamata" ja aju ei tohiks ju uste avamiseks luba anda?:freak:
EDIT: või on see kõrvalistuja ukse mikrolüliti signalisatsiooni tarvis, näiteks kui luku südamik tahetakse titaanvõtmega sodiks keerata?
Lisatud failid
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab